SvD spinner idag vidare på sin "story" om att svenska män faller "offer" för ryska bedragare. En kvinna, som ibland kallar sig för Irina, tar kontakt med dem och rätt snabbt försvinner allt vett ur de "drabbade" männens "hjärnor". Som ni ser är jag glad för att använda små ""-tecken idag. 

Man är bra korkad eller patetisk om man går på sådan här trams. Kolla bara:

"Jag kan inte förneka att jag blev förälskad i henne. Jag blev smickrad. Hon var så vacker, uttryckte sig så bra i mejlen och hade bra värderingar. Det kändes nästan lite overkligt, säger Erik."

Öh... uttrycker sig bra? Knalla in här (pdf) och läs en konversation från lurendrejarna så kan ni se själva. Hon är lika bra på att uttrycka sig som en full ekorre.


Ett exempel på hur "bra" hon uttrycker sig i sina mail när en journalist från SvD utgav sig för att vara en man vid namn "Mats"... det är nu man börjar misstänka att Erik kanske inte har alla hemma... han har nämligen fått exakt samma mail.

Alltså... han får en dag ett mail, som spamfiltret inte fångar upp, från en komplett främling! Och börjar maila med henne? WTF?! Och tror sedan hon blir kär i honom på riktigt?! Och ingenstans på vägen, inte ens när hon börja yla om att han ska skicka 910 euro, inte ens då, säger en del av killens hjärna: "Väääänta nu här..."

På frågan om vad Erik tror att hon "föll" för hos honom svarar han så här:

– Jag skrev vackra ord tillbaka, jag har lätt att uttrycka mig i ord och är ganska verbal så jag fick för väl för mig att hon hade fallit för mitt smicker. Jag sa också att jag såg mer än hennes vackra utsida, jag såg hennes själ och hjärta, och det sade hon att hon tyckte om att få höra.

Alltså... någon sitter i Ryssland och skickar ut mail till Erik. De svarar aldrig på hans frågor, eftersom de skickar ut färdiga mailmallar som de bara ändrar namnet i. De ligger färdiga på en dator och klistras in efterhand som korkade snubbar skickar sina svar på föregående mail. Bedragarna läser inte mailen! Det har de inte tid till. De blåser MÅNGA på en gång. Och mitt i det där så sitter lille Erik någonstans i Sverige och anar en själ och ett hjärta bakom ett klippt och klistrat mail fullt med fejkade bilder.

Det är kanske tragiskt enligt vissa... för mig är det ren humor. Jag skrattar rått vid mitt tangentbord och dricker mitt kaffe.

Verkar faktiskt vara ett kul sätt att tjäna pengar på. Hmmm... *funderar*

Svd - SvD - SvD -


Skriv en kommentar

I ryssland..Är du säker?.... Vafan då!
Jag som hoppades på att Olga som jag mailar med skulle sitta i Nigeria. :( jag vill ju dra till ett land där det är varmt.
:D

mmmm ja hon/han har allt fallit för min charm med :D kolla bara:
Very nice that you answered me! I would like to make our acquaintance continued in the same manner)! So as I told you that for me acquaintance on the internet completely new! I turned on the positive recommenda... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Vegetal

Hahahahaha... jag läste det där två gånger och jag fattar fortfarande ingenting...

Hahahaha!! Har bara läst 4 sidor och det är ju så otroligt kul! Helt omöjligt att ens läsa tyst utan att höra en rysk, lätt nasal röst i huvudet.
"Also I want to tell you Mats, I have access to the Internet!"
Lol. Grattis. Och välkommen till 2010!

Hihihi, läser vidare:
Förutom den sedvanliga propagandan för Ryssland (intressant att allt verkar vara så jäkla bra där) hittade jag det här:
"Most likely, I will call to you, via telegraph."
WTF?! Finns det telegrafer fortfarande?? Var då? Har aldrig sett en nämligen...

