Hahahaha... vilken nyhet! Andreas Grass, en av de där spandexklädda fjantarna som far omkring och är i vägen på gatorna är ute i media och gnäller.

Idioten cyklar, iförd spandexkläder, droppformad hjälm etc på en väg. För det första har han inget där att göra eftersom det finns en cykelbana. Enligt Andreas cyklar han själv så fruktansvärt fort att han inte kan cykla på cykelbanan där han typ en gång i halvtimmen möter en annan cyklist. Nej, det går ju inte! Så Andreas cyklar istället i 40 km/h på 70-vägen där han segar ned trafiken för bilar hela jävla tiden. Dessutom kan bilisterna inte kan köra om honom eftersom han cyklar i mitten av körfältet. Varför? Jo, för han tycker det är jobbigt när bilisterna kör om honom. Varför? Jo, för han HAR INGET DÄR ATT GÖRA! Cykla på cykelbanan för helvete ditt spärrmongo!

Ni spandexcyklister kanske tror att ni cyklar jätte-ninja-fort, men tro mig, sitter man i en bil bakom era spandexrövar så är ni rena rama sniglarna!

Nu blir Andreas Grass åtalad. Bilisten med... för man kan ju, även om man verkligen vill det, inte köra på dessa spandexrumpor i trafiken. Men det roliga här är att Andreas Grass blev åtalad för att ha cyklat på en gata där man faktiskt inte får cykla. Gott mos.

Enligt Grass kommer han dock fortsätta att cykla på gatorna trots åtalet och trots att det uppenbart inte är lagligt. Och med samma argument ska jag nu ge mig ut i trafiken och försiktigt, med lite retfull kärlek, då och då bumpa in i en spandexrumpa med min bils kofångare. (kofångare? what? Har något monterat framför en bil någonsin i världshistorien fångat en ko? verkligen? kofångare?!?!).

CYKELBANA! Ordet säger sig självt. Ge fan i vägarna era jävla tour-de-france-wannabies! Och byt för fan kläder! Ni ser riktigt löjliga ut.

Gör mig en tjänst. Peka på dessa cyklister och skratta. Håna dem. Tuta på dem, kör om dem lite för nära... ja... plåga dem tills de inser att de ska hålla sig borta från vägarna. Fan, ser jag en enda lönnfet medelålders man på en "sporthoj" flämtandes vid vägkanten så ska jag tuta på honom. Har jag tur far han rakt ut i naturen. Har jag riktigt mycket tur kanske han hittar cykelvägen där inne bland träden.

UPPDATERAT:

Igår när jag och flickvännen skulle till Ikea så var det tre stycken spandexnissar ute och svajjade runt i trafiken. De cyklade i bredd och stoppade effektivt all trafik från att köra om dem. Än en gång för de tycker det är jobbigt att bli omkörda av bilarna. Jag fattar inte. Om det är så jävla jobbigt med bilar när ni är ute och hojjar så cykla där det INTE FINNS BILAR!

PÅ CYYYYYKELBAAAAANAAAAAAN!!!!!

ARGH! För resten ska ni än en gång kolla in den här bilden :D

Skriv en kommentar

Du har faktiskt en poäng! Har också funderat över varför just cyklister iförda spandexkläder och droppformade hjälmar nästan alltid ligger mitt ute i vägen och stoppar upp all annan trafik. De verkar heller inte bry sig om att flytta eller göra det enklare att komma förbi. Till skillnad mot cyklister iförda normala kläder och vanlig cykelhjälm. De senare håller så långt ut till höger som det bara gå... Visa hela »

Pezster 
· Svar till BB

Precis. Jag tror dock inte man hittar några proffscyklister inne i stan ;)

Så här. Bilisterna på vägarna och cyklisterna på cykelbanorna.

Perfekt!

Jag har förrsten några som kör rullor utmed vägarna där jag bor. Men de håller sig till kanten. Vissa kör till och med ut i gräset när man kommer på smalare vägar. "Rull"-människorna sköter sig med andra ord :D

Börja köra bil på cykelbanan för att göra en markering :)

Pezster 
· Svar till Dr. Dum

Hahaha... bra idé. För att det är så jobbigt att köra om cyklisterna på gatan ;)

He's back. Better than ever. It's Return of Bloggin' Pez! :D

Pezster 
· Svar till Oscar

:D

Bra skrivet, och roligt.

