Vi har Ipads över hela kontoret. Jag har envist hållt mig borta från dem. Jag vet inte ens hur jag ska börja förklara varför jag tycker som jag gör. Jag ser bara en förstorad version av en Iphone som man inte kan ringa ifrån och med riktigt dålig wifi. Och Iphone... är jag inte alls överens med. Trots jailbreak och annat så är det fortfarande en SKITTELEFON!

Men nu till Ipaden igen. Titta här så vet ni exakt vad jag tycker:

AB -

Skriv en kommentar

Det här var helt klart något av det roligaste jag sett på länge!!!! :):)

Om ngn skulle ha missat:

www.youtube.com/watch?v=lAl28d6tbko

Hahaha!
Störtbra! Nuf said.

Detta får man att skratta varje gång! :

25.media.tumblr.com/tumblr_l3veazJXuB1qzz0jlo1_500.png

Pezster 
· Svar till miranda

Hahahahahahahaha... och så är det killen från "Shaun of the dead"...
Så bra!

*mig ..

Jag tänker faktiskt skaffa en iPad, men endast av en anledning, www.macworld.com/appguide/app.html?id=461669&expand=true.

Blir så jävla smidigt för mig. Jag får idéer till tavlor och sånt hela tiden och då skissar jag ner det på vad jag har tillgängligt (oftast stora eller små papperslappar, toarullar, ben, armar, djur, folk från gatan....). Med det här programmet på en iPad kan jag göra en f... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tombosto

Sitta och måla med lilla pekfingret...

Först tänkte jag håna dig och vara jobbig... sedan testade jag programmet på en Ipad här på jobb... och... öh... inte helt asdåligt. Lite... men inte helt. ;)

tombosto: jag skaffade mig helt enkelt en fin skissbok i A6-format :D

mindre och billigare än att kånka ipad.

Pezster 
· Svar till Tinky

och lite mer äkta... eller?

Tinky: Skissblock har jag med, hur många som helst och jag kan säga dig att det antal jag brukar ha i väskan (lite bättre kvalitet på pappret) väger inte nå mindre än en iPad. Dessutom ger iPaden mig möjligheten att snabbt göra mer avancerade skisser i färg så att jag slipper sitta och anteckna över hela skissen vilka färger det ska vara. För att åstadkomma något liknande med skissblock så måst... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tombosto

Ibland... tar jag en bild... processar den i photoshop (som jag för övrigt är kung i), skriver ut den på äkta duk och säger att det är jag som målat den..

:D

Och allting med en mobilkamera bara.

Kort sagt... jag vinner över er båda ;)

Pezster: HAHAHA :D, nej den är inte helt dåligt och sen är det mest fråga om en vanesak då den inte funkar som en wacombräda. Det finns även en styluspenna om man inte känner sig säker nog för att använda fingret :p.

Får jag dock välja så tar jag alltid the real thing med pennor penslar och riktiga färger.

HAHAHA, pez, det handlar inte bara om bilden, det handlar om kompetensen att göra mer och mer avancerad konst. I mitt fall handlar det om att skapa den perfekta dynamiken i bilden och nå så nära realism som jag kan komma....... fast med häftiga helt galna motiv. För att nå hit inom måleri måste jag bemästra sjukt mycket vilket ger mig ett ytterst tillfredsställande mål att uppnå.

Varför sitter folk och gör... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tombosto

Du är ju konstnär! Klart det är så. Lite avundsjuk på dig där... jag valde bort den biten någonstans på vägen trots anlag för att hålla i en penna... suck... ah well... man kan inte få allt.

Däremot lovar jag att sponsra dig med rött vin om du plötsligt säger upp dig för att jaga den perfekta målningen!!!!

Men kommer det en "stand-in"-robot som kan dricka min öl till... Visa hela »

Tombosto: haha nä, jag skissar mer primitivt. då räcker en liten A6 med hyfsat papperskvalitet. vad gäller färg och om jag har nån speciell idé så jag målar inte tex blått på dessa skisser (orka ha med hela studion ut). jag SKRIVER blått :D. å andra sidan ritar jag väl mest... tja... figurer i seriestil.

sen går jag hem till min lilla wacom intuos och fixar till det viktiga.

fast fan vad jag ä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tinky

Nu får du fan skicka en bild till bloggen. ALLA är nyfikna och undrar samtidigt om det verkligen är så att du överhuvudtaget KAN rita :D

Just nu sitter jag med en öl på balkongen och njuuuuter... fan vad skönt med sommar!!!

so fort jag inte gör något beställningsverk som inte är porr... furry... eller furryporr. det är mitt största klientel, hahaha. delvis därför jag inte är värst sugen på att visa upp saker.

Pezster 
· Svar till Tinky

Hahahahaha... nu är jag nyfiken. Jag beställer en bild! Men inte något med furry eller något sånt.. brrrrr...

Furryporr förresten?! WHAAAAATTHEFAAAAAAAAACK?!

Kommentera