Namnbyte är tydligen hett på tapeten. Om man heter Svensson är det verkligt spännande att slänga in ett "z" eller två istället för "s":en. Eller hur!

Jag har sett en "Anders" bli en "Anderz" osv och jag tycker det är helt patetiskt. Det är direkt bonnigt att klura in lite mer sällsynta bokstäver i sitt namn...

Alla har liksom blivit små artister på den stora "se mig!"-scenen med utgång och sociala medier. Vilket innebär att "artistnamns"-tänket nu har blivit en slags svensson... förlåt ZvenZZon-sak.

Lika pinsamt som folk med "personliga" nummerskyltar enligt mig... faktiskt tror jag att folk i framtiden kommer byta tillbaks när deras barn i framtiden säger:

"Men mamma och pappa.... exakt hur pinsamma är ni?!?! Svenzzon?! Hur tänkte ni?!"

DN -

Skriv en kommentar

Måste vara danzbandzfebern som sätter spår!

Helt rätt, DITT namn har numera mer normala bokstäver i min adressbok och jag är övertygad om att du kommer ändra det själv också :P. Fy för din släkt som inte kunde ha fixat till det här tidigare... :D åååååhhhh vad jag är dryg idag!!

· Svar till Tombosto

Ja... det var ju själva FAN vad dryg du är! Jag ringer Guiness Rekordbok... det lär vara på väg till dig vid det här laget. :D

PeZsTeN ;)

· Svar till ZvenZZÅÅn

Hahahahaha

Patetiskt var ordet. Hur kan man döpa sig till en sån ömklig halvmesyr som Svenzzon? Ska det va så ska det! Szwähnszohnne!

· Svar till kafpauzo

Haha... DET är ett efternamn det!

Kommentera