Kollade in den där filmen från Uppsala universitet där Lars Vilks blev attackerad. Av ett gäng helt galna idioter. Vilt tumult där religiösa nötter får stryk och pepparspray av polisen... allting ackompanjerat av några religiösa brudar som skriker "Allah Akbar" i bakgrunden. Titta på den... jag rekommenderar det. Ointelligens in action.

Era jävla religiösa PUCKON! Håll käften med er låtsasgud och inse att vi lever i ett fritt land. Där Lars Vilks ska kunna avbilda er skitprofet, dra fram en tändsticka och tända eld på statyn om han vill det. Frihet! Har ni ens en aning om vad det innebär?

"- Någon som försökte springa ut ur salen blev nedslagen och slagsmålen fortsatte på olika håll där inne. När föreläsningen avbröts ropade många ”Ja vi klarade det, vi lyckades stoppa honom!”."

Jävla idioter. Nu måste givetvis förläsningen göras om. För de där religiösa idioterna ska fan inte vinna med hjälp av våld. Jag kanske inte håller med i det som Lars Vilks säger och gör (handen på hjärtat... han är rätt skum)... men som Evelyn Beatrice Hall en gång sa:


"I may not agree with what you say,

but I will defend to the death your right to say it.”

Yttrandefriheten är viktig och kampen om den hård. Yttrandefriheten skapar diskussion som kan leda till tolerans. Men så fort en människa tar till våld istället för att acceptera den friheten... så ska det straffas. Hårt.

Jag upprepar... det är dags att förbjuda religiösa yttringar på allmän plats. För tusan... det är 2010 och nu får vi väl ändå skärpa oss och hoppa på nutidståget?

Håll i er nu... för det här är ovanligt... men BRA JOBBAT POLISEN! Så ska det se ut. Lugnt och fint och hela tiden kontroll på situationen. Iskallt. Extra plus för allt pepparsprayande. Helnice och ren underhållning att kolla på. Va? So sue me! Det ÄR ju kul att kolla på! Det tycker du med... ljug inte.

Och ifall det kommer en liten Sverigedemokrat här nu och tror att jag är rasist eller något annat så tänk om. Jag slåss mot alla religioner. Till skillnad från andra gör jag ingen som helst skillnad på kristendomen, islam, judendomen blablabla, etcetcetc... Allt ska bort. Det har inget att göra med hudfärgen... det är den där gråa massan i skallen som tror på gudar som stör mig. Jag hade haft problem med en liten ekorre om den varit troende. Men jag hade fortfarande gillat de andra ekorrarna... ni vet... de som inte tror på gud... erhm... öh...

Varför hatar jag då alla religioner? Tja... tron på sagoväsen leder till krig, "min gud är bättre än din"-bråk, intolerans, död och elände räcker väl långt som förklaring?

Det finns ingen "gud". Det har aldrig funnits någon "gud". Det kommer aldrig att finnas någon "gud"... öh... tja... såvida inte något händer med universum som gör mig till en allsmäktig gudsliknande varelse. En cool, laidback, konstant berusad gud som spenderar dagarna med att fara runt i universum och peta på saker. Ni kommer inte märka av mig mer än att det då och då smäller av en supernova i natthimlen när jag fuckar upp. Det är lugnt... jag klarar mig från det med... jag sätter mig bara i ett svart hål och surar en stund. Sedan ändrar jag så att alla svarta hål blir bruna... och far skrattandes iväg för att kolla på universums undergång i ultrarapid för hundrafemtioelfte gången. Den här gången i 3D.

Oddsen för att det ska hända? Tja... det är lika sannolikt som att bibeln är sann.

UPPDATERAT: Länken här på Youtube är flaggad som "olämpligt" innehåll på Youtube. Öh... ok... jag håller med. Det är ÄKTA idioter med i den och det är inte bra att folk kan se det där utan att först registrera sig.

UPPDATERAT 2:


Det är ju inte så illa!!!!! :D

DN - AB - SvD - AB - AB - GP - Exp - Exp - SvD - SvD -

Skriv en kommentar

Mitt allra största problem med religioner är allt som oftast bristen på acceptans och respekt för alla andra utom de sina. Med andra ord precis det som sker i videon.

Jag är, liksom du, religionsmotståndare, även om jag inte kan sticka under stol med att vissa inslag i vissa religioner stör mig lite extra mycket.

