Eftersom jag enbart ägnar dagen åt att hosta i min ensamhet i lägenheten och dricka mängder med vatten bläddrar jag omkring bland kläderna på min klädstång och rotar lite i lådorna efter sånt jag inte använder. Allt som rensas ut tänker jag packa med mig till Basar Under när jag och Jessica är där lördagen den 29 maj. Massa fina saker blir det. Min filosofi lyder nämligen att saker ska användas. Gör de inte det så får de hitta ett nytt hem.  

Hängt om alla mina klänningar färgkoordinerat. Nerdy, ja. Fint, ja.

Nu är det en smula tommare i min garderob men i en gigantisk kasse ligger himlans massa fint som ska få en ny chans hos någon annan!

Skriv en kommentar

Tack för din fina kommentar!

Vad sorgligt att göra sig av med massor av kläder, men jag håller med om att det är bättre att de kommer till användning hos någon annan. Jag måste nog själv rensa ur garderoben lite faktiskt nu när jag tänker efter.

Åh jag borde verkligen verkligen städa min garderob... Det är kaos på hög nivå...

Tack för din kommentar och kul att du bloggar här nu :) kan du inte ha en NY-special på din blogg? :) vill veta allt!

jag känner ett behov av att skaffa en klädstång. Där alla mina favoriter kan hänga till allmän beskådan. Vi får se när det blir. Kanske samtidigt som jag flyttar till den total opraktiska sekelskiftslägenheten. Ja, jag är en dagdrömmare.

åh! roligt. jag hängde upp mina klänningar i färgordning jag med häromdagen, haha. från mörkaste svart till ljusaste vitt och så regnbågens färger däremellan. fint tycker jag! (håller med om att kläder bör användas, rensar själv min garderob titt som tätt. lite för tätt kanske. men det är kul)

åh jag ska nog också färgkoordinera lite :)

Oh, jag skulle älska att äga någon av dina kläder!

ja, lite synd med att jag inte kunde köpa klänningen från dig. men du, den där ljusblå med små fåglar på var himla tjusig med. ska du göra dig av med den också?

Alltså. Känguruklänningen. Vill haaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Så fort jag såg rubriken tänkte jag bara: hon måste ta med till Basar Under! haha :) Det kommer bli mer än great den 29:e, det tippar jag på!

Kommentera