Pezster 
· Svar till Anonym

Danke, tack och så :D

Jag döööör! Så sjukt roligt.. Nu blev den här dagen genast mycket roligare. :D

Vi klippte nästan tre stycken för några veckor sedan-en som cyklade i en rondell (!) och en som cyklade mot rött vid ett övergångställe och en tredje som vinglade och inte kunde bestämma sig om hon skulle över gatan! Dessutom när hon kommit över så ställer hon sig och gapar "Det finns cyklar här!" Förbannade idioter! Dessa tre var alla av honkön.

Borde inte Grass hålla sig till gräset?

de som åker rullskridskor kanske är mer medvetna om sin egen dödligthet i förhållande till bilens överlägsna velocitet och massa?

He he he!

Så här skall de tas om hand: www.youtube.com/watch?v=8OByPf1fTZ0

Du är ju för fan helt störd och borde spärras in. Väx upp och skaffa dig ett liv för fan.
Törs du skriva ut ditt regnr så kanske någon halkar på bromsen när dom ser din Kia Sorento eller vad fan du kör i trafiken !

Pezster 
· Svar till Jonas

Vad menar du... ska någons lilla cykel krocka in i min bil. Det låter smart.
Hahahahahaha... har inte tid nu... ska ut och preja cyklister.

Vad är ditt problem? Är du så fet om röven att du inte skulle få in den i ett par lycra? Eller är din manlighet så svag att du inte klarar av andra män som är starkare, snabbare och sexigare än vad du är med sina rakade ben och tighta häck? Varför ifrågasätter du inte att fotbollsspelare har fotbollsshorts och fotbollsskor på sig? Eller att ryttarna har ridkläder, golfarna har golfkläder och styrketrä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Charlie

"Eller är din manlighet så svag att du inte klarar av andra män som är starkare, snabbare och sexigare än vad du är med sina rakade ben och tighta häck?"

Hahahahahaha.... jag får ont i magen. Är det sånt ni diskuterar på cykelforumen? Har ni modevisningar med med något slags erotiskt tema?

Rakade ben... jag vet inte... priceless... ni rakar alltså benen? Fniss. Så... öh... manligt av er.

Pezster, en av alla tröttsamma hatare på nätet..

Pezster 
· Svar till Mr

Ja... usch. Och ändå är du här och kommenterar.

Tramsigt... Visst ska cyklar köra på cykelbanan men i vissa lägen kan man inte göra det, jag förstår om tävlingscyklister är vana att cykla på vägar eftersom de normalt är tvungna att göra det. I det här fallet verkar han dock ha kunnat cykla på cykelbanan. Förstår inte hur man man gotta sig i annans olycka? Håller med Jonas ovan: Väx upp!

Pezster 
· Svar till Tharand

Jag gottar mig inte i någons olycka. Jag är bara väldigt glad över att bilisten blev frikänd. Han har ju - eftersom han blev frikänd - inte gjort något fel!

Sedan ska jag erkänna att jag är nöjd över att cyklisten fick böter... men där gottar jag mig inte i hans olycka... idioten bröt ju mot lagen.

Viss glädje växer man aldrig ifrån. Sorry.

Hörru fläsksäck pezster du e precis den bilist man får tag i vid rött å slår av näsbenet med ett nöje å så skrattar man hela vägen hem bilister e ena fega pussies tuta å gapa i en bil kan ju alla göra, men kliv ut i stället å gapa så ska vi slå ner tänderna i truten på er tala om vart du åker din lilla skit så ska vi nog hitta dig vi kan nog ha mkt roligt ihop

Pezster 
· Svar till gräs

Hahahaha... en rolig tanke är hur våldsamma ni spandexcyklister verkar vara... och det där tjatandet om "vi"?! What? Är ni ett slags cykelgäng?

Hahahahahahahaha... humor!!! Ni kan ju JAGA folk som inte gillar er! Med era cyklar! Ni kommer typ att hinna ikapp... öh... erhm... de där moppebilarna med en triangel där bak.

Dummaste jag läst på länge. Hoppas någon cyklar över dina barn i 40 knyck när de är på gångvägen. Om du nu spritt/kommer sprida ditt vidriga DNA.

Pezster 
· Svar till Cyklist

Hahahaha... vad är det för fel på er cyklister? Ni verkar vara... öh... ett argsint släkte? Sitter spandexbyxorna för hårt runt pungen? Är det därför?

Ja drullar finns över allt . Men cyklister och särskilt när det går fort är farliga i stan för de syns knappt hörs inte heller .Vill de cykla fort ut på fina landsvägen och håll undan till höger . Och se till att ni syns med allt det innebär med belysning med fast sken gärna varselkläder mm.Eller bygg er en egen cykel tränings anlägning där ni slipper andra trafikanter och kan cykla i hög.