Halleluja! :)

Kära Pezster, säger bara:

"I DO agree with what you say,
AND I will defend to the death your right to say it.”

Så jäkla bra inlägg!
Trevlig helg

Pezster 
· Svar till Krister

Tack så mycket och ha en skön helg du med.

Fan... röd kristen dag... här gäller det att dra till med sprit.

Ska fan jobba av ren princip.

:D

Instämmer helt, riktigt bra inlägg. Nu hoppas jag bara på att du verkligen kommer att bli gud och flyga ut i universum. Så kan du och silversurfer ta upp kampen mot pedofilen muhammed, jesus och alla andra legogubbar som får oss med ett IQ över 80 spyfärdiga.....God helg !

Pezster 
· Svar till Lars

Ah... silversurfer. Han verkar vara skön att hänga med.

"Silver, kolla där borta! En planet!"
"Duuuuuuude!"

;)

Trevlig ledig dag på dig med.

Usch... det är en religiös dag... och jag kan inte jobba eftersom alla är lediga... hmm... jag är kränkt! Öh... eller diskriminerad! Äsch... jag vet inte.

;)

Om dessa bråkstakar var elever på universitetet så ska de stängas av för all framtid. Det är såna här idioter rent ut sagt som skapar problem. Vi lever som du säger i ett fritt land, där vi får tycka vad vi vill. De får vara för mitt vidkommande hur religiösa de vill, bara de håller det för sig själva. Jag håller med dig fullständigt att det finns inget som skapat så mycket elände so... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Inga-Lill

"Då spelar det ingen roll om det är muslimer, kristna, judar osv eller vad det är, de är lika tokiga allihop när de blir fanatiker."

Precis så.

du är rasist som kritiserar islam. Allah Akbar!

Pezster 
· Svar till Anonym

Öh... nej.
Förresten kritiserar jag inte islam. Jag förlöjligar och skrattar åt skiten.

Det sista du skrev fick mig att tänka på en röd chokladlåda... men det stavas nog inte så...

Du talar om yttrandefrihet men religiösa ska inte få yttra sig...??? tycker att du låter som idioterna som attackerade Vilks. De tror på yttrandefrihet men vill inte att mohammed avbildas eller att islam förnedras. Du tror på yttrandefrihet men inte frihet till religion.

Pezster 
· Svar till Sara

Öh... jo. Men hur får du dessa idioters beteende till yttrandefrihet?!?! De kan klaga och ha sig... men får snällt respektera att folk driver med dem. De kan ha debatter och sånt... men INTE TA TILL VÅLD.

Och det sista du skrev... jag tror på yttrandefrihet... men sorry... religion ska bort från det offentliga rummet... vad du sedan gör i ditt hem är din ensak.

Frihet till religion är detsamma som frihet att vara kork... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Sara

Förresten... de kan inte diktera vad folk gör med deras jävla sagogud. Skitlöjligt. Usch... du kan för helvete inte vara allvarlig?!?!
Religioner förnedras och förlöjligas varje dag... med all rätt... men det är inte alla som tar till våld över det.

Yttrandefrihet Sara? I muslimska länder får kvinnor inte rösta. Dom får heller inte ta körkort eller gå ut utan sin mans medgivande. I Vatikanen proppar dom körgossarnas munnar fulla med öh ja du vet så det enda dom kan säga är gulp svälj. Jag tog upp detta med silversurfer och han menade på att dom har förverkat sin rätt till yttrandefrihet. Även Yoda instämde och han är för f**n över 2000... Visa hela »

.....När jag tänker på det så är Yoda äldre än både Allah och Jesus den enda som faktiskt är äldre än Yoda Är Buddah.

Pezster 
· Svar till Lars

Och är dessutom lika mycket sagofigur som de andra. Perfekt.

Muhammed, Jesus, Kalle Anka, Bamse, Tomten, Åsa-Nisse... det enda som skiljer är att vissa är roligare än andra. :D

Jag sitter precis och författar ett inlägg i denna fråga, satt och dikterade det i sängen inatt.

Òch föressten! ÄR Det bara vi i sverige som är så jävla toleranta att vi tolererar intolerans????!?! För jag kan fan inte komma på något annat land i fråga nu, hjälp?

Lars Vilks blev knullad....

"Jag upprepar... det är dags att förbjuda religiösa yttringar på allmän plats. För tusan... det är 2010 och nu får vi väl ändå skärpa oss och hoppa på nutidståget?"

