Kul... precis hämtat sonen och hans polare. Fick fått reda på att de har någon slags miniavslutning med föräldrarna idag, en slags föräldrakväll. Skönt att informationen flödar. Jag fick alltså reda på det nu... samma dag.

"Ojdå... lappen måste ha kommit bort. Hahahaha... som det kan bli!" sa en fröken.

Jomenvisst. Hahaha, skitroligt. Mentalt har jag en scen i huvudet där jag trycker ned sonens överblivna frukt i halsen på henne. "Hahaha... fruktmos... som det kan bli" säger jag.

Sen informerar hon mig att vi ska ta med oss stövlar och regnkläder... hon tyckte även att jag skulle ta på mig stövlar (stövlar?! som om jag skulle äga ett par stövlar!) och regnkläder (samma där). Efter att ha pressat läraren lite fick jag reda på att ungarna tillsammans med fröknarna har utformat "teambuilding"-övningar som föräldrarna ska göra.

Öh... teambuilding? Andra föräldrar? Jag?! Och i två timmar? I REGN!?

Det här måste lösas. Fort.

Återkommer...

Skriv en kommentar

Ser fram emot att höra hur du kom undan! Team coach eller nå’t?!

Pezster 
· Svar till Ipse Cogita!

Hjärnan arbetar fortfarande. Vi ska bara där mycket snart... 18.30 för att vara exakt...

Akut pest?

hehe, förlåt om jag skrattar men jag ser det riktigt framför mig :) misstänker att din son inte går i förskola utan i några klasser högre upp. där fröknarna inte är curligfröknar utan räknar med att föräldrar och elever ska hålla reda på sådant själva. själv har man varit med om föräldrar som dykt upp på planeringsdagar och surt undrat varför dom inte fått veta att... Visa hela »

haha jag råkade ut för en annan grej när jag gick i skolkör för en miljon år sedan. jag var tillräckligt gammal för att ta mig till den föreställningen på egen hand, så skulle mamma vara där och titta när det väl var igång. jag fick en lapp, min mamma fick en. men det stod OLIKA TIDER PÅ DEM.

så öh... mamma stod och undrade varför jag inte var med och sjöng, körledaren un... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tinky

DET håller jag med om :D

Kommentera