Fick den här mailad till mig idag från en vän. Han hade hittat den på Politiskt Inkorrekt och mailade det till mig eftersom han visste att jag mer eller mindre skulle få hjärnsläpp av den. Han hade fullständigt rätt.

Alltså, en snubbe, Fritz, blir intervjuad i radioprogrammet "Tendens". Han är vegan, miljömupp, mår dåligt av att jobba, känner press av att göra rätt för sig, går på socialbidrag, tigger pizza av intervjuaren (eftersom hon har jobb) och... öh... han är skadad på så många sätt att det är löjligt. Det sjuka är att han försvarar sitt beteende genom... ARGH! Det går inte att förklara. Bara lyssna.

Lyssna här!!!

P1 Tendens (Programmets hemsida)

Hur är det ens möjligt att vara en sån sunkig parasit som den här killen? Man skäms ju över att killen bor i det här landet. Man blir förbannad för det är dina och mina skattepengar som gör det möjligt för det här 30-åriga stolpskottet till människa att bara glida runt. Ska samhället föda sådana här idioter? Är det rätt?

Räkna ut hur mycket lille Fritz har kostat samhället och sätt honom på att jobba av det genom att rengöra offentliga toaletter med en tandborste i några år.

Men tack Fritz! För att du bevisar min tes att vissa människor är slöseri med luft.

SvD - DN - AB - Exp -


Skriv en kommentar

Jag hörde programmet. Jag blev dock lite imponerad, visserligen är det du och jag som betalar och det är där själva problemet ligger, han lever på 3.000 pix i månaden.

Men sen blir det en mängd problem, han plankar på T-banan och en massa annat som gör att det inte riktigt fungerar.

Men han avviker från gängse standard och det skall , om inte beundras, så i alla fall..., ja något:)

Pezster 
· Svar till Ipse Cogita!

Absolut inte beundras någonstans. Killen är en snyltare.

Att nafsa lite kärleksfullt på den hand (Liftarens Guide referens ;)) som föder en är ok... han är ju uppe vid axlarna och tuggar.

Kan tänka mig att alla gömmer sina prylar och låser sin kyl när han kommer på besök.

Åhfyhelvetesjävlaskitstövel!!!! Skyddsjakt någon?

Pezster 
· Svar till Jaanus

Hahahahaha... visst blir man förbannad!

Det borde vara tillåtet för skattebetalare att roa sig med sådana som Fritz på fredagens After Work. Typ ställa ut arbetssmitare (Notera att jag inte skriver arbetslösa, för det är skillnad) i burar, så att man kunde kasta jordnötter på dem eller kanske använda dem till någon typ av femkamp med paintballgevär och andra roliga sällskapslekar.

Pezster 
· Svar till Antropos

Det hade han nog gillat. Han yrade ju något om att sprida glädje!

Antropos... du är helt rätt ute här.

Äh... lägg ner ordning och reda pengar på fredag-snacket, killen är ju smartare än oss bara, så är det ;-)
Jag hatar också att "jobba", men det finns många olika former av "jobb". Killen kanske inte har kommit på än är en av dom som skulle duka under först om civilisationen gick under.

Pezster 
· Svar till Magnus

Hahaha... beredd att äta sopor för att slippa jobba... tror inte det är så jättesmart. Kul liv liksom. Lite som en råtta faktiskt...

@Magnus: De där extra tusenlapparna man får av att jobba är ganska sköna. Och hade Fritz och hans anarkistpolare gett f-n i snylta på mig, hade jag haft ännu fler sköna tusenlappar. Han är en tjuv och skall behandlas som en sådan. Oavlönat straffarbete i Kirunas gruvor, är ett straff jag tycker skulle vara passande.

Du är medveten om att politiskt inkorrekt är en nazistisk blogg va?

Pezster 
· Svar till Christian

Hur mycket skiter inte jag i det om så skulle vara fallet? Han HITTADE den där... den är Sveriges Radio som har gjort intervjun om du tittar efter.

