Idag ska jag ta tag i det där skolarbetet som även benämns 'klumpen i magen'. Jag har aldrig lämnat in ett skolarbete sent eller missat en uppgift men den här gången har jag sökt motivationen i en smärre evighet. Väntat på den. Undrat när den ska komma. Tillslut ignorerat dess existens i tron om att det kanske dyker upp en blixt från klar himmel med världens mest briljanta idé.

Det gör det inte.

Så nu ska jag sätta tänderna i det på riktigt och påminna mig själv om att det faktiskt är i ett ämne som jag tycker är otroligt intressant. Second hand.

Buddahsarna är glada i alla fall.

Skriv en kommentar

åh! china li, eller hur?! skitbra affär. hittade världens finaste små kinaskor där förra veckan.

håhåjaja, jag har också två uppgifter som skulle varit inne för ett tag sen. Har också väntat efter motivationen men det har bara blivit en tyngre och tyngre börda. Blev peppad att få det gjort nu!

hohoho älskar den affären, blev helt glad när du skrev att dom har fortune cookies, mitt ouppmärksamma öga hade missat det totalt ;) ja tid ja, har du någon nästa vecka kanske?

har några uppgifter som ligger och pyr här med. uuh. det blir bara så svårt när man inte längre har någon deadline (för att man missade den).

oh...vilken cool mask!

Hejja med motivationen! Bara ämnet borde ju vara motivation nog, som du säger :) Var det den uppsatsen du ville intervjua mig för? Bara hojta till då vet du! :)

Klart vi kan ta det i helgen! Precis det jag tänkte också skulle passa bra hand-i-hand :) Vi kanske kan ta det lite senare på eftermiddagen, så man hinner sitta i en park om det är fint väder under dagen ^^

jag har också ett klump-i-magen-skolarbete. men jag brukar trösta mig med hur skönt det är när det är klart.

Vansinnigt goa du!
Idag är en dag jag - samtidigt som jag tycker om allt det här som på något vis är jag, föraktar mig själv. Jag tycker jag är löjlig med min stil och hur jag helt uppenbart verkar tro att jag är unik när jag inte alls är det.

Så din kommentar, som kom innan mitt inlägg angående just det, var som jag vet inte vad. Blomblad mot värkande hud kanske.
Jag har nog alltid vågat v... Visa hela »

Jag har kännts samma sak inför mn distanskurs, liksom inte hittat energin till att göra uppgifterna. Nu känns det som om det rinner ut i sanden. Jag får registrera mig på nytt när det känns som om energin finns istället.

Jag måste ta mig i kragen och plugga massor... Men jag orkar verkligen inte. Har helt tappat lusten verkligen...

Kommentera