Pezster 
· Svar till Anonym

Jag tycker även de ska ha en brandgul saftblandare längst upp på hjälmen. Jag vet inte om det varit så bra för något men det hade sett kul ut.

Saftblandare och bjällror som hästslädar har kanske lag på
detta.

Kul att du uttalar dig. Jag skrattade gott åt din bloggning och den är rolig och smart skriven.

Dock ser jag inte det roliga eller bra i situationen som bloggningen behandlar.

Något som många bilister inte tänker på när de sveper förbi cyklister, inlines åkare osv tätt och snabbt är att det är en människas liv ni leker med. Hur bråttom får man ha? har man rätt att sätta en annan män... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Jerka

Tja... om det finns en cykelväg... och cyklisten ÄNDÅ ska cykla i 35-40 km/h MITT i filen... och jag kör om och lämnar BRA med utrymme (självklart)... om DÅ killen skulle vobbla och...
Ja... synd... men hade jag förlorat någon sömn över det? Nej.
Ingenstans har nämligen jag gjort fel. Men den där snubben hade inte där att göra...

Man har ansvar att köra om säkert när man sitter i bilen. Visa hela »

Man ska alltså försöka skada eller rent av ha ihjäl alla som inte passar in eller tar tid av ditt patetiska liv? Jag antar att du inte har barn.

Pezster 
· Svar till Lars

VAR INTE PÅ CYKELBANAN!

Förresten visade rätten oss att bilisten hade rätt och cyklisten hade fel.

Det är något som triggar detta beteende hos cyklister. Kan det vara toleransen som gör det? man vill vara 100% säker på att blockera omkörningen eftersom man vet att det, 1, kan bli för tångt. 2, man skall svänga vänster snart. 3, det kommer ett hinder som kanske bilisten inte har uppfattat."

Jag har många gånger blivit omkörd när jag tränat på cykel där jag varit nära att skita ner mig... Visa hela »

Det första man måste förstå, innan man ens sätter sig på en cykelsadel, är att i en kontrovers mellan cykel och bil, så vinner bilen. 100% av gångerna. När man begripit detta kan man velocipeda iväg av hjärtans lust, med denna insikt som grund för sitt agerande. I Spandexkläder eller utan.

Och om inte får det hela ses som ett utslag av Darwins lagar. De som saknar grundläggande överlevnadsinstink... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Capensis

Exakt så. Så resonerar jag själv de gånger jag cyklar. Till skillnad från vardagscyklarna är jag dessutom medveten om att trafikregler gäller även om jag sitter på cykeln.

Bra Pezster, fortsätt vara dryg och vitsig. Fortsätt tycka att cyklister ska hålla sig på cykelbanor, som lagen föreskriver.
Men, vänligen, ge fan i att tycka att det är OK att köra på folk om man inte gillar dem.

Pezster 
· Svar till Trött bilist

Han HAR ju inte kört in i någon... då skulle han ju blivit dömd.

Men det blev han inte. Han är ooooskyyyyldig! Ren som snö i lagens ögon.

Pezster 
· Svar till Trött bilist

Förresten är ni här och fladdrar om på ett gammalt inlägg... finns ett pinfärskt som ni kan reta er på istället:
whatsupsthlm.se/pezster/hahahahahaha/4463/

Men för i helvete era puckon! Det är olagligt att cykla på gatan när det finns en cykelbana bredvid! Det finns en anledning till detta... Och så sitter ni och säger att det skiter ni i för att ni för att det inte är bekvämt för er när ni tränar? Hör ni inte hur jävla dumt det låter?
Har ni problem med lagarna i det här landet så flytta eller skriv arga brev till justitieministern. Tänk om alla... Visa hela »

Är det här en trollblogg???

Pezster 
· Svar till Anonym

Nej. Det är en blogg som uppskattar när cyklister åker dit när de bryter mot lagen. Det är det enda jag skriver om.

Grymt bra inlägg, bästa på länge! Själv brukar jag snika och tuta på alla idioter som cyklar, för att dom riskerar kosta 15 sekunder av mitt patetiska loserliv. Jag är ju på väg hem till en het date med HH (högerhanden - winkwink), i min pansarkryssare för 25 000 spänn! Idag lyckades jag skrämma slag på ett helt gäng 9-åringa grabbar som cyklade till träningen, tre vurpade! Losers! Vågade inte st... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Beavis

Mår du bättre nu? Kanske så bra att du ger fan i att blockera trafiken nästa gång du är ute och cyklar? Så bra! Då slipper du få böter.