Du kan omöjligt stå för både denna åsikt och Voltaires gamla dänga. Omöjligheten ligger inte i att jag, eller nån annan, känner sig kränkt av det, det beror på logik.

Pezster 
· Svar till Garibaldi

Tja... jag kanske skrev så... jag menar att det inte är ok att stå och skrika Allah Akbar och ta till våld för att någon förnedrar ens sagofigur.

Det är de idioter som reagerar med våld när de hör något de inte gillar jag stör mig på.

Ska jag vara helt ärligt tycker jag det är en riktigt jävla dålig idé att folk som är troende får lov att rösta. DET stå... Visa hela »

Sara fattar tydligen inte vad yttrandefrihet betyder. Det betyder att man ska kunna hålla en föreläsning utan att bli attackerad av religiösa ligister. Det är ju ganska uppenbart att de INTE vill ha yttrandefrihet!
Föreläsningen måste hållas igen. Det är nödvändigt att visa att det inte är de som skriker högst som bestämmer. Fotografera och registrera alla islamisterna.

"jag tror på yttrandefrihet... men sorry... religion ska bort från det offentliga rummet"

komik på Vilksnivå :D

Pezster 
· Svar till Jonas

Hahhaa... det blev lite.... öh... tja... är på jobbet och talar i telefon samtidigt...

Pippi Långstrump, Hare Khrishna, Lille Skutt, Jehova etc har faktiskt en gemensam nämnare: Det är sånt som 3-åringar tror på...samt fullvuxna människor med hjärnor lika fullt utvecklade som just 3-åringars.

Pezster 
· Svar till Lars

Hahaha... precis.
Har precis haft en litet... öh... bråk på jobb.

"Du måste vara öppen för att det finns vissa som tror på gud" sa min kollega.
"Nej." sa jag.
"Men så kan du ju inte säga."
"Jo."
"Men om jag skulle säga till dig att jag tror på gud då?"
"Nej."
"Va?"
"Nej. Det gör du inte."
"Nej, me... Visa hela »

En annan vinkling är att de som är troende tror på EN religion.
Det finns kanske tio stora religioner i världen idag (hur många är en annan debatt).
Den enda skillnaden är att vi som inte tror på religioner tror bara på en religion mindre än de som är troende.

Pezster 
· Svar till P-tr

Hahaha... snurrigt sätt att se på det. :D

Kolla och läs mohammed T-shirt konst från Sverige på,
www.mohammedt-shirt.com
Översätt inte.

Pezster 
· Svar till mohammed allah

Öh... det där är bara dumt och konstigt.

Kristna mammor kan vara milf. Bilder?

Vilken debatt detta från börjar, ganska lilla ämne har dragit igång. Varför kan vissa bara inte inse att varje inidivd har rätt att säga vad dom vill (nästan). Detta kommer bara leda till mer islamofobi, garanterat. Vilket faktiskt är lite tråkigt då SD förmodligen kommer få fler röster i årets val.
På tal om gud, min flickvän tror lite halvhjärtat på gud, nämner det aldrig för mi... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Robin

Äsch... privat tro är ju lugnt. Hade alla som tror på gud hållit det privat hade jag inte brytt mig.

Egentligen är det rätt enkelt. Låt folk säga vad de vill... kommentera om du vill eller skit i vilket... men ALDRIG våld och hot pga av att någon tycker annorlunda.

Naturligtvis är det här muppar av största slag.

Däremot så är det så viktigt när man pratar om yttrandefrihet att man då verkligen är för principen själv fullt ut.

Vi har i Sverige kriminaliserat exempelvis negativa uttalanden med anspelning på ras, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung, trosbekännelse eller sexuell läggning. Detta gör att 16 kap 8 § Brottsbalken exempelvis fö... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Roger

Hör vad du säger och du har rätt.

Först... självklart är det ok att folk tror på gud. Så länge det gör det för sig själva och inte krigar mot de som inte gör det.
Sedan att jag inte är ok med symboler etc är för att religion prackas på barn i tidig ålder. Myndiga människor fattar egna beslut. Så ska det vara.

