Klicka på bilden för att se den större... (tack till "T" för tidningen)

 

Jag har skrivit om den här fjanten några gånger. Hahaha... jag kan inte låta stackaren vara helt enkelt. Det är alltså roligt med folk som inte riktigt vet var deras plats i världen är. Johan vill verkligen tillhöra "gräddan". Han vill tillhöra den så mycket att han inbillar sig saker. Av någon anledning fortsätter tidningen Expressen att ge killen lön. Jag undrar om det inte är någon slags arbetspraktik han har där... sponsrad av Arbetsförmedlingens avdelning för hopplösa fall. Det måste vara så...

 

Om ni tittar ovan på bilden kan ni se lite av vad han har skrivit den här gången. Han tjatar sig in "ett par minuter" på Furst Alberts fest på operan i Monte Carlo, lyckas med konststycket att hinna trakassera prinsessan under dessa minuter och påstår:

 

"- Wow, är du också här? var Victorias spontana kommentar.

Jag såg att hon verkligen var glad över att jag var med på kalaset. Kan till och med ha varit så att jag med min närvaro rädda hela hennes kväll. Jag håller det inte för osannolikt."

 

För det första... "räddade" heter det, din lilla låtsasjournalist.

För det andra... tror du? Verkligen? Hahaha, världsrekordförsök i hybris. Johan får mig alltid att skratta. Det måste sitta psykologer runt om i Sverige och dregla över tanken på att få hjälpa allas vår lille "kletare" få lite självinsikt.

För det tredje... du var INTE MED på kalaset. Du blev insläppt några minuter!!!

 

Fast det roligaste av alla små klipp i ovanstående bild är nog Johans "Den kungliga toppen". Än en gång lyckas han smeta in sig själv bland de blåblodiga med förklaringen:

 

"...efter ha festat med Victoria en hel helg och sedan hängt med Kevin Costner på flygplatsen så förtjänar jag denna uppmärksamhet. Bra gjort Johan. Tack, Johan. Ingen orsak, Johan."

 

Jodu, kletaren. Jodu...

Visst "festade" du med Victoria... om ditt begrepp om att festa innebär att tvinga dig in på en fest du inte har att göra på, hinner störa prinsessan - några minuter, som du själv skriver - och sedan åker ut.

Visst "hängde" du med Kevin Costner på flygplatsen där du kastade upphetsade, trånande blickar mot honom och funderade på om du skulle gå fram och berömma honom över två av världshistoriens kanske sämsta filmer. Du "känner" ju Kevin nu. Fan... du kommer nog bli best man på Kevins nästa bröllop om det här fortsätter... hahahahahaha.

Alltså... "hängt med" innebär att man chillar, pratar lite, skrattar lite och lär känna varandra. Inte att man kändiskåt sitter och är glad över att man är i samma rum som personen ifråga.

 

Fast, det måste erkännas... det är helt sjukt vad du roar mig, Johan!

Bra gjort, Johan! Tack, Pezster! Ingen orsak, Johan!

 


Skriv en kommentar

Hahahahaha! Han är otrolig. Till och med hans kolleger ogillar ju honom. Och tydligen måste hans texter skrivas om rätt många gånger innan de släpps igenom. Med tanke på vad som har publicerats kan man ju undra vad han skrev i tidigare versioner :-D

Pezster 
· Svar till Candy

Hahaha... jag vet! Killen är humor på hög nivå.

Ps. I dagens upplaga av bilagan är han igång igen. Citatet "mina små spioner" finns med 5 gånger i texten varav en gång "mina små, små, små spioner". Hur jäkla små är de där spionerna egentligen? Pratar vi dvärgar eller afrikanska pygméer som springer runt i kungahuset?

Pezster 
· Svar till Candy

Hahaha... "seriös journalistik" liksom...

HAHAHAHA :D, Pez, Pez, pez... det är nästan så man tror att du själv är blåblodig med tanke på hur upphetsad du blir över karln ;). Lugna ner dig, han driver ju med kungligheterna vilket i mina ögon är helt ok.... eller?

Vad spelar det för roll att han klämmer in sig på kungarnas topplista? menar någan att den listan är så seriös så att det är upprörande att någon icke kungli... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tombosto

Men han tar ju sig själv på så stort allvar på riktigt...
Och du känner ju mig! Jag ÄLSKAR att störa mig på saker! Det finns helt enkelt inget bättre!!!
:D

Och hey!! En sak till, jag läser inte tidningar för att på så sätt undvika sån här meningslös information. Men skvallervärldens sliskiga armar är tydligen långa och när jag i all oskuldsfullhet går in på den här bloggen - en gång ett upplyst tempel av visdom – ja då jäklar slår dom klorna i mig och fyller mig med onödig kunskap. Fan ta dig PEZ!! Jag håller dig personligen ansv... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tombosto

Hahhaaha... jag sprider dyngan till folket! Muhahhahaha!

Jag vet vad T står för. Han är en sån som börjar på t och slutar på omte. Han spöar ankan med hästlängder.

Trumvirvel tack.......trrrrrrrrrrm
Jag hörde honom berätta det här på kanal 5 i Vakna. Tydligen är han med där ofta (om ni vill se fenomenet live). Han erkänner att han tjatat sig in i VIP-loungen på flygplatsen. Sedan sitter han och trackar Costner, som demonstrativt lägger sig och sover (....med arschlet vänt mot Lindwall!) Ja, men för böveln, den som släppte in honom i loungen borde bli avskedad. Han är ju orsaken til... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Hahahaha... han slemmar sig in... hon skriker WTF!!!!... han springer ut....
:D

LOL, jag trodde han var på skoj, men han är ju på riktigt!
Vilken nöt. Fast hans farsa är ju präst, det förklarar en del.
Han verkar vara en riktig poppis kille: lindwall.wordpress.com/

Ingen spöar Ankan!

Har ni sett Anna Blomberg göra parodi på hemmafruarna i Robin? Som jag garvat!

"Jau äter disktrasa, för att en disktrasa haur inga rrrrynkår. Åh dau faur inte jau hiellår naura rrrrrrynkår."

Wow! JB, har någon en hel blogg om Lindwall?!!! OCH den har fått stå orörd sedan 2008...
Skitkul att någon bevakar honom och synar i sömmarna. Öga för öga.
Undrar vem som står bakom bloggen...Vickan?

hahahah!

Han är ingenting mot Ian Hammar på Realtid.se.
Tips: Sök på Ian Hammar

Killen är som tagen ur Spermahren.

Kommentera