Vi arbetar med musik på mitt företag. Vissa som vi arbetar med ser fram emot Eurovision (de som har artister med där såklart... vissa anser att det är en bra idé att vara med där... suck...)... ungefär vid den här tiden börjar de maila runt vad de tror är nummer ett, två etc... Eftersom vi arbetar med musik (ESC är inte musik!!!) så öppnar vi inte de där mailen. vi högerklickar och markerar dem som spam.

Vi tittar givetvis aldrig på något alls från Eurovision på jobb. Eurovision är ju bajs. Så ingen klickade på den där länken i mailet. Nej. Fan heller. Envist NEJ! Fast...

... till slut klickade någon nyfiken jävel ändå och ljudet kom ut ur högtalarna i köket. Långsamt men säkert och ytterst motvilligt började jag tycka om låten som spelades... jag gick ut för att kolla och drabbades av Lena Meyer, Tysklands bidrag i ESC.

Den är bra, hon har en helrätt egen tysk/oxfordengelskdialekt och en sjuhelvetes charmig stil. Tror det är första gången jag uttalar mig positivt om en låt som ska vara med i Eurovision Song Contest... vilket är lite mongo av mig eftersom det gör fan ont att bara skriva ordet Eurovision... men jag bara måste få det här ur mig så jag kan fortsätta med mitt.

De flesta man stöter på i artistbranschen är mediokra wannabes som vill bli sedda och som egentligen är öh... nevermind... men ibland... bara ibland, så ser man de där som har det i sig. Det syns i ögonen, i rörelserna... de är stjärnmaterial helt enkelt. Och de får det att se så enkelt ut. Jag lovar att vi kommer att få se mycket mer av den här tjejen (Lena Meyer) framöver. Därav mitt "stilbrott" och uttala mig positivt om något alls som har med ESC att göra. Bra grejjor måste man pusha för... oavsett.

Usch, nu slog det mig ännu mer... jag är alltså positiv mot en låt som ska vara med i Eurovisionskiten?!?! WTF!? Min värld är KROSSAD. Fy fan vad jobbigt det här blev nu.


Skriv en kommentar

Lustigt, jag gjorde precis samma reflektion.
Satt och garvade åt alla pissiga förslag under "Inför ESC" (fråga mig inte varför jag kollade) och hade precis börjat hata den här låten också under första minuten tills..."Hmmm, fan det här svänger ju!". Följt av "Ooops, hon är ju riktigt charmig".
"Vad gör jag? Sitter och diggar ett ESC-bidrag!"

För förs... Visa hela »

ps. Sorry. Såg precis att jag upprepar allt du säger i ditt inlägg, men det får du ta ;)

Ha! det ar min favorit ocksa! (fast i ovrigt maste jag erkanna att jag ar en ESC-knas - och varre har det blivit sen jag flyttade vasterut ;)

HAHAHA, för FAAAN Pez!! Nu balanserar du farligt nära fördömelsens stup. Om du skulle falla så är du förlorad och där nere kan endast Christer Björkman höra dig skrika..... och han ler åt dig.....

Kommentera