Jag är emot våldet först och främst. Det... Visa hela »

ööh... du har inte tänkt på att din fanatiska ateism också är en religiös hållning? Jag pickar inte, jag bara delger vad jag ser.
Att gå in i matchen med en dunk bensin gör ju att man själv är en del av problemet. För referens så rekommenderar jag knappnytts senaste om muhammed så ingen misstolkar mig för en religiös fanatist ;-)
Utanför boxningsringen så ser man att alla är idiote... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Magnus

Ateist är jag inte. Jag är mot alla *ist *ismer som finns.

Jag har ingen religion... för jag har en hjärna.

Jag är helt enkelt trött på skiten.

Jag tar ställning till skillnad från resten av mespropparna. Inte för någon annans skull än min egen.

Religion är inget annat än ett gammalt verktyg för att kontrollera befolkningen.

Droger: Jag menar Roger: Så om du tycker det är ok att ha sex med barn så skall du få öppna en sajt med bilder på nakna barn samt olika artiklar om var du träffat dom och vad du gjort med dom eftersom ALLA har rätt till yttrandefrihet? Vad är det för jämförelse protesterar du då men tänk på det? Mord, våldtäkter, pedofili, krig, korståg, häxbränning även finare kallat för: R.E.L... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Lars

Roger har en poäng. Jag är medveten om att jag balanserar jävligt nära den där kanten till att behandla religiösa felaktigt eftersom jag i är extremt för frihet.

Mitt problem är bara att jag hatar religion till den grad att jag har det lite jobbigt med det här.

Men så här då:

Min poäng är som sagt att religion ALDRIG får påverka vardagslivet. Dvs ingen icke-religiös (standard... Visa hela »

Moderata muslimer som pluggar på universitetet ? Fint att deras reaktionära sanna sida kommer fram. Hoppas pepparsprejen sved ordentligt.

Lars,
kände du att det där var rimlig argumentation?

Att ta bilder på barn i syfte att väcka upphetsning (dvs vad ordet pornografi kommer ifrån) är olagligt och ska så förbli. Utsätts barnet för sexuella övergrepp finns även detta tydligt reglerat i 6 kap BrB. Spridandet av detta kriminellt skapade material skall självfallet också lagföras.

Du har helt rört ihop vad vi pratar om här. Ja... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Roger

Väl skrivit... som alltid.

Om vi når dit heter jag Jesus........men man kan alltid hoppas helt klart Pezster.....nej slutdiskuterat för idag, ska ner till Templet (Systembolaget) och offra (345 spänn) till den enda sanna guden, Bacchus.

Fint inslag med lite nice action. Det var dock alldeles för lite batong, tycker jag.
Borde även delats ut fler röda kort.

När sånt här händer sitter SD och klappar sina små svettiga händer.
Likadant när en idiotadvokat stämmer staten för att en muslimsk advokat får sparken från att företräda en kristen förföljd av muslimer.
( www.svd.se/nyheter/inrikes/staten-stams-efter-dom... Visa hela »

Pezster 
· Svar till JB

"... sitter SD och klappar sina små svettiga händer."

hahahahahhahaha...

Citatet är inte från Voltaire, utan det är Evelyn Beatrice Hall som skall ha äran för det.

Pezster 
· Svar till Anonym

Helt rätt. Det kommer ifrån "The Friends of Voltaire" som publicerades 1906.

Tack för den. Nu lärde jag mig något nytt. Alltid lika roligt! :D

Pezster 
· Svar till Anonym

Helt korrekt och ändrat.

Piroger: Jag håller definitivt inte med dig. Att släppa allt fritt och i synnerhet Religion är det som förstört vår planet. Det har tagit helt av och med länder som Vatikanen, Iran etc som lysande exempel på varför vi INTE borde acceptera detta ute i det fria. Lika förbjudet som det är att bära hakkors borde det vara att bära just kors. Därav mitt argument ang. sex med barn, så att människor som just du ruskas o... Visa hela »

hahaha tycker synd om er muslimer som skrek alla o akbar , tror ni verkligen gud hjälper folk som använder våld? om de ens finns en hahaha ,

Lars,
var har jag någonstans sagt att allt ska släppas fritt?

Tanken är fri, och den ska också förbli fri. Du verkar inte ens ha insett hur dåligt ditt exempel - där du jämförde religionsfrihet med barnpornografibrott - är. Att ta sig tid att reflektera över vad människor tycker, även om de inte tycker samma sak är fundamentet i en demokrati som vår. Du kanske borde prova?

