"Bonnatösen tar en öl och försöker komma ifrån insikten

att ett helt land har idiotförklarat henne"

Anna Anka.

Namnet som gett dumfan ett nytt plastikopererat ansikte. Namnet som får varenda Helsingborgare att skämmas häcken av sig. Det står arga medborgare utanför Riksdagen och kräver att man ska riva hennes pass.

Hon måste helt enkelt försvara sig för att rättfärdiga sin existens. Självklart finns det säkerligen en och annan kvinna i Sverige, som även de inser att deras förmågor inte räcker till att göra något vettigt av sina liv som håller med henne. Det är bara att gå ut på en nattklubb och se de där 25-30 åringarna som glider runt med välbärgade män i 50-års åldern så ser ni vilka som står på Anna Ankas sida. Vissa tjejer har inga problem med att ligga med män i hopp om att få resor, smycken och andra materiella ting. Horor kallas de för. Fast jag tycker nog det är en förolämpning åt de som är prostituerade. De hymlar inte om vad de håller på med.

Hon har en PR-stab, den saken är klar. När bloggvärlden slaktade hennes person så kom svaret snabbt på Newsmill.

"Sedan har vi jätteproblem här med den nya internetgenerationen. Den är obildad och missunnsam och deras liv på bloggar och twitter meningslöst."

Det där är ett uttalande av en människa som tagit åt sig. Hahaha... jag gottar mig. Just det faktum att hon använde ordet "obildad" får mig att skratta. Sedan svarar hon med det enda "vapen" hon har... att lägga ut "privata" poolbilder på sin beniga kropp... det är hon van vid att det fungerar.

Hon har, enligt AB, delat upp Sverige i två läger?! Va?! Var är det andra lägret någonstans? Av alla kommentarer jag fått är det endast en som uttryckt sig positivt.

Jag kan dock komma på EN bra sak att säga om henne... genom att vara med i programmet och visa vilken katastrof hon är som människa tjänar hon egna pengar.

AB - AB - Exp - HD - SvD -

Tidigare om Ankan:

Ankan läser bloggar - Ankan med den tomma blicken -

Skriv en kommentar

Hahaha. Touché!
Det lilla livet förstår inte själv vilken katastrof hon är. Just nu läser hon alla bloggar och insändare om henne och tror att allt bara handlar om avundsjuka. För hur kan man inte vara avundsjuk på hennes liv...., tänker hon. Tyvärr är det inte så Ankan. Det är inte dina, förlåt Mr Ankas, pengar vi reagerar på utan hur du är som person och den attityden du har är inget att v... Visa hela »

Helt sanslöst roligt! Tack, tack! Först: fick hon betalt av TV3??????;-) Sedan såg jag i programmet att hon var full av tragik, tack, tack för de avancerade hjärnstudierna i neurovetenskap på KI. Har glädje av dem ofta i privata sammanhang också. Jag har fått en djupare insikt om människor och roligt att man kan lära så länge man lever. Stämmer så bra allt, Mrs Anka har aldrig varit älskad, vare sig av biologis... Visa hela »

Ha, ha
Men vad man än säger om att hon är tragisk, dum i huvudet osv. Och har man en blogg är man ju jättesmart och lycklig!
Så är nog hennes liv roligare och/eller bättre i många avsende än många andra.

Det är alltid lättare att klanka ner på andra när man är avundsjuk..... (innerst innne)

Pezster 
· Svar till Janne

Se där. Ett ankfan till. Nu är ni två.
Starta en klubb!
Det är bra... så vet vi var alla ointelligenta människor håller hus. Blir lättare för oss att undvika dem då.

He he, misstänker att min kommentar inte blir godkännd!
Här finns ju bara medhåll

Pezster 
· Svar till Janne

Jag godkänner som vanligt allt. Jag har efterlyst de som är så pass korkade att de försvarar kvacken.
Som jag nämnde innan... nu är ni två stycken. Ha så kul!

Du missuppfattade, det är inte vi som är korkade...
Hoppas det känns bra att förklara andra korkade. So inte delar din åsikt. Sen att du tror nästan alla andra gör det, tja det är nog ditt misstag. Eller kanske är det bra för dig.

Inte så smart men väldigt enkelt.

Pezster 
· Svar till Janne

Tycker man om Anna Anka och hennes inställning så ÄR man korkad. Det vidhåller jag. Ni, Ankafansen nu alltså... är i enorm minoritet. Och korkade.

