En gång i tiden kollade jag på "Lost". Det var precis när serien hade börjat. Den verkade spännande. Intressant story, annorlunda och.... tja... som sagt... den verkade lovande.

Ända tills idioterna på stranden gick förbi en kabel...

"Titta! En kabel från havet upp på land!"

"Ja... oj..."

Sedan gick de vidare. De kollade inte upp det där utan fortsatte leta bananer eller något. Vilka idioter. Strandsatta på en ö och ingen fattar någonting. Så hittar de en kabel och helt enkelt skiter i den? I flera avsnitt dessutom!? Där satt man och kollade och skrek: "MEN KOLLA UPP KABELN FÖR HELVETE ER JÄVLA MONGON!"

Men det gjorde de inte. Ungefär där slutade jag att titta på skiten.

Tydligen har det blivit ännu fler säsonger men jag har envist hållt mig borta från dem. Tur är det för nu när sista avsnittet gått så upptäcker jag att man tydligen inte fick svar på något alls. Oväntat liksom. Bara pang och tjoff slut. Tack och hej för stålarna, liksom.

Skönt att jag inte slängde bort mer än 3-4 timmar på skiten. Till er som kollade och förväntade er något måste jag bara säga att den där kabelgrejjen jag nämnde i början av inlägget borde ha gett er en aning. Om ni har kollat på alla avsnitten så har ni väl bränt c:a 100 timmar av ert liv på ingenting alls. Grattis!

"Lost" lever verkligen upp till sitt namn.

SPOILER:

Om ni undrar så är de alltså döda... allihop. Men exakt när hur hur de dog får man inte reda på... som med allting annat i det där förbannade skitserien. Jag misstänker att avsnitten skrevs efterhand, utan plan och utan egentligt mål.


AB -

Skriv en kommentar

Phew, hann inte läsa din spoiler, men trist att man inte fick svar på nåt.

Jag älskar Lost. Önskar att det fanns dubbelt så många säsonger. Varesig de kollar upp kablar, ger svar på frågor eller annat.

Världens bästa serie någonsin. Tätt följt av 24.

Följde faktiskt serien troget.. (well, lånade boxarna av en kompis) tills de blivit räddade, där spårade det ur på riktigt för min del. Innan detta vad det bara konstigt, och man var ju nyfiken på "the hatch". Men du har helt rätt och jag kan inte säga att jag sörjer för att det är över!

Trevligt för dig att du såg nästan första säsongen. Synd bara att du då inte kollade. Du tar upp ett exempel, med kabeln, att de inte följde upp vad det var. Skall du ta upp ett exempel för att dissa en serie som du knappt sett får du ju ändå hålla dig till fakta. Killen som hittar kabeln följer den och bli tillfångatagen, lätt att göra undersökning för de andra då under såå må... Visa hela »

Det märks att du inte har kollat på de 2 sista säsongerna som varit, helt lysande var dom. Men jag håller med om att slutet som du nämner i spoilern var dåligt, fast tycker endå att säsong 5 och 6 höll mycket hög klass, bara slutet som sagt jag är lite besviken på.

Pezster 
· Svar till rolle

Njaeee... som jag sagt innan. Den hade grym potential innan de helt sjabblade bort allting. Synd.

jag tittade inte på det alls. jag vinner, för jag är mest lost.

Pezster 
· Svar till Tinky

And the winner is!!!

Verkligen... lyckades du helt missa det är jag fan avundsjuk på dig.

Respekt!!!!!

JJ Abrams brukar visserligen kunna förstöra det mesta, men Lost måste ju vara nära det absoluta bottennappet när man snackar tv-serier. Och då visas det ändå en hel del dynga på tv.
Efter en halv säsong av antiklimax och en "make it up as we go"-story kastade jag in handduken.

Man behöver ju inte vara Einstein för att lista ut varför Abrams alltid slänger in lättklädda människor och h... Visa hela »

Pezster 
· Svar till CG

Exakt. Skönt att höra att det inte bara är jag som tyckte så.

Pezster, mycket konstigt inlägg. Du dömmer en serie på 80 timmar på de 4 timmarna du har sett. Det är ungefär som att se en filmtrailer och baserat på den tro sig veta allt om hela filmen.

Jag själv (som INTE slösat bort 80 timmar, utan snarare njutit större delen) tycker att Lost haft sina svackor mitten säsong 2-3 var ingen superhöjdare tex.
Sen är det ju konstigt att du fokuserar så mycket på det dä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Jakob

Öh... den där röda tråden är lika tjock som en atom är bred.

Med GOD vilja kan man skriva så...

Men så är det inte.