Vidare har jag naturlig... Visa hela »

Om det är förbjudet att visa Muhammed på bild... hur fan vet de då hur han ser ut? Jag ser en skäggig snubbe med turban... vilket kan vara vilken Muhammed som helst (många heter ju fan så). Om det finns en logisk koppling till att Muhammed skulle vara på gaybar eller stå i en rondell som hund så förstår jag varför kopplingen görs, men finns det en sådan logisk koppling?

Kina borde väl ändå ligga i topp? Där är ju religion förbjudet.

Jag tycker att det ytterst baklagligt, dock håller jag inte med om att religionen ej ska få vara en del av det ofentliga samtalet, så länge det sker på ett civiliserat sätt så är det lungt, debatter är bra. Dock skulle jag vilja se åtstramning på den tidiga indoktroneringen av barn,söndagsskola eller andra religiösa ting borde förbjudas då barnen ej får en chans till att utveckla ett fritt tänkande och... Visa hela »

Ja, nog finns det knäppisar på många håll - ditt inlägg sjuder inte precis av elegans eller IQ.
De allra största folkmördarna på denna planet - Stalin, Hitler, Pol Pot - var riktiga ateister hela bunten, men mörda folk var de bra på. Kina-Mao var också en effektiv mördare - och ateist.
Fundera gärna ett steg till på vad yttrandefrihet innebär.

Pezster 
· Svar till Staffanw

Ja... De var nog så att skälet till deras mördande var just att de var ateister. Hahaha... Smart.
Nog inte mött någon så korkad på länge. Befriande.
Eftersom du använt dagens interligensboost till att sätta på datorn antar jag att du nu ligger på golvet och dreglar tills på måndag.
Hahaha, ha en bra helg på golvet!

Roger that: Att du är verbalt begåvad råder det ingen tvekan om, nästan poetisk men vad hjälper det när det som kommer ut är helt vanligt gammaldags svammel. Kan nog gissa mig att du är en wannabe/hobby politiker för det är just precis det tugget dom ligger inne med, massor med skitsnack kamouflerat bakom finformulerade fraser. Det är tack vare sådana som dig att vi har den situationen som vi har i Sverige idag och värre kommer... Visa hela »

Pq: Jag läste nånstans att det finns bilder på Muhammed fram till medeltiden. Det var tydligen okej fram tills dess.
Sen vet jag inte vad som hände.
Någon annan kan kanske bekräfta detta ?

Pezster 
· Svar till Fredrik

Hmmm... det ringer en klocka när jag läser det... någon som vet?

Uppenbarligen uppskattar dessa människor och deras familjer inte att leva i demokrati och frihet....

...så det enda som svenska staten kan göra då borde vara att dra in uppehållstillstånden för hela hopen och sätta dem på ett plan till Iran.

Där får man minsann inte rita muhammed som rondellhund och staten slår ner och slår ihjäl alla som opponerar sig...

...men detta torde väl tilltala... Visa hela »

Här Roger, klicka på denna länken så kanske du förstår vad jag menar: www.youtube.com/watch?v=4jvyz4UliIg

Varför bilder var OK på muhammed fram till medeltiden.
Muhammed sa att han var bara en människa, och inte någon Guds son. Därför fick han inte göras till någon typ av pop-stjärna, eftersom Allan-Ballan är störst. Senare har Imamer tolkat det som att man inte får avbilda honom. Vilket är kul, för nu har han blivit en muslimsk pop-stjärna som skall vördas så mycket att han inte får avbildas. Visa hela »

PS. Lars. Det är svårt att ta dig seriöst, när din diskussionsteknik går ut på att förlöjliga din meningsmotståndare, med diverse dåliga puns som "Droger", "Piroger" etc. Enbart sakargument fungerar mycket bättre när man inte sitter bland gelikar i kommunistisk ungdom och hånar folk som tänker själva.

Pezster - måste medge att jag blir lite förundrad över att det finns så knäppa blogg-sidor som denna. Visst, du har din fan-club, men men i övrigt är din argumentationsteknik rent pajasartad. Ha en go kväll nu.

Pezster 
· Svar till Staffanw

Oj... redan uppe från golvet? Starkt jobbat.

Jag är imponerad!!!!!!

Lars,
du har inte producerat ett enda argument. Det enda du har presterat är att framställa dig själv om en stor idiot. I det har du lyckats desto bättre. Det har nog alla insett som bemödat sig att läsa ditt trams.

Du är inte värd att lägga mer tid på.

Lev i frid din pajas.