Janne: Jag kan garantera dig att varken jag eller någon annan som har något att säga om Ankans attityd varken är korkade eller avundsjuka!!! Din logik föreslår att alla som har något emot henne saknar pengar och lyx, det är inte det det handlar om! Det är hennes förlegade åsikter, utryckslösa ögon och attityden att hon är bättre än alla andra bara för att hon har lyckats fånga någon rik snubbe. Visa hela »

Nja, det är kanske så att de flesta är avundsjuka och då är man väl i minoritet då.
Sen behöver man ju inte vara Ankafans för att inse att det finns sådana som tycker att alla som inte tycker som en själv är korkade.
DET tycker jag är korkat. Riktigt korkat.

Pezster 
· Svar till Janne

Jag säger att de som tycker om Ankan är korkade.
Det finns många frågor där jag kan respektera att någon annan har andra åsikter.
Så är det inte i det här fallet.
Tycker man om Ankan. Så ÄR man dum i huvudet.
Punkt, liksom.
Jag ringde gud och han höll med.

Nja du Candy, det där med logik är nog inget du skall ge dig in på. En rik gubbe behäver inte vara Kåt och tvärtom.
Korkad kan man som sagt vara i vilket fall!

Ja, ok, har du ringt gud så!
Då får jag väl ge mig, Gud vet allt. Jag tar tillbaka allt.
Jag är korkad, alla är korkade, Alla ankor är korkade
Quack, Quack (betyder hejdå på)

Pezster 
· Svar till Janne

Såja. Gud finns ju inte. :D

Janne, läsning och poänger med inlägg är nog inget DU ska ge dig in på. Läs om mitt inlägg.

Jag har ju gett mig, gud vet allt.
Men herregud, logik är nog inget du skall ge dig in på, det skrev jag ju. Du skrev om min logik, redan där föl det. Och ärligt, nu när gud har sagt sitt, och Ankan kan räknas som korkad. Så ligger DU nog inte långt efter, fast på ett annat plan. Men korkad lit väl.

Pezster 
· Svar till Janne

Nu vet jag inte vem som pratar med vem.
Så jag passar på att ta en kopp kaffe.

Ska jag också göra.... blev trött nu;-)

Ankan saknar tillstymmelse till empati, ödmjukhet och mänsklig värme något som vanliga människor oftast har en normal dos av. Hon är läskig som mor, arbetsledare och människa. Hon är i mina ögon väldigt fattig och jag börjar nästan tycka synd om henne. Ännu ett bevis på att lycka eller välgång inte kan köpas för pengar. Stackars de människor som är i behov av hennes pengar för sitt up... Visa hela »

Gött Mos!

Janne: Hahaha. Korkad på ett annat plan? Vilket annat plan skulle det vara?
Nu ska Candy förklara för Janne: Du skrev: "Så är nog hennes liv roligare och/eller bättre i många avsende än många andra. Det är alltid lättare att klanka ner på andra när man är avundsjuk..... "
Jag förklarade att det inte handlar om avundsjuka, Anna Ankas fullständigt vidriga attityd och förlegade världss... Visa hela »

Men Candy, Anna Anka är OCKSÅ stolt över det liv hon har, sitt jobb som hemmafru, sitt liv och sin fantastiska man Paul. och hon väljer nog själv när hon gör snuskigheter, kanske ibland när Paul vill. (din pojkvän får väl välja eller önska ibland).
Att ha barnflicka är i sig inte förenat med att inte älska och umgås med sina barn. Man KAN faktiskt älska och umgås med sina barn även om man... Visa hela »

Men Janne... skillnaden mellan mig och Anna Anka är att jag inte vräker ur mig i ett program på TV3 om hur fantastiskt jag har det, hur kasst alla andra har det och hur mina värderingar är mycket bättre än alla andras. Hon sa dessutom uttryckligen att om mannen vill ha en avsugning varje morgon så är det hennes plikt att göra detta. Hon anser också, enligt artikeln på Newsmill, att det är viktigt att kvinnor ställer upp så... Visa hela »

Tack TV3 för att ni berikat mitt liv - vad glad jag blir över att ni letat upp Anna Anka ;-) Gissar att det nog kommer bli en hård kamp mot Kändisdjungeln om titeln årets sämsta svenska tv-program.

Anna Anka har inte en aning om vad ödmjukhet vill säga, det mesta hon sagt och gjort i seriens säsongspremiär är dessutom just att spy galla på allt från barnflickan, till svenska kvinnor, svenska män, sin trädgårdsmästare etc. Kanske omvärlden har lite svårt att acceptera sådant och spyr galla på henne just pga detta?!! I en bortklippt scen talar hon om att hennes makes vänner har så fula fruar att man k... Visa hela »

Intressant att hon nämner att äldre damer i hennes bekantskapskrets ser ut som plastikopererade dinosaurier som inte kan le... Tycker nog att både P och A.Anka platsar i hennes beskrivning.

www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article5810722.ab

Pezster 
· Svar till Peter E

Hon glömde nog vem hon är och sågade sig själv. Rätt vanligt bland tokkorkade människor.