Jag chattade med en "amerikansk" "tjej" som bodde i "Australien". Det gick bra ända tills svaren blev konstiga. Sedan när hon frågade efter pengar så visste jag att det var bluff. Jag spårade dem till Nigeria. Och det verkade som de hade ett gäng som bara satt och chattade med folk... För trots att det kunde ta upp till en minut att svara på en enkel fråga så svarade han på fel chat ibland. Det blev lite... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Sumpen



Hahahaha.... med en liten öl i handen kan jag tänka mig att det där är riktigt roligt :)
Tills man tröttnar :)

Ja, det är lätt att skratta åt andra när man vet hur det ligger till. Men när man är ensam och letar efter någon så sitter man inte och kallt analyserar saker. Såna här personer bygger upp förtroendet under lång tid hos personer som är svaga känslomässigt.
Det här är inget som hänt mig men jag tycker det är nästan löjligare när folk sitter och säger att "folk är s... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Slasher

Men du...

Om du en dag hittar ett mail i din mailkorg. Från Olga... och börjar maila med henne... och hon aldrig svarar på dina frågor... och hon blir förälskad... utan att ha sett en bild ens... och sedan vill ha pengar...

Alltså... hur ska jag säga det... jag slösar fan inte bort empati på dumskallar. Sorry.

Det fattas nog svarare livserfarenhet på de stackare som inte förstår bättre. Bara e... Visa hela »

Ärligt,,,, jag orkar inte läsa skiten........ jag kollar hellre på när mina husflugor idkar samlag...... fan så mycket mer givande :D

Dom är alltså, enligt dig, så jävla dumma att deras känslor inte spelar någon roll?

Det är bara att beklaga att du är så emotionellt störd att du skrattar åt andra människors olycka.

Pezster 
· Svar till Patrik Karlsson

Nej. De är bara korkade.

Jag är ledsen men jag kan inte tycka synd om idioter som inte kan tänka. Sorry.

Emotionellt störd? Hmm... det låter som något man skulle kunna ha på sitt visitkort...

Märkligt hur vissa saker inte tagits hand om evolutionen ännu. Antar att idioti inte är ärftligt.

Låter ju gott med fisk på burk som är "sprats" i tomatsås...mmmmm....
Om han importerade henne skulle han inte få en köksa i alla fall!

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Nope. Bara en fet rysk gangster som vet hur man öppnar konservburkar ;)

Om Erik varit förståndshandikappad hade jag varit fly förbannad. Men en normalbegåvad person som är så in i helvetes korkad, OCH dessutom går ut i media och utmålar sig själv som offer! Det enda jag kan tillägga är att "Fan vilket OFFER du är Erik, i dubbel bemärkelse!!!!"

Skärp dig! Vi har alla varit ensamma, vi har alla fått våra hjärtan krossade. Det är upp till var och en att t... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Geniusloci

"Nuff said om empati! Ni flabbar vi lite till. Mohahahaha!"

THAT´S THE SPIRIT! :D

Hahahahahahaha... uj... ett gott skratt förlänger livet... några Erik till i media sedan kan vi leva för evigt!!!!!

Antro... Idioti ÄR uppenbarligen ärftligt och icke-nedbrytbart utav naturen/evolutionen...bara titta ut genom fönstret så ser du bevisen för det direkt. Hade det däremot INTE varit ärftligt hade världen nog sett *väldigt* annorlunda ut idag, betydligt smartare i alla avseenden... Men ju mer idioter förökar sig och sprider sin idioti, dess mer sällsynt blir det utav den tänkande skaran utav människor...det är evolution på... Visa hela »

Pezster 
· Svar till J (PP)

Hahaha... bra slutkläm.

Apropå idioti....skulle vi inte ta en studieresa till Ullared nu i sommar?! Jag är på!

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Hahahahahaha... så sjukt roligt. Vi kollar hur många som skulle vara med på att dra dit och ställa till med massa saker.

Jag är helt klart på. Vem mer?!

Hahahahahahaha... vilken jävla grej att göra...

Jag har sparat alla såna mejl... är uppe i över en miljard kronor som folk velat skänka mig.. läser ibland och fnissar.

Min favorit: (rätt lång, men bra)
Dear Beloved It is by the grace of God that I received Christ, having known the truth; I had no choice than to do what is lawful and just in the sight of God for eternal life and in the sight of man for witness of God & His Mercies and glory upon my life. I am Mrs. Mary Parker,the wife of Mr... Visa hela »

Åk hem till ditt land blatte.

