Spirit Airlines i USA har gjort en kampanj. Den har upprört hela USA men jag kan inte låta bli att le åt den. Hahahahaha... Me like. Den lilla gulgröna (BP's färger) flaskan i bild är en nice detalj och den heter såklart BP (som står för Best Price i annonsen och inte Brittish Petroleum).

 

 

Det är lite som om företaget Spirit Airlines tog termen "politisk korrekt", malde den till stoft och rökte sig höga på askan. Lysande! Jag har aldrig känt så mycket för att flyga med ett bolag som jag gör nu.

 

Chockerande nog håller nästan ingen med mig. Fan... tråkpellar.

 

 

Skriv en kommentar

HAHAHHAHA, det är ju så sjukt bra, de är ju ökända för att gå emot strömmen och vara inkorrekta. Kolla t ex in den här, www.upgradetravelbetter.com/wp-content/uploads/2007/12/spirit-milf-sale-2.jpg

Pezster 
· Svar till Tombosto

Hahahahaha... hur bra som helst :D

Haha MILF :D

Hahaha, sjuk humor. Verkligheten är för skrämmande för att jag ska orka ta in all skada som oljan gör och all ignorans från oljebolaget.
Ibland hjälper det att flabba mitt i eländet. Kan inte låta bli.

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Hahaha... verkligen. Fast det verkar som om det inte blir så illa som man trott. Vilket ändå får betraktas som en liten ljuspunkt.
Nu ska bara BP betala notan och lära sig en dyrköpt läxa sedan går vi vidare.
Värst var ändå att USA sa nej till 17 länder som erbjöd sig hjälpa... samtliga med stor kompetens när det gäller sånt här.

KAN SJÄLV! sa USA högt till världen. Visa hela »

Kommentera