Bra inlägg, mycket bra. Det är bara fattiga och okunniga personer som tror på Gud. De rika har kunskap från vetenskapen. Det som hände Vilks ser ut som vi lever fortfarande efter gamla religiösa trosläror och synnerhet från invandrare som lever kvar i religionens namn från deras ursprungsländer, där herren är större än kunskapen i livet.

Antropos: Jag tycker att detta är ganska kul faktiskt. Roger tar sig själv på blodigt allvar till skillnad från mig är jag rädd för men du har rätt att det säkert är svårt att ta mig seriöst. Men det kanske inte är meningen heller....Däremot så tycker jag faktiskt att Religion är hyfsat ANALT och nej jag har INTE hånat någon som tänker för sig själv, vem skulle det vara i sådana f... Visa hela »

Jag gillar när religiösa idioter får på pälsen av polisen. Mer sådant, tack.

Här ska du få några sista Godnatt argument ROGER:
Religion kränker/mördar/förföljer/våldtar/förtrycker/hjärntvättar
1. Kvinnor
2. Homosexuella
3. Andra religioner/inga religioner
4. Hudfärger/folkslag
5. klädstilar
6. matkulturer
7. musikstilar
8. Barn
9. Djur (orena kommer du ihåg?)

Självaste livet Rogge, släpp allvaret och lev lite, det är skönt!

Det finns en fara med den religiösa fundamentalismen från muslimskt håll, tyvärr är det nästintill självmord att krititisera muslimsk fundamentalsim här i Sverige.

Rätt skall vara rätt- jag uppmanar till protest mot ALL religiös fundamentalism i Sverige, som hotar vår demokrati.

När föreläsningar på universiteten attackeras av våldsamma religiösa- då är det dags att agera!... Visa hela »

Konstig yttrandefrihet när man ska få håna och kränka andra individers tro.Verkar mer som ett gäng vilsna stolpskott som tappat tron på sig själv.Helt rätt att Vilks fick på flabben. :)

fan då, man är borta en liten stund, och POFF så finns det helt plötsligt en ansamling kommentarer som verkar gjorda av solitt guld eller nåt.

DEt jag känner mig mest nödgad att anmärka på är väl Magnus kommentar - om att du är fanatisk ateist som någon sorts grundläggande livsåskådning. Det finns VIKTIGARE saker att lägga sin tid på än att satsa på att aktivt förneka nå... Visa hela »

i övrigt hade jag en diskussion med en polare för ett tag sen - om hur man kunde göra en religion antingen väldigt enkel, eller också väldigt svår att följa. Detta i hänvisning till en religiös kamrat han har som lyckas göra sin protestantiska kristna tro riktigt krånglig. Det ÄR en stor skillnad mellan tex en kristen som tar en präst/påve/annat kyrkligt överhuvuds tolkning av bibeln för den rätta - fö... Visa hela »

Känns mer som att okunnighet och fruktansvärda brister på intelligens och respekt ställer till det ordentligt här. För det första så förstår du nog själv att det inte är världens smartaste grej att kalla någons religion för skit, för någons Gud för jävla låtsasfigur osv, inte för att det handlar om att du inte får yttra din åsikt utan helt enkelt för att det är res... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Özgür Kurtoglu

Precis Öz... jag hånar folk som är religiösa. Precis min tanke och mening. Respekt och religion går inte hand i hand för mig. Sorry öz... men vill folk lägga tid och ork på att skälla på mig för att jag mobbar deras tro och hånar deras låtsaskompisar så får det vara så.

Typ... gäsp?

Pez, du vet var jag står i den religiösa frågan (är emot religioner), men jag undrar så hur Vilks tänker här?!

Är han verkligen beredd att bli en martyr för vad? Yttrandefrihet?

Kan ju tyckas ädelt. Men jag ifrågasätter metoden. Inte så smart, rätt osmaklig, och inte konstruktiv för 5 öre. Jag är rätt besviken på Vilks som jag tidigare varit en stor fan av.

Att fö... Visa hela »

Blev förresten lite förvånad över ateistländerna. Borde inte före detta kommunistländer ligga rätt högt bland ateistländer? Eller så blommar olika religioner upp så fort förbuden hävts....Tänker på forna Jugoslavien som exempel. Fanns inte en troende så långt ögat nådde på 80-90-talet i Serbien, så när som på någon enstaka ortodox gammal dam. Intressant.

Kommentera