Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Stockholm Stylisterna

5,0
1 betyg
Redigera Stockholm Stylisterna

Salong är ett för smalt begrepp för detta stylingmecka. Fotostudio vore att begränsa hela verksamhetens filosofi. Det här är en sann oas för den stylingmedvetna kunden. Det här är en oas för den wannabe-medvetna kunden. Det här är det lekplatsen för alla skönhetsintresserade där ute som bara för någon timme vill lämna stress och press utanför, och bara få tala smink för en stund.

Riktigt så enkelt är det inte heller, men tanken är rätt. Om man som kund nu bara vill fira sig själv och de fantastiska egenskaperna med makeup så ska det finnas utrymme för det. Stockholm Stylisterna är visserligen en salong, men med egenskaper långt utöver den sedvanliga repertoaren. Möt några av stans kunnigaste team frisörer, makeupartister, nagelteknologer och hudterapeuter för en stund sann hängivelse. Salongen som älskar att skämma bort, eller frisören som bara älskar att tala om hår. Vad kan vara bättre för en hår- och skönhetsintresserad kund som är beredd att betala för kvalité? Trots denna samlade kärntrupp skönhetsfantaster skulle man tro att prislappen ligger därefter. Men på en pressad salongsmarknad där det snart ligger en frisör i varje fastighet är det inte priset som avgör. Det är snarare upp till dig som kund att välja vart du ska lägga dina pengar nästa gång du klipper dig, och då råkar Stockholm Stylisterna vara snäppet mer hängivna än många andra ställen.

Modell för en dag, en Total Make Over, spex på möhippan eller svensexan - vad är det som sätter gränsen? Inget, om du frågar några av Stockholms skönaste team skönhetsexperter. I slutändan handlar det inte blodigt allvar, utan om en lekfull inställning till skönhet som kanske gör vardagen lite, lite roligare.

Användarbilder på Stockholm Stylisterna Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
3 sep 2015

Fruktansvärt bra. Jag gick hit för första gången för att slinga min utväxt och klippa håret och fick det bästa resultatet på flera år! Då har jag ändå provat flera lite mera "high end" salonger både i sthlm och ut... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.