Prinsessan Madeleine tar en "time-out" från sina uppdrag. För stackaren tycker det är "lite jobbigt" med uppbrottet från Jonas (ni vet, killen med koslickad frilla och världsrekord i öron som vill bort från huvudet?).

Öh... va? Vad är det för jävla klenisar vi har i kungahuset? Visst, det är trist. Killen är ett rövhål, stoppar kuken i norskor och det gör att prinsessan inte längre kan utföra enkla sysslor? För fan... du ska vinka lite, le och äta en middag eller två. Svårt.

Jag blir så trött på de där dockorna på slottet. Det finns folk med RIKTIGA problem som trots det är tvungna att gå till jobb varje dag. Precis som det ska vara. Livet suger, man anpassar sig, tar sig igenom det och fortsätter framåt.

TA LEDIGT FRÅN JOBBET PGA AV KÄRLEKSBEKYMMER?!?!?! Det är ju så löjligt att det först blir roligt sedan stör jag mig bara på det. ARGH! Jag menar... jag är ju bekant med sagan om den lilla prinsessan med ärtan under madrassen... men det är liksom en saga!!!

Jag skulle kunna argt skriva mer... men Dennis Leary gör det bättre än mig. Han är arg, han är sur och han har givetvis helt rätt. "Life sucks, get a fucking helmet" :D

Slutet är så jävla rätt... "whining fucking maggots..."

DN -

Skriv en kommentar

Churchill: -"If your going through hell - keep walking!"

Pezster 
· Svar till JSC

Ah... ännu ett lysande citat...

Ahhh hur mycket jag än hatar måndagar så lös den upp nu tack vare Herr.Leary, kunde inte sagt det bättre själv.

På tal om klena människor, har du läst dagens på idg.se www.idg.se/2.1085/1.317788/ro-tar-media-markt-i-orat !

Pezster 
· Svar till Vegetal

Leary är kung i det här klippet!

Förresten fungerade inte länken... testar igen senare... verkar som om sidan ligger nere...

Pezster 
· Svar till Vegetal

Hahahhaa... nu fungerade länken... jisses... så sjukt.

Om någon ser på en reklamfilm att någon stoppar en smällare i munnen och inte själv förstår att det är en dålig idé och gör det själv... tja... utvecklingslära? "Survival of the fittest", typ?

Vilken ynklig stackare. Med tanke pa hur svag hon maste vara sa behöver hon säkert den där time-outen. Tur för henne att staten betalar henne för att klia sig i röven sa att hon inte behöver ta sig i kragen och ga till jobbet som alla NORMALA människor gör.

Pezster 
· Svar till Linda

Ynklig stackare är ordet. Jag undrar om det är smart att ens hon är i närheten av människor... någon kanske säger något dumt... och hepp! Så är det en ny time-out på ett år eller något...

Kort stiltje, välkommen te’baks!

Sen måste du nog tänka på att den lallande sessan flugit över heeeela Atlanten så hon hade nog jetlag också, och det kan vara en riktig "pain in the ass", och det i kombination med ärtan OCH en pojkvän i knasklass kan bli för mycket — även för en lallande sessa!

Pezster 
· Svar till Ipse Cogita!

Jetlag = 3 månaders time-out
Otrogen pojkvän = 6 månaders time-out.
Fick ett spam-mail = 1 månads time-out
Svenska folket slänger ut kungafamiljen = Självmord.

Jag tycker ju normalt att det är bra med kungahuset. Det get bra reklam och intäkter till Sverige.
Men detta är ju helt löjligt. Att lite kärleksgnabb ska göra att hon inte kan sköta "jobbet". Under all kritik.
Nu sitter hon säkert glatt o käker lunch med kompisarna på Manhatttan medan syrran får åka till Canada och sköta hennes uppgifter.
Madd är och blir en lat onödig kostnad.
"Sä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till JB

Jag tycker vi säljer alla. Till högstbjudande.
Man blir ju dessutom lite nyfiken på genpoolen i kungahuset... jag menar... kolla in hennes syrra och Daniel... de är ju skitlika!!! Jag vidhåller att de är syskon!!! ;)

Förresten såg jag lillprinsen idag. Han stod vid en stoppskylt och väntade på att den skulle slå om... suck...

Håller med dig i allt. Det enda jag har att tillägga är dock att: ja, vi går alla igenom en hel del i våra liv utan att ta en timeout. Men hur många av oss får 14 resp 16 sidor i Expressen och Aftonbladet varje dag under den perioden? Tror inte att hon tar timeout för att hon är ledsen utan för att slippa kvällspressens närgångna frågor. Sen är jag den första att hålla med om att så mycket "jo... Visa hela »

gällande det där med media markt och smällaren - det finns ungar som ÄR så dumma så att de gör saker som går på tv. tex ungen som begravde sitt huvud i sanden och kvävdes till döds - för att han ville vara som nån gubbe i "naruto".
source:
www.youtube.com/watch?v=wTeiIOeBk9g&feature=player_embedded

men ja, i övrigt sjukt fjantigt att försumma det lilla jobb man har för att... Visa hela »

Gör man om smällarstuntet på riktigt har man liksom förbrukat sin existensrätt ändå. Vi resterade "normala" människor vill inte att vårat samhälle reduceras till att vara anpassat till minsta gemensamma nämnare när det kommer till intelligens och självbevarelsedrift.

Sen kan man se det från den positiva sidan - de som gör det kommer säkert få ett hedersomnämnande i Darwin Awards! Lit... Visa hela »

Nu sjönk du ett par snäpp (fortfarande way above and beyond average dock). Dennis Leary, denna copycat som snott allt sitt material från en riktig komiker, Bill Hicks.

Pezster 
· Svar till Antropos

DETTA klippet är han kung i skrev jag faktiskt. Jag tycker han skriker för mycket normalt sätt och är faktiskt inte så insatt i hans komik i övrigt utöver detta klippet.
Men, men... nu skrev du ett namn som jag omedelbart måste googla!!! Tack för tipset! :D

och ja, ungen som stoppade huvudet i sanden kom med i darwin awards.

Pez..... har du aldrig sett Bill Hicks material?

Pezster 
· Svar till Vegetal

Nope. Öh... inte vad jag tror... måste kolla... jag och namn liksom...

Pezster 
· Svar till Vegetal

ARGH! YES! Om det inte är för mycket besvär så gärna!

Men vad fan. det finns tusen och åter tusen människor som blir deprimerade och sjukskriver sig från jobb och dylikt. Hon kanske är väldigt knäckt och har svårt att utföra ett jobb där man skall vara glad och le. Låt henne ta time-out på samma sätt som vilken människa som helst kan ta time-out, även om du och jag kanske anser vi är starkare än så... Var glad istället att vi fått bort kotlettfrisy... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Kragom

Fast man kan aldrig ta en time-out pga av ett förhållande går åt skogen. Det är ett jävla lol-problem om man ska vara ärlig.
Testa själv sjukskriva dig pga "dum partner".
För sjukskriva sig är den enda saken en människa utan pengar på banken kan göra.
Pengarna måste som sagt in.
Sedan har du rätt i att det faktum att kotletten med öronen är borta. Det borde man fira lite.

fira? jafan, alla anledningar att fira är bra anledningar. var fan har jag ställt min alkoläsk? Nu ska jag fan spendera en timme med att titta på Bröderna Fluff.

Kommentera