Ligger lågt med bloggen även idag. Jag är nämligen upptagen med att kräkas. Det är "bröllopsyra" i landet säger medierna. Vilket jag tycker är lite underligt med tanke på att ALLA jag känner fullständigt skiter i vilket. Tidningarna är fulla av meningslösa rapporteringar.


"Kungen rörde sig!"

"Silvias mössa sitter på huvudet!"

"Daniel har två händer!"

"De åt mat!"

Den lyckligaste fläskkotletten i Sverige idag är givetvis Johan T Lindwall. Detta är höjdpunkten i hans liv. Det är imorgon som han får användning av sina kunskaper som han skaffat sig under alla dessa år... kunskaper som att kravla som en snigel, att trycka in sin näsa i blåblodigas rövar så man inte vet var kungen slutar och var Johan T Lindwall börjar... imorgon kulminerar mr fläskkotletts liv.


Och så gör vi "phiew!", "phiew!" med lilla handen.

Kan tänka mig att Johan T Lindwall just nu är inne i en väldigt aggressiv onaniperiod. Mina små spioner berättar för mig att han börjar se utmärglad ut... detta trots att han håller igen under hela fredagen för att kunna explodera imorgon efter det att ceremonin är slut.

Det där kan blir kladdigt.

DN - DN

Skriv en kommentar

Det här bröllopet har varit på tapeten så länge överallt att jag faktiskt blir lite förvånad över att det nu verkar vara dags.
Jag kräks inte eftersom jag inte följer med i svängarna. Men jag kan konstatera att det måste vara den största icke-händelsen på evigheter.
Det positiva med det är att det då per automatik måste innebära att allt är väl i landet och världen... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Ipse Cogita!

Bara för det ska jag med dricka champagne idag. Och cigarr ska inhandlas.
Bra tips!

fan vad jag skiter i bröllopet. knappt så jag orkar gå på dem ens för folk jag gillar :/

nä fy fan. stela traditioner skyr jag. Tror jag behöver en öl.

Man hoppas lite på att någon förvirrad aktivist skall ta sig fram till Grävskopan och hennes manliga genetiska kopia vid altaret, skrikandes "kött är mord" och trycka upp en tårta i fejjan på dem. Då hade jag kunnat tänka mig att se på bröllopet.

Ack ja, se adeln vinka åt bönderna, det var tider det, banne mig!
Men seriöst.. är det bara jag som inte kan sluta fundera på vilken jäääkla haka den ungen kommer få?

Haha, jag försökte undvika bröllopet så gott det gick igår...var ute och gjorde nyttiga saker istället. Men till och med jag, med min avsky för den bröllopshets som råder just nu, och har rådit de senaste sex månaderna, måste erkänna att det var en jävligt fin tillställning nu när jag sett det på svt play. :P

Kommentera