Smaka på Stockholm är en av världens största matfestivaler som årligen besöks av 350 000 personer. I år går festivalen av stapeln den 5 till 9 juni och nu stöps den om till att bli Framtidens matfestival, där fokus ligger på zero waste. På plats finns närmare 40 restauranger och food trucks samt landets främsta kockar, bagare och mathantverkare.

Thatsup kommer att erbjuda matlagningsevent vajre dag! Tider kommer att läggas ut på vår Instagram och det är även där du anmäler dig. På onsdag kommer Maria från Svinntips och tipsar om hur man tar hand om mat och på fredag kommer härliga Peter från Skillbreak och har workshops om Bokashi.

Men framförallt kommer vi att ha tävlingar under hela veckan som går ut på att skriva fantastiska recensioner på Thatsup. Det stora priset tilldelas den mest inspirerande recensionen som skrivs under Smaka på Stockholms-dagarna. Vinsten är en natt i sviten på Clarion Hotel Amaranten middag på Tako och brunch på Kitchen & Table Kungsholmen, wow!

Tävla genom att bli medlem och skriv utförliga recenioner här på Thatsup. Öka dina chanser genom att skriva många recensioner.

Det finns även dagliga priser att vinna, kom förbi vår monter eller kolla storys på vår instagram för att få veta hur:
Onsdag - Brunch med livemusik för fyra på Eatery Luma Park

Torsdag - Lunch för upp till 4 personer på van der Nootska Palatset

Fredag - Gratis inträde på Selma City Spa för 2 under perioden maj-aug - 10 biljetter!

Lördag – 500 kr presentkort på Maîtres, 2 vinnare OCH 2 x paket med två TEDxStockholm-biljetter

Söndag – Presentkort på Madam 1000 kr


Läs mer om vilka restauranger du hittar på Smaka på Stockholm 2019 här och läs mer on festivalen här.

Användarbilder på Smaka på Stockholm Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Smaka på Stockholm av Ida B.
  • Bild från Smaka på Stockholm av Ida B.
  • Bild från Smaka på Stockholm av Ida B.
  • Bild från Smaka på Stockholm av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 jun 2019

Jag blir alltid glad av Smaka på Stockholm! Jag jobbar på Thatsup och vi har en monter här, det är för att det är Stockholms matmekka som varje år kokar av härliga människor som älskar mat. Hit går du för den härliga stämninge... Visa hela »

9 jun 2019 · Uppdaterad

Vilka dagar här! Sol, mat och dryck.
Mums mums mums! Oändligt med val och möjligheter av godsaker! Att bara strosa runt, ta en svalkande dryck och äta massa mat! Tyckte det var roligt med Temat i år, zero waste, och att ställena verkligen har gått all in. Hi... Visa hela »

10 jun 2019 · Uppdaterad

Ojoj... det är med ett stort hål i plånboken, proppfull mage och varmt hjärta jag lämnar detta bakom mig. En mångkulturell och tillgänglig mötesplats för mat och dryckesälskare präglat av gemenskap och glädje. Vad gäller festivalen... Visa hela »

8 jun 2019 · Uppdaterad

Om du är inspirerad av klimatsmarta hjältinnan Greta,
Behöver du inte längre efter ett uppdrag leta.
Kom till Smaka på Stockholm festivalen,
Vare sig du är eller inte matgalen.
Årets tema är zero waste,
hoppa runt montrar and give it a ta... Visa hela »

9 jun 2019

Älskar koncept att gå runt och smaka smårätter från olika restauranger😀. I år blev det en potatiskaka från Seven och en Poke Cone från Hawaii poke😍

9 jun 2019

Då var det dags att besöka det årliga eventet på Kungsträdgården i Stockholm! Smaka på Stockholm som äger rum varje år i juni. Smakade idag på 3 olika ställen. Kom hit vid 19 tiden och det var smockfullt på nationaldagen. Det bjö... Visa hela »

5 jun 2019

Obs, ingen Göteborgs-vits! 😉
Såå glad idag, hittade tillbaka till bästa Sjömagasinet som är på plats i samma hörn av Kungsan! Som alltid magiskt gott och strålande service, Göteborgarna de kan! Åt en fantastisk torskburgare med picklad... Visa hela »

24 jun 2019

Smaka på Stockholm är ett event som jag verkligen försöker besöka varje år! För mig som älskar god mat och god dryck så finns det ju verkligen ingen bättre plats att vara på! Det bästa av ALLT är samlat på en och samma plats... Visa hela »

9 jun 2019 · Uppdaterad

2019 års version var en glad överraskning. Många nya restauranger som inte varit med tidigare år. T.ex. surdegspizza från Sebastien. Hade fått 5 poäng om:
- Servera all dryck i engångsplastglas känns inte direkt vettigt.
- Bättre underh... Visa hela »

7 jun 2019

Trevligt återkommande ärligt evenemang man väljer själv hur länge du man vill vara med och vad man äter och dricker. Roligt att prova det man inte ätit förut.

7 jun 2019

Var inne idag på smaka. Fantastiskt väder och bra stämning. Började med en slice pizza hos Sebastien...finns nog inga bra ord att beskriva den men försöker med Himelsk👌🏼 Han lyckas sätta smakerna så man bara vill ha en till men eftersom det fanns så mk... Visa hela »

6 jun 2019

Smakade en episk burgare från foodtruck Lådan. Ord är egentligen överflödiga men perfekt stekt kött, och perfekt sammansatt. Ät den.

9 jun 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Ett fantastiskt sätt att få en överblick över Stockholms restauranger och barer. Inspirerande att få möjlighet att smaka många olika kulturer. Du håller dig också uppdaterad med alla de senaste mat trenderna!

8 jun 2019

Hittat flera nya favoriter, Sebastiens pizza, koreanska kryddor, Miss Voons testmeny. Sjömagasinets ostron vet jag redan som göteborgare är topp! Och en aperol på det. Väl värt att besöka Smaka på Stockholm!

Relaterat