Har ni läst om det stora scoopet att kundkorgar är bakteriehärdar? En kundkorg, där du stoppar diverse produkter i, en förpackning kanske läcker lite sunkig köttsaft ut i korgen, människor pillar på korgarna och ja... som sagt... Nu har någon plötsligt kommit på att de är bakteriehärdar! Ja, jävlar vad överraskade vi är. Jag är helt överraskad! Är du med överraskad?

Nu får vi helt enkelt sluta slicka på korgarna, lägga av med att använda dem som tallrikar och framför allt inte lägga organ som ska transplanteras i dem. Verkligen... var detta ett problem? Är det någon som nu, när de läser artikeln, plötsligt blir stressade över att de har haft ett lite för intimt umgänge med en kundkorg?

Jag vet inte... känns lite som om detta är dagens fullständiga självklarhet.

Skulle inte förvåna mig om någon nu går ut och kräver hygieniska kundkorgar. Gärna gjorda av hampa, givetvis klimatneutrala och säkert fula som fan.

Exp -


Skriv en kommentar

haha precis, men inte för att vara så men kundkorgar har väl aldrig varit fina? :P

Pezster 
· Svar till miranda

Nej. De har alltid varit äckliga och fula som fan. ;)

Det var som när de kom på att handtagen på kundvagnar var värre bakteriehärdar än en toalettstol. Konstigt?!? Inte speciellt. Alla håller ju där. Hade en hamster kunnat räkna ut med lilltån.
Funderar på att skicka en lista till alla och en var med andra, lika ouppseendeväckande ställen, som man inte bör slicka på...

Folk är som vanligt kompletta IDIOTER. Har ingen fattat än att det är den dagliga kontakten med just, hör och häpna, BAKTERIER (hjäääälp) som gör att vi anpassar oss och blir resistenta. Om folk vill leva sina liv i en biosuit, så var så god. Säkert samma människor som köper Yes antibacterial och desinfecerar händerna (-hemma) som går på sånt här.

jag bara skrattade när jag läste det där. men det jag skrattade åt var att folk faktiskt blev UPPRÖRDA. Vad fan, liksom? hur ofta blir man allvarligt sjuk pga kundkorg? varför blir man arg över något som ingen eller minimal faktisk inverkan på din hälsa. Folk verkar ha allvarliga jävla problem med poänglösa principer. Vem tvättar inte grönsakerna eller tillagar maten innan de äter den i vilket fall som helst?... Visa hela »

Jag har hört att bajs innehåller en massa bakterier. Det tycker jag att Socialstyrelsen eller Krishanteringsmyndigheten borde göra något åt.
- Ja menar.... folk kan ju bli skitsjuka av det.

Magnus skrev en bra kommentar. Håller med.

Så otroligt löjligt är det.

Pezster 
· Svar till Anonym

Jupp.

Så med andra ord är det ingen idé olla en kundvagn?!

Pezster 
· Svar till Geniusloci

En idé är det. Dock en dålig sådan ;) För då får man ju baciller på ollonet.

Lösningen för problemet ovan finns här www.expoclean.se

Pezster 
· Svar till Staffan

Löjligt. Räddar typ bara de idioter som slickar på kundkorgarna.

Kommentera