Om Agnes
Passionerad foodie som alltid är på jakt efter min nästa fulländade upplevelse.
Tror inte på begreppet "men maten var ju god". Går jag ut för att äta vill jag ha hela paketet: service, mat, miljö och känsla.
Tänker bli bäst på att recensera.
Saker jag älskar
Brunost på våfflor, min familj, bubblande vin och unika matupplevelser.
Intressen
Att rädda världen, gruppträning, mat, Stockholm, koppla ihop coola människor med varandra och gnälla (kärleksfullt) på min man
Mitt livs sista måltid
På Gracias Madre i San Fransisco!
Något udda om mig
Jag är utbildad stavgångsledare.
Därför ska du läsa mina recensioner
För att jag nästan alltid gör en executive summary och är svinrolig.
Favoritkök
Mexikanskt.
Platser jag älskar
Skagen där haven möts, sittande på en sluttning i en Champagne-vingård drickandes champagne, längs med boardwalken i Santa Cruz, valfri solnedgång över de svenska fjällen.
Hade jag haft en superkraft önskar jag att det var
Kunna styra över tiden.
På en fredagkväll hittar du mig förmodligen
Liggandes raklång i soffan. Förhoppningsvis sover barnen och jag kan sätta tänderna i en serie eller jobba klart. Med vin, fredagar kräver vin.
Smeknamn
Angipangi, bulfy, SF, Agnieszka
Bästa matminnet
Fäviken!!!
Värsta matminnet
Ett riktigt dåligt hotpot-ställe i Beijing med typ snabbnudlar. Vi luktade dålig mat hela resan.
Vad jag värdesätter mest på restaurang
Uppmärksam service. Upplevelsen kan liknas vid en perfekt koreograferad dans.
Vem jag helst äter mat med
Min man.
Drömperson att bjuda på middag
Hans Rosling.
Paradrätt
Linsgryta på gröna linser.
Skratta du, ALLA som testat den vill ha receptet.
Högst på min bucket list
Machu Picchu
Drömresemål
Aruba