Delta Gym

inga betyg
Sportanläggning
Gym
Hemsida
Delta Gym
inga betyg
Hemsida

Delta Gym har funnits ända sedan början av 90-talet. 2004 flyttade gymmet - till lokalen bredvid, nummer 5 på Hälsingegatan vid Odenplan. Grundaren är Dimitri Skarmutsos, en före detta professionell bodybuilder. Det reflekterar hela gymmet med många tävlande inom fitness, mycket tunga vikter och en hel del extremt vältränade män (och även seriöst muskelbyggande kvinnor!). På plats finns alltid många kunniga och är du ute efter att bygga muskler så har du kommit helt rätt. Här lär du dig fort hur man ska äta, dricka, vilka övningar man ska köra och allt annat därtill. Killarna ser kanske läskiga ut, med sina enorma muskler, men pratar man med dem får man direkt hjälp och tips och de flesta är väldigt trevliga. Hela atmosfären gör en mycket motiverad till att kämpa.

Förutom allt inom muskelbyggande finns en hel del konditionsmaskiner så som trappmaskiner, löpband, roddmaskiner och cyklar. Här finns också ett kamprum för brottning och boxning, samt ett café med diverse nyttigheter.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Delta Gym Användarbilder

Recensioner av Delta Gym

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Delta Gym!