...men gud - Ankan är ju bara typ 38 bast?!?!?!?! Trodde hon var typ minst tio år äldre, reagerade på att hon hade så små barn! Shit pommes, jag är ju skitsnygg!!

Pezster 
· Svar till Suss

Hon ser ut som minst 50.

Tack Peter för länken!

Oj, oj, oj, kan någon skicka några lastbilar granit till Ankresidenset? Ankan har snart slut på sten att kasta i sitt glashus!!!

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Japp... det är lite läge att sluta gräva när man står nere i graven med spaden...

Och vad är det för reporter?...säga sådan tokigheter att det finns de som älskar henne och de som hatar henne. Har inte läst om en enda person som älskar henne, bara som försvarar hennes rätt att tycka annorlunda....(även om hon har en plats reserverad hos självaste Belsebub).

Jag vill inte heller räkna mig till en grupp som hatar henne. Nej, så starka känslor tillskriver jag bara personen som berör mig, som be... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Candy

hahaha... tack... länkad nu.

Tig ihjäl ankan. Fattar ni inte att det endast är en marknadsföringsgrej för den tv-serie hon deltar i??? Och att hon uppnått sitt syfte på maximal uppmärksamhet kring sin person är bland annat alla bloggares förtjänst....tig ihjäl ankan

Pezster 
· Svar till Jan Carlén Söderman

iofs... men det är rätt kul :D

Jo, men jag vill ha mer Ankan! Mer förnedringstv!! Luften är fri!!!

Däremot tycker jag att det är på tiden vi slutar ge eterutrymme åt Özz Nujen...

....och näringsförbud åt Per Gessle....

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Tja... Vem är Özz Nujen (säger en del bara det) och Per Gessle är bara dammig och torr.

Men va f.n Suss, du måste ju vara skitsnygg! De flesta andra i 40års åldern ser bra mycket sämre ut än ankan. Ett par ofördelaktiga bilder på henne, o ni sänker henne!
Gillarinte hennes utseende, men gammal ser hon då inte ut. Kroppen skulle nog månaga 40 åringarvilja ha, även om den är fixad....

Ännu en Anka: hd.se/noje/2009/09/12/jag-har-aldrig-faatt-naagot-gratis/
"...det hade anordnats en klassträff i Helsingborg. "Men jag fick ju ingen inbjudan", sa jag. Då svarade hon att "det är för ingen vet hur de ska få tag på dig."..." FEL! Det är för att ingen vill att du ska komma tillbaka till Svedala.

Oj, Ankan är på väg till Sverige? Som politiker.....hade hoppats hon skulle stanna i USA men kanske det är skilsmässa på gång?

Plopp, det var ord och inga visor det, "är bara ointelligenta människor som ser detta på TV"

hehe, komiskt att ni klankar ner så mkt på anka, hennes liv och attityd när ni själva inte har mer att göra på eran fritid än att lägga er i andras liv och klanka ner på det, ni besitter samma attityd som henne just nu ju? de känns som högstadie nivå på detta också måste jag säga.. men fortsätt.. ni får kanske ut ett mer spännande liv av detta.. haha

Pezster 
· Svar till matte

Det är roligt att "slå" på idioter. Det berikar vårt liv.

Får man hälsa?

Jag vill hälsa till syskonparet Arne och Stina-Greta Knutsson från Listerlandet:
Jag har hittat er son Janne!

Pris ske Gud!

Pezster 
· Svar till Geniusloci

HAhahahahahaha... jisses... skrattade så jag har kaffe överallt.

Över till allvarligare saker nu - jag var sömlös hela natten. Vankade likt Baltazar fram och tillbaka och försökte lösa en gåta:

Varför Ankan på allvar tror att hon är skitsnygg?

Att vara korkad är en sak, men smak sitter inte i IQt, så hur? Paul är ursäktad...gubben är bevisligen både blind och döv redan. Men när ett helt land ser att hon ser ut som en nidbild av en tjack-hora, uppklä... Visa hela »

För mig får hon gärna blanda sig in i politiken på den högra sidan. Med Ankan som språkrör behöver man inga fiender....Hahahaha!

www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_3537517.svd

Kom igen, hela vårt samhälle är uppbyggt kring makt och pengar vilket inte gör det så konstigt att tjejer/kvinnor som är tillräckligt intelligenta för att inse att de inte kommer att tjäna tillräckligt med pengar för att kunna upprätthålla den standard som de alltid drömt om vänder sig ut i världen och försöker hitta någon som har maktmedlen (pengarna). Jag försår varför trötta... Visa hela »

Pezster 
· Svar till pelle

Hahahaha... jag skrattar så jag får ooooooont.
Hur fan ser dina sexfantasier ut?!
Uuuuuusch!
Hade hellre provat att stoppa kuken i en ful dammsugare.

