Min brorson fyllde år förra helgen. Han önskade sig pengar och det är tråkigt som fan att ge. Så här fick man tänka till lite. Jag och sonen begav oss till Teknikmagasinet och stod och bläddrade i deras lilla bok.


Då såg vi den. Universalkontrollen för att stänga av saker. Tv-apparater, dvdspelare... ja, allt som kan stängas av med en fjärrkontroll kan den här lilla manicken stänga av. Hahahaha... hur kul som helst!

Nu kan brorsonen stänga av tv:n mitt i "Talang" hemma hos brorsan, han kan gå in på Siba (och liknande) butiker och stänga av alla tv-apparaterna på tv/videoavdelningen (den stänger mer eller mindre av alla samtidigt - hur kul som helst), stänga av skärmar på McDonalds och Burger King, stänga av tv:n för den spelande sambon gång på gång... ja... det finns hur mycket kul som helst att göra med den där lilla prylen. Sjukt roligt.

För min egen del så ska jag köpa en till mig själv... jag tänker sitta på en pub eller en sportbar med massor med fortbollsgalningar under någon viktig match och stänga av tv-apparaterna preciiiiiiiis när det närmar sig mål. Gång på gång.

Sedan, när jag blir upptäckt... ska jag springa som en kanin därifrån.

Ett måste. Köpköpköp!!! 199 kronor ren humor.

Skriv en kommentar

Var försiktig med den där sportbar idé.
Minns en story om en kille som gjorde det under fotboll VM eller något liknande oviktigt. Han fick ligga på hospitalet ett tag.

Pezster 
· Svar till JB

Jag är sjukt snabb ;)

Humor är bra grejer det.

Förresten står det att din ålder är 1974. Då det är kutym så antar jag att det är år som åsyftas.

Det betyder att du i ålder är misstänkt lik en snubbe som spikades upp på ett kors på grund av att han... just det, var något av en religiös snubbe.

Jag misstänker att du projicerar din religionsskepticism.

Btw, jag har bäst humor... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Roger

Det är jag som är den riktiga jesus. De missförstod dock mitt budskap och därför lurade jag en stackare som de bankade upp på ett kors. Under tiden drog jag iväg med mitt rymdskepp till en fet nattklubb i utkanten av Alfa Centauri... kom tillbaks för 30 år sedan och tänkte göra ett nytt försök...

Kommentera