Har suttit och läst lite... sedan tänkt efter. Polen har infört kemisk kastrering för sexbrottslingar vilket väl är det minsta man kan begära när idioter våldför sig på någon annan.

Läser sedan i DN om att enskilda våldtäkter kostar miljoner när man räknar ihop allting. En stor del av kostnaden är alltså sjukt nog "vården" av våldtäktsmannen i form av fängelse och terapi. Då är det väl ändå så att det är något som inte står riktigt rätt till?

Tankarna återgår till Polen och deras kemiska kastrering... hmm, det innebär alltså att den dömde alltså måste inta någon form av medicin? Tvångsmässigt då eller? Annars blir det ju lite verkningslöst... typ:

"Oj, jag våldtog en till. Men jag hade inte tagit min medicin."

"Jaha... jaja... men inte en gång till!"

"Nejdå, jag lovar att jag ska ta den framöver!"

"Bra!"

Första gången man döms för våldtäkt så är det fängelse som gäller. Det finns ju trots allt fall där gärningsmannen är oskyldig. Men ANDRA gången?! Det finns till och med forskning som visar att det inte går att "rehabilitera" den typen av brottslingar. Då tar vi fram en sax (mindre än 30 spänn) och klipper av apparaten (bedövning får gärningsmannen själv bekosta).

Tadaaaaa! Permanent lösning. Kan inte bli bättre.

Jag är fruktansvärt trött på att läsa om dessa ständiga våldtäkter som bara blir värre och värre. Jag är en vuxen man och har alltid haft respekt för enorm respekt för kvinnor och deras gränser. Det har liksom inte varit speciellt svårt att hålla mig inom lagens ramar. Så inse... det är fett med fel på folk som våldtar!!!

Vad vi än gör åt saken just nu i samhället så - håll i er nu för nu kommer en newsflash - så FUNGERAR det inte! Hota med att klippa av paketet istället. Tro mig, det kommer fungera. Speciellt när de första "snippade" idioterna sitter och bölar som sommarpratare (AÖ referens - läs här så fattar ni) så kommer de män som har den läggningen att allvarligt börja fundera. Fungerar det sedan inte... och idioterna våldtar ändå vilket leder till att de blir snippade... så... öh... självklarhet på ingång... har det ändå fungerat!

Vad är det man säger? Win/win scenario?


SvD - DN - AB - DN -

Skriv en kommentar

Starkt medhall!!! Att inte fler atminstone gjort som Polen ar ganska forbluffande...!

Pezster 
· Svar till Polaris

Ja, man undrar ju lite varför inte fler gör minst samma sak.

Håller med dig till viss del - om vi snackar om någon som blivit dömd för våldtäckt, men ändå inte skärper sig, då hjälper det antagligen inte med terapi - liknande kan komma att hända igen.
Men när det gäller engångsförbrytare så kan det helt enkelt vara att personen gjorde ett hemskt misstag. Alla våldtäcktsmän är inte sadistiska kräk. Läste en bra bok, En riktig vå... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Schack

Njae... terapi för att "hjälpa" någon att sluta våldta andra är jag endast ok med så länge det sker inlåst i ett fängelse. Vid andra gången... så ska apparaten av SAMT fängelsetiden ska sittas av.

HATAR våldsverkare och tycker de ska hållas inlåsta.

hmm... dont get me wrong här nu men hur säker ska man vara att mannen är skyldig innan man går och klipper av? vilken bevisning behövs? finns ju de vidriga tjejerna som anklagar oskyldiga för våldtäkt av olika anledningar. plus man behöver inte ha "paketet" för att genomföra våldtäkt. det går lika bra med andra saker som man kan stoppa i i diverse hål... (vet iofs inte om det kallas för våldtä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till miila

Det har jag skrivit. Första gången någon döms är det fängelse som gäller... andra gången så åker saxen fram.

För ingen kan slå i mig att någon med goda avsikter och vett blir oskyldigt anklagad två ggr. Givetvis måste ju man vara väldigt noga med bevisningen.

Skitsamma egentligen... min point är att våldtäkterna ÖKAR så samhällets nuvarande sätt att hant... Visa hela »

Det du helt missat är det faktum att våldtäkt sällan är en sexuell handling utan snarare en våldshandling och domineringsbehov. Klipper man paketet finns drivet kvar, du lägger bara till ett ton frustration. Kemisk kastrering tar inte heller bort drivet, vilket gör polen, som är ett starkt kristet land, till ett korkat land.

Och hur tänkte du att det skulle gå med oskyldigt dömda "våldtäktsmän" som... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Arne

Det skriver jag ju... första gången någon blir dömd är det fängelse. Först ANDRA gången är det dags att klippa.

Jag menar... oskyldigt dömd två ggr? Nope. Det tror jag inte på.

Det är mitt filter. För ingen ska slå i mig att en normalt fungerande man blir oskyldigt anklagad två ggr för våldtäkt. Då gör man något fel.

Pezster 
· Svar till Arne

Och tar du bort allting så blir driften visst det mindre. Nada bollar, mindre hormoner och annat blaj. Slå upp det.

Kan bara hålla med! Rätten till ett "eget liv" förbrukas jävlig snabbt av våldtäktsmän. Kan man inte respektera samhäller och kvinnor, varför ska de få respekt tillbaka??

Pezster 
· Svar till västgötskan

Precis.

Men säg att din son är tillsammans med en tjej och de är väldigt kära ett par månader. Men han verkar mer och mer nedstämd och berättar att han tänker göra slut.
Han kommer hem ännu mer ledsen och berättar att hon inte tog det bra, utan blev aggresiv och hotade med att ta sitt liv osv.
Nästa dag i skolan får han veta av en av hennes kompisar att hon tänker anmäla honom för våldtäkt. För... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Eff

Då klarar han sig ju... för jag förespråkar saxen ifall det händer mer än en gång.

Jag är jävligt missnöjd att jag lever i ett land som hela tiden ska "fixa" gärningsmän istället för att låsa in dem.

Newsflash.com... det GÅR inte bota.

Läste ingen inlägget i sin helhet? ANDRA GÅNGEN GILLT, inte första.

iof är jag mer av en förespråkare av tredje gången gillt. liksom. andra domen - första bollen. tredje domen - OJSAN JÄVLAR totalkastrering :D

Jag tycker man ska permanent sy fast läsglasögon på folk som inte kan läsa och förstå inlägget innan de postar.

En våldtäkt kan begås utan penis.

Pezster 
· Svar till Månsson

Jo. Men driften minskar.

Inget är 100%... ja... döden iofs.

Det får man väl införa på Strike Three.

Tack för att det finns män som du. Tack!

Kommentera