PUCKO! Håll dig till sak.

Suck. Först tänkte jag att "hm, låter som en rätt cool kille som skiter i samhällets normer. Sen lyssnade jag på resten och insåg att han är värsta sortens parasit. Han verkar må dåligt av precis allt. Hade inte spelat någon roll vad han än hade valt att göra i sitt liv - han hade ändå mått dåååååligt.

Jag hade haft respekt för honom om han hade sprungit r... Visa hela »

Och en sak till:
Var tror han att alla grejer han använder och all mat han äter kommer ifrån?
Folk som kramas och är bra vänner med varandra?
Suck

Plus: Var faan tror han att pengarna från Försäkringskassan och Soc kommer ifrån???

PS. För de som undrar: Killen i kåtan är numera lyckligt gift med familj och bor och arbetar som andra knegare. Men just där och då behövde han bo i en kåta i skogen. Respekt x 3

Jävlar, jag får akuta eksem av att lyssna. Vi bör genast införa arbetsläger. Och vegan är han också!!!

Pezster 
· Svar till Jonas

Ja, det är fan inte bra någonstans med den där snubben.

FAN vilken parasit. Hur kan vi förgifta hans morot?
Blir helt rädd för mig själv när jag tänker på hur jag skulle agera om man mötte en sån snyltare i verkligheten.
I en mörk grind.
Med ett basebollträ i handen.

Undrar vad evolutionen, eller Darwin för den delen säger om sådana här varelser. "Survival of the fittest", aja. Han måste vara undantaget som bekräftar regeln.

Tänk på vilket djur som helst, eller insekt, eller till och med blomma skulle agera som han:
- Lejon i Afrika "Jag pallar inte springa runt och jaga, känns liksom meninglöst, bättre och sitta här och lukta på blommorna"

Tycker... Visa hela »

Det finns andra Fritzar som samlar sig i skogen.
ydalaby.se/boende/

Pezster 
· Svar till Jonas

Hahahahaha... nej! Fler?! ARGH!

Alltså... det vore en sak om han var självförsörjande, men nu sitter han liksom att tycker att arbeta är något andra kan göra för hans överlevnad, bara för att han inte förmås arbeta. patetiskt är bara förnamnet.

Jag hörde programmet härom kvällen/natten. Hade lagt mig, och normalt brukar P1 programmen som sänds vid den tiden vara sååå tråkiga att man somnar efter 2-3 minuter. Men när jag hörde Fritz berätta om sitt liv, och sina tankar blev jag så jävla arg att jag inte kunde sova. Jag hörde hela programmet och låg sen och vände och vred på mig av ilska och frustration.... Fritte menade bl a att han "betalad... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Blogo

Hahahahaha.... klockrent.

Och tack för förklaringen om bloggen Politiskt Inkorrekt... tänkte väl det.

Fyy faan!

Broder Pezter - long time : Det skönaste är när han säger "jag har inga behov...men gillar att festa med lite substanser". WTF!? Vi har ju att göra med en pundare. Allt annat svammel hittar ju han bara på. Inget att hetsa upp sig över mao. En looser!

Pezster 
· Svar till Stefan

Det var inte igår! Läste om Ask på din blogg... den där bruden är fan inte klok...

Ask är kokt men den här snubben i radio är helt stekt! Jag sitter och garvar högt åt alla hans haltande ursäkter. Det här är humor ;)

Pezster 
· Svar till Stefan

Eller hur!!! Jag satt bara och gapade första gången jag hörde det. Andra gången skrattade jag åt honom.
Hans föräldrar måste vara jättestolta...

Fort!, vart fan e min studsare...såna har fan inget värde för planeten!
*Suck*...varför blir jag dock inte förvånad?? Åratal av rödgrönt tramsstyre visar sig så här...låt dem inte vinna igen...aldrig mer...menar jag!!!!

Kommentera