Hahaha... jag har tillbringat lite av dagen (väntar på viktigt samtal) med att bara slösurfa lite på nätet. Hittade en del diskussioner om tjejer som snackade om mirakelunderkläder etc och blev nyfiken... underkläder som uträttar mirakel?!

Syftet med dessa underkläder var alltså att "lyfta", "göra tightare", minska en storlek, göra brösten större med inlägg och massa annan skumt skit.

Så... inte nog med att tjejer idag spacklar över ansiktet med färg, färgar håret och har sig... det ska även "modelleras" om med både bröst och kropp. Alltså... en tanke nu bara... är inte det falsk marknadsföring?

Killen går hem med kvällens ragg, lagom i fylleform och ser fram emot att få ligga med den där tjejen med kurvorna och de fasta brösten. Hemma, ett glas vin till och kläderna faller i det dunkla ljuset... följt av *boing* när en bh-fjäder släpper och krossar ett glas... följt av ett *floom* när brösten studsar i golvet. Killen står chockat och ser allt hända...

Wtf?! Vad hände precis?!

Det är inte det värsta... eftersom killen är berusad så kommer han ändå att vilja ligga. På morgonen... när det sista sminket är insmetat i kudden... och han upptäcker vad det är som ligger bredvid honom... det är då den verkliga skräcken börjar... och i storstan kan alla höra dig skrika... men ingen bryr sig.

Hahaha... fast allvarligt. Hur tänker man - som tjej - om man smäller på sig sin "gå-ut-rustning" med tillhörande krigsmålning när man ska träffa en kille? När ni träffar en kille, oberoende om det är på krogen eller på en dejt... och när det kommer till det ögonblicket att rustningen ska av... är ni inte lite oroliga då? För ni har ju trots allt... ni vet... "ljugit" lite...

;)

Exp -

Skriv en kommentar

Haha, och det menar du att ni killar INTE har? För att få hem oss... Nä du Peszter, vi ljuger nog alla lite, bara på olika sätt ;-)

Pezster 
· Svar till Candy

Tja... vi stoppar inte fejksaker i brallorna och på annat sätt "ljuger" fysiskt...

Sedan att killar snackar skit... typ: "Jag är VD för ett företag..."
När killen egentligen städar lokalerna. Det är en annan form av falsk marknadsföring.

Men det roliga är… att om killen blir besviken efter alla dessa tillbehör… så är tjejer fortfarande upprörda över att:... Visa hela »

Era saker i brallan är dock inte lika synlig som våra saker och vårt ansikte som vi så ofta blir bedömda för. Men jag hör dig. Frågan är bara vad som är värst. Att ljuga om det synliga eller det osynliga...
Jag tror som sagt att vi alla spär på sanningen en aning när det kommer till att hitta en partner. Det gäller att visa upp sina bästa sidor, lite som fåglar i parningsdans.

Pezster 
· Svar till Candy

Hahahaha... jo. Kanske det. Jag fick bara en bild av en fågel som drar hem en annan till boet... och så *floom* trillar alla de vackra fjädrarna av.

"WTF? BROILER?!" tänker hanfågeln, tar en sup till från pluntan och har besvikelsesex.

:D

äh. fuskar man med stil och med ruskigt snygga underkläder finns det väl inga stora skäl för att de ska av helt ;D

Pezster 
· Svar till Tinky

Hahaha... bra tänkt!

Förstår verkligen inte det där. Det är ju milsvid skillnad på att känna sig fin och att känna sig fejk..

Snyggt hittepåord förresten, gå-ut-rustning!

Pezster 
· Svar till Sabina

Jag försöker dra mitt strå till skatten med nya ord. ;)

Klart vi fejkar! Det har vi gjort i alla år med push-ups både på fram och baksidan. Ni går på det varenda gång :-)

Pezster 
· Svar till Tanten som blåser

Tja... killar...

Fast om det är för mycket fejk så ger killarna er ett falskt nummer innan de går.

Förresten... pushup på baksidan? Rövpushup? Allvar?! Hahhahaa... jisses...

haha ja, det finns rövlyft att köpa i underklädesbutiker.

Pezster 
· Svar till Tinky

Hahahahaha... snacka om att jag är glad över jag är kille.

Lololol :-)
inte bara bloggen som är kul!!!! Jag dör när jag läser alla kommentarerna!!!!!!!

Pezster 
· Svar till Jomjim

Ja... kommentarerna är en sjukt viktig del av bloggen. Många skarpa nissar och nissor här ;)
Glöm nu inte komma tillbaks!!! Alltid kul med nya besökare!

Hade en polare som alltid lyckades få hem kamouflerade skräcködlor. När man sedan mobbade honom för det, så svarade han med "Ja men jag fick ligga, vad fick du igår?". Sedan stod man där och undrade hur han kunde vinna diskussionen genom att förakta sig själv.

Pezster 
· Svar till Antropos

Hahahahahhahaa....
"Sedan stod man där och undrade hur han kunde vinna diskussionen genom att förakta sig själv."

:D

Tror att vi alla kan vara överens att man som tjej egentligen inte behöver fejka om syftet är att få ligga. Det enda som krävs är att ställa klockan på fem i tre, ställa sig vid krogens entré och vänta. Bara släpa hem den som är minst frånstötande och som verkar tillräckligt nykter för att åtminstone kunna ta sig hem själv efteråt....

Kommentera