Den hade potential med redan 8 avsnitt in i serien tappade någon bollen. De försökte leta upp den... men det gick inte... istället uppfann de hela tiden nya bollar.

Kan inte låta bli att ge lite kommentarer på ditt högst förmätna blogginlägg:
”Skönt att jag inte slängde bort mer än 3-4 timmar på skiten. Till er som kollade och förväntade er något måste jag bara säga att den där kabelgrejjen jag nämnde i början av inlägget borde ha gett er en aning…”
Gratulerar! Men då antar jag att du ”slängt” bort mera å... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Kristian

Hahahhaa... jisses vad folk blev arga över en Lost-diss.

Kom inte och säg att det var en sammanhängande serie. Jag har folk på mitt jobb som är ARGA över att de kollat på skiten.

Så... jo... besserwisser är det kanske. Skillnaden är väl att jag undvek skiten.

Jag tvingade mig igenom halva första säsongen för serien var ju såååå bra. Sen gav jag upp. Maken till irriterande serie har jag nog aldrig sett.

Det skulle väl vara 24 då. Eller Lilla huset på prärien.

Jag får religionsvibbar av Lost-fansen som kommenterar.
Förresten är det inget fel med att vara en besserwisser så länge man har rätt, vilket Pezster faktiskt har.

Jag såg inte heller mer än kanske två-tre avsnitt. Sedan fattade jag att möljan inte var för mig, alls. Hade tänkt mig det som något slags Robinson-upplägg. Det är konstigt, egentligen låter det som ett bra uppslag till en serie. Men kasta pärlor till Hollywood så transformeras det snabbt till nåt som suger hundk*k. Det är inte första gången. Ska man kasta bort 100 timmar på nåt så rekommende... Visa hela »

-------------- SPOILER!!!!!!!!! ----------------

Jag tror det är många som är besvikna på avslutningen på serien för att dom inte förstod vad som hände.
I slutet får man ju reda på att huvudpersonen dör på ön medan alla andra karaktärer överlever och lever ut resten av sitt liv i "verkligheten". När man ser att alla karaktärer är döda så är ju den scenen lå... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Anders

Tja... det där en EN tolkning. 70% av fansen känner sig SNUVADE på slutet.

Jaja, det kunde väl varit värre... någon kunde vaknat upp efter en feberdröm.
"Ah... det var bara en dröm... trippigt"

Fast det slutet hade nog varit bättre...

Det är en bra serie, känns bra att faktiskt behöva använda hjärnan för att följa en serie.
Säger som skaparen. "Gillar ni det inte? Se på CSI istället" :)

Pezster 
· Svar till AH

Oh noes... en till irriterad stackare.

Man behöver INTE använda hjärnan för att följa med i Lost. Logik lyser HELT med sin frånvaro.

Hahaha, roligt skrivet.

Pezster, nu sjönk du väldigt mycket på respekt-stegen, när du stämplar världens hittils mest populära tv-serie som skräp, när du endast har sett 3 timmar.

Som att jag deklarerar att din katt är jultomten för att jag sett bilder på den med tomteluva.

Serien har pågått i 6 år, setts av och upskattas av millioner människor.

Saken är, att du (och tydligen mänga andra som bara set... Visa hela »

Pezster 
· Svar till JB

Hahahha...jag sjönk lika mycket som du då... som faktiskt tittade på den :D

Jag vidhåller... lost är ren skräp. Jag hade också puffat och hittat mening i den om jag glott på den i 100+ timmar.

När någon tar åt sig för att en TV-serie blir dissad och sedan upphöjer sig själva som mer vetande för att dom hittade en mening i sörjan, då är det Nördvarning av högsta grad!!!

Pezster 
· Svar till EricO

Hahahahahaha... så jävla bra.

Jag håller med dig fullständigt, Pezster. Jag kämpade mig igenom hela första säsongen och ett par avsnitt in i den andra, innan jag gav upp eländet. Att planlöst stapla gåtor och mysterier ovanpå varandra, är inte att att berätta en bra historia. Att försöka hitta en mening med Lost är som att leta efter bilder på Jesus på rostade brödskivor.

Trodde Dallas var världens bästa serie....

Fattar inte att folk blev så arga på dig Pez. Hahaha. Nästan som jeans i stövlar...
Fast jag håller med dig. Blev först hocked och efter halva säsong två gav jag upp helt. Var riktigt förbannad för att jag fattade att jag aldrig skulle få svar på alla frågor. Retade mig som fan på varför ingen kommunicerade med varandra. Alla hade en egen hemlig age... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Så där ja!!! :D

Kommentera