Ännu ett mirakel i Listerlandet:
även Jannes bror Pelle är återfunnen!!! Hallelujah!

Man behöver inte äta brosk för att leva längre och hälsosammare....bara flabba...Och jisses, tror jag precis förlängde livet med 3 år där!!!

Att man kan ha så kul på jobbet. Jo, det är sant Matte, jag sitter på jobbet nu.

Till kännedom: någon har registrerat Anna Anka .com -domänen nu!

Geniusloc.com -> domain of the retarded.
Var det där du träffade mina föräldrar, Arne och Stina-Greta Knutsson? Hälsa dem tillbaks, det var ett tag sedan.
Sitt sen inte och skriv att du tänkte, för det kan du väl inte, eller?
Och du Pfester eller vad du kallar dig, varför inte prova sticka in den i en snygg damsugare? You might like it! Men det behöver du inte erkänna.....

Pezster 
· Svar till Janne

Hahaha... Janne fortsätter... trots att han bränner sig hela tiden... Kan det vara inaveln?

Och Janne... vad fan är en DAMsugare?
Något som din banjospelande farbror uppfann?

Nej, jag träffade dem i Listerlandet när jag cruisade i Blekinge på min fritid. Hälsar dem gärna igen tillsammans med brorsan din. Hej-hej! Glad för er familjereunion!

Och nej, tänka behöver jag inte när jag kommunicerar med dig Janne.

....som själv precis tillägger att föräldrarna även är utvecklingsstörda.....
Da-da-dim-dim, dim-dim, dim-dim....
En fråga: flyttade de till Bjuv efter att de adopterade bort dig och brorsan?

DAMsugare måste vara Ankans manliga motsvarighet.

Menar ni att ni är män!?. Dam -> därav DAMsugare. Kanske kärringsugare passar bättre.....

Och du, Genis, är det inte lite att kasta sten i glashus när du ger dig på de stackare du benämner utvecklingsstörda?

Pezster 
· Svar till Janne

Jag hör inte vad du skriver längre, Janne.
Jag hör bara:
kvack, kvack, kvack.
Här... här är lite brödsmulor. Seså... ät nu flyg inte in i några glasrutor.

Nej, nu får man sluta innan det blir för roligt....
Det är lite för enkelt att provocera er, men väldigt roligt!
Speciellt Genis verkar ju inte vara riktigt rumsren själv när det gäller en hel del.
Nu tar jag paus och kör lite terapisnack med min kompis Gud.
Ha det :)

Pezster 
· Svar till Janne

Hahahaha... med andra ord insåg du att det är tröttande att äga sig själv i längden.
Sov gott.

Såg att Ankan ska vara gäst hos Skavlan. Typiskt media att ge utrymme åt de som MINST förtjänar det. Hon har fått sin tid och inte gjort ngt bra av det, nu ska hon få plats i ännu en show. Det finns hur månmga människor som helst som behöver den tiden i rutan bättre! illa valt Skavlan & CO!

Beskyll mig inte för att ge mig på utvecklingsstörda! Jag har säsongskort på MOOMS-teatern. Håll reda på vad du själv skriver...det var du som skrev att dina föräldrar var utvecklingsstörda. Så några glasrutor har du nog redan flugit in i.

Och sluta för all del inte när nu alla har lika roligt! ; D

...kärringsugare är inte en så dum benämning på Ankan. Du är inte så dum som du v...(avslutar inte den meningen.) Men nu får du allt bestämma dig: tycker du att hon ser gammal eller ung ut?! Du säger emot dig själv hela tiden...hade aldrig fått delta i ”Har du hört den förut”. Du pajar dina egna skämt! Å, andra sidan är du ett skämt så det jämnar ut sig.

Ratad igen - KD vill inte ha henne heller!
www.dn.se/kultur-noje/debatt-essa/anna-anka-inte-valkommen-till-kd-1.955820

Men skulle man få in henne i det blå blocket skulle det alltid reta Sverigedemokraterna. Ingen patriotism för det gamla hemlandet inte...

Misströsta inte Molle. Såg att Killinggänget oxå ska medverka. Hon kommer inte fatta de underfundiga gliringarna. Herregu vad tv blivit bra den senaste tiden!

Så var det avklarat! Lilla ankan är inte ett dugg svensk för hon är ett barnhemsbarn från Polen. Men med det vill jag inte påstå att det inte också i vårt lilla land finns otroligt många korkade människor.

Kommentera