Tyvärr är den fängslade Dawit Isaak ingen mördare. Om han vore det skulle regeringen jobbat lite hårdare med att ta hem honom. Kolla bara på Annika Östberg... henne fick de minsann hem från USA och nu ska hon släppas fri för att "jobba med hundar" eller vad fan det var. Naw... allt förlåtet. USA var dumma mot dig bara för att du var med och mördade några stackare... Hela Sverige tyckte synd om henne ett tag.

Men en fängslad journalist... då kör vi "tyst diplomati" enligt Carl Bildt. Inte för att jag är en speciellt stor fan av journalister i Sverige men ändå... han är ju ändå svensk medborgare. Någon form av ansträngning tycker man ju är aktuell...

... men så kommer jag att tänka på den där intervjun med den där fjanten till "ledare" I Eritrea. Han är är trotsig jävel som inte tycker att någon ska lägga sig i vad Eritrea gör med sina medborgare. Jag förstår att regeringen känner att läget är låst med en fjant som håller Dawit mer eller mindre fånge bara för att jävlas med oss. Problemet är bara att Dawit även är svensk medborgare.

Så här gör vi (har bloggat om det här tidigare). Vi skickar dit en specialstyrka som fritar honom! Häftigt och lite så där Hollywoodaktigt. När han är hemma berättar vi för Eritrea att vi har tagit hem honom vilket kommer göra dem skitarga. När de blir så där skönt arga och protesterar över att svenska soldater ingripit förklarar vi surt krig mot dem. HAHAHA! Vilken grej! Det hade de inte väntat sig. Tadaaaaa! The element of surprise!

Sedan skiter vi i vilket. Vi vare sig skickar några styrkor eller något... nejnej... vi bara softar lite. Tar det lugnt och låter livet leka. Vi låter kriget komma till oss helt enkelt. Detta blir intressant eftersom Eritrea är ett av världens fattigaste länder.

Som jag ser det... har vi minst tre år på oss innan den första kanoten med utmattade Eritrianska soldater når hit.


Här har vi en "stridsvagn" från Eritrea som råkat ut för lite problem...

SvD - DN - DN - DN - Exp - Exp -

Skriv en kommentar

"Vi låter kriget komma till oss". Hahaha, vad ska jag säga Pez? Du är dra-saker-till-sin-spets-mästare.

Det enda problemet är att Sverige har ingen specialstyrka som klarar av sånt. Tyvärr.

Pezster 
· Svar till Janne

Joho... Kenneth, Speciella Arne och de där tvillingarna? ;)

För att inte förglömma Thunder - killen som intervjuas nästan varje vecka på P3 - fredagar tror jag det var - minns inte riktigt då jag främst använder radio som ett bakgrundbrus för att döva rösterna i mitt huvud...

Pezster 
· Svar till Jaanus

Hahahaha... P3 är bra för att ta bort rösterna ;)

hahahaha. Ni är för roliga :D

Vi behöver specialkompetens till denna specialstyrka, jag lägger min röst på Lille Al-Fadjii ( www.youtube.com/watch?v=_YcIdGgOI5c ) samt Peter Nilsson aka livscoachen ( sverigesradio.se/webbradio/?type=db&id=1595569 ) ,jag garantera att inte en kula kommer att avfyras, de kommer gladeligen lämna över Dawit, säga -Ey svennarna är fan reko, dagen efter har statskupp inträffat och styrande diktator har blivit lynchad på bä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Vegetal

Hahahahahaha...

Åsnan där har inga problem - "He's just hanging out".

Pezster 
· Svar till JB

:D

Ta först AIK fans på G...b..n fegisar.. Svea vägen....:-(sen ni kan gärna förska för den där modiga folk på Röda Havet boy.....

Pezster 
· Svar till Aariam Abrahamsson

Tja... vad ska jag rekommendera till dig... stavningskurs, kanske?

Kommentera