Cyklister skall hålla sig på cykelbanan, punkt. Alla fordon (ja, cykel är ett fordon) skall följa de trafiklagar som finns och befinna sig på anvisad plats. Dvs. cykel på cykelbana. Finns ingen sådan bana, ja då får vi samsas på vägen (tyvärr) men även då gäller lagen om att man inte får blockera trafiken. Dvs, håll till höger om du är ett långsamt fordon (ja, cykel är ett fordon)... Visa hela »

Frågan är väl vilken har rätt till vägarna. Såsom gångtrafikant, cyklist, rullskidåkare, motorcyklist och bilist funderar jag hur bilister är funtade. Alla som inte sitter i en bil skall ha varselkläder och helst inte befinna sig på vägarna, det verkar var gängse inställning från bilisterna. Nåde den oskyddade trafikant som råkar vingla till precis när bilisten tränger sig förbi, för... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Anonym

vägen är till för bilisterna om det finns en cykelbana. om inte... håll till höger.

Enkelt.

Hoppas inte dina barn möter en sån som dig i trafiken
när dom cykla till skolan

Pezster 
· Svar till weed

Eftersom min unge VET reglerna så cyklar han på cykelbanan.

I'm with Beavis! "Grymt kul bild oxo, tror det var en arbetslös Mexikan som fyllekörde och dödade tre cyklister, snacka om att dom fick vad dom förtjänade! Han borde få det där dynamitpriset, vad det nu heter. Eller åtminstone bli Peszsters logotype. "

Hahahaha!!! Läs och lär Pezster...

Tycker du är väldigt liten som människa , hur kan du vara så onyanserad odynamisk och trångsynt? Ärligt talat så förstår jag att du är en stressad , oharmonisk människa, för fanns det en gnutta harmoni i ditt liv så borde du väl ändå kunna låta en cyklist få träna lite utan att du freakar ur på detta sätt!

Pezster 
· Svar till Martin

Nope. Han ska cykla på CYKELBANAN!
Ja, om han inte blir stressad av att folk kör om honom på 70-vägarna... då kan han fjanta runt bäst han vill.

Vad är det med er cykelfjantar att inse att VI andra kanske inte vill ligga BAKOM er?

FATTA, ditt trögo!

Tönt

"Vad menar du... ska någons lilla cykel krocka in i min bil. Det låter smart.
Hahahahahaha... har inte tid nu... ska ut och preja cyklister."
Justdetja, fullständigt ofarligt för dig, hur var det med regnumret då? Din fega krake...

Pezster 
· Svar till Trey

Trey... har kollat runt... är det sant att du har världens minsta penis? Det verkar som det. Jag menar... när man har cykel som penisförlängare så är det iiiiiiiilla.

Så nästa gång du kommer ifatt en traktor så tycker att du ska köra riktigt nära den bara för att markera, hoppas att du får ett lass dynga på dig det verkar du förtjäna!

Om det kommer lattemorsa gående med barnvagn på vägen så ska de naturligtvis också rammas ned. Vi måste markera att bilarna äger vägbanan.

Nä, fan man blir skrämd av att körkort verkar delas ut till er som inte kan ha respekt för varandra.

Språket i den här bloggen tyder på att det är en tolvåring som skriver, inte någon född 1974. Det är också känt att barn är mycket egocentriska och att svårt att se på sker ur andra perspektiv än sitt eget. Det i sin tur är delvis ett svar på miljön man befinner sig, sin så kallade "safe zone". Där är man trygg och får uppskattning från andra i samma situation. Visa hela »

"Trey... har kollat runt... är det sant att du har världens minsta penis? Det verkar som det. Jag menar... när man har cykel som penisförlängare så är det iiiiiiiilla."

Väntar FORTFARANDE på regnumret. Din fega krake...

Trey

Pezster 
· Svar till Trey

Hahahaha... eller så kan du posta lilla serienumret på din hoj.

Fan, vad ni pedalfjompar är aggressiva. Skaffa en bil, det är lugnande!

Pezster 
· Svar till Trey

LÅST kommentarstråd från och med nu. Admin får ta hand om sådant här trams.

Vissa begriper och vissa gör det inte. TS gör det inte.

"Fordons plats på väg

6 § Vid färd på väg skall fordon föras på körbana. Detta gäller dock inte fordon för vilka enligt 1 kap. 4 