Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Betygsfördelning
1 0% 0
2 0% 0
3 18% 2
4 45% 5
5 36% 4

Information

  • Medlem sedan 14 mar 2016
  • Uppsala, Sverige

ZoUL Fish Spa

“Helt fantastisk och lite nervkittlande upplevelse att stoppa ner fötterna i en tank full med fiskar! Till en början kittlas det men man kommer snabbt på sig själv att känna t...”

HAVA - Skafferi & Salonger

“Kul med ett nytt ställe! Lokalen känns inbjudande och trendig. Lunchen helt ok men många extrapoäng till den goda förrättssalladen som serveras direkt vid bordet och kor...”

Malena K. gillar en recension E. L. skrev om Frenchi

Egeo

“Inte lätt att traska in på en restaurang med ett stökigt sällskap på 10 personer varav hälften är trötta barn. Det blev inte mycket matro men Egeo levererade...”

Dylan's Grill Librobäck

“Bästa hamburgaren i stan! Spännande smakkombinationer utöver det vanliga. Högreven är luftig och perfekt kryddad. Brödet går att få glutenfritt och är vä...”

Frenchi

“Testade affärslunchen i restaurangen på övre plan. Snygg och lyxig inredning och maten var toppen! Fina råvaror och snyggt upplagt. Dock väldigt sval framtoning på vå...”

Malena K. följer Johanna L.

Texas longhorn

“Stället får faktiskt full pott! Vi var så himla nöjda med maten som var mer än vi hade förväntat oss. Chillin som kostade 179 kr var otroligt prisvärd, smakad...”

Stationen

“Otroligt fin inredning i det "parisiska brasseriet" och extra kul när man får sitta ute på "perrongen" där tankarna förs till en lyxig restaurangvagn frå...”

Phil's Burger Uppsala

Phil's Burger Uppsala

“Lyxiga hamburgare som serveras på ett snyggt sätt och trevlig avslappnad personal! Skön stämning i lokalen med sportsända storbilds-TV:n, även för mig som inte ä...”

Visa fler

Favoritställen