Pezster 
· Svar till Svensson

Naw... kolla... inavlad på besök. Alltid lika kul när ni lyckas klura ut hur en dator fungerar.

Ja är man 58 år, borde man ha skaffat sig så mycket livserfarenhet, att man begriper att sådant som detta är inget annat än båg.

Pezster 
· Svar till Mats

Verkligen. Annars har man nog levt lite skyddat.

Först satt jag och skrattade när jag läste, sen slog det mig. Irina...... det är ju fan min tjej sen fyra år....... hon har ju flyttat hit och allt. Jag som trodde att allt var bra...... känner mig så jävla lurad :(, smutsig och utnyttjad.... :o och hon som just åkt ner för att "träffa" sina "föräldrar".

Måste fan kolla så att jag har några pengar kvar på kontot...... sitter h... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tombosto

ARGH! Du har rätt! Fan... jag känner med dig. Förresten har hon mailat mig... kanske alla du känner... och ljugit ihop en historia om att du sitter fängslad i Sjöbo. Jag skickade 1000 spänn för att hjälpa till... fan... jag är också lurad! Jag ville bara hjälpa till!

Som hon blåste dig... ja, OSS!

"Tänk om hon inte ens var en tjej utan kanske en sminkad nigeriansk snubbe"

WTF?! LOL!

Visst kan jag känna empati för ensamma människor, men dessa män har bara fallit för ett utseende iaf - snygga och utmanande kort och de är "smickrade och förälskade". Därför blir det patetiskt och korkat. Hårt att säga, men de får skylla sig själva.

Pezster 
· Svar till L

Precis. Dessa män har... öh... tänkt med lilla apparaten... när män gör det brukar logik och annat flyga åt helvete till.

Bra läxa för dem det här.

Och roande för oss andra.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.... vilka nötter. Funderar på att åka ut till flygplatsen och titta på gubbar med blommor i händerna. Man kan arrangera bussresor dit. Nästa avgång heter "LoveFAIL 2010"... Visa hela »

Ärligt talat tycker jag ni är taskiga som hånflabbar åt folk för att de är godtrogna - människor som är det
är oftast snälla - Människor som hånflabbar åt godtrogna är elaka - TACKA VET JAG MÄNNISKOR SOM ÄR GODTROGNA OCH SNÄLLA FRAMFÖR DE SOM INTE ÄR GODTROGNA MEN ÄR ELAKA (Även om kombinationen att inte vara godtrogen men snäll ändå kanske är bäst)

Pezster 
· Svar till Gina

Äsch... det är inte taskigt för fem öre. Det är som att skratta åt tjockisar på youtube som trillar, faller eller annat.
Roooooooligt!!!

jag funderade alltid på varför de inte gör det enklaste om de nu "går på" det.

erbjud BILJETTEN, inte pengarna. har de anledning att neka detta kan man omgående släppa det.

visst är de ensamma, men det finns en darwinistisk gräns för hur godtrogen och dum man får vara innan man *förtjänat* att åka dit. skickar man $$ till en ytlig nätkontakt så har man inte mycket att tjura öve... Visa hela »

Tinky: Exakt. Och med tanke på hur länge detta har fenomen har funnits och hur länge tidningarna har skrivit om det så måste de har bott under en sten eftersom de fortfarande blir lurade. Lite som att folk fortfarande klickar på suspekta länkar de får i mail från suspekta adresser som Pezster skrivit om tidigare...

???? ?? ???? ???????? ????? ??????????

Pezster 
· Svar till Anonym

??? !!!!

Läser och skrattar som fan förresten. Era stackars förlurade typ "fästmän", vem tror ni kan ni vara efterät, vad fan förväntar ni för er av de postordnade brudarna? Och vad urjäva fan söker ni nån på utland, brist på tjejerna i Sverige, va?
Era patetiska nollar, ni har helt enkelt INGENTING att erbjuda en ståndsmässig och självständig kvinna, därför saknar ni er allt yngre och... Visa hela »

Kommentera