Läste att Vänstern i Sjöbo kräver kommunala frisörer. Fniss.

"Om de menar allvar med valfrihet måste de vilja ha det i alla sektorer. Annars är det bara skitsnack, säger Lucas Lennartsson, ordförande i Vänsterpartiet i Sjöbo.
Partiet kräver i en motion att kommunstyrelsen ska se över vilka branscher som saknar offentliga alternativ i dag."

Jag får ont i magen av allt skrattande. Jag ser framför mig hur debatten tas till nästa steg när man inser att den lokala porraffären i Sjöbo inte har ett kommunalt alternativ. För som lille Lucas Lennartsson säger... om de inte är beredda att ta fram ett kommunalt alternativ till "Sjöbo-Lasses Dildoshop" så är det ju bara skitsnack.

Jisses... vänsterpartiet... why? Är det någon som vet vad de håller på med?

Det måste vara någon slags "skicklighet" som gör att de levererar groda efter groda. För med "allierade" som vänsterpartiet behöver sossarna och miljömupparna inga fiender. En röst på rödgrönt innebär ju att dessa kompletta idioter får mer makt. Hahahaha... vilket fail.

Är det bara jag som ser fram emot nästa idiotiska förslag från vänstern? Det här är ju både spännande och skitroligt. Mer! MER! MEEER!!!

SDS -

Skriv en kommentar

tja, det låg ju ett förslag ett tag om att man skulle förbjuda alla grejer man kan använda för att tillverka hembränt på också. vem som lade fram det förslaget vet jag däremot inte, och det var jävligt längesen.

men det var någon som uppenbarligen inte har någon uppfattning om hur hembränning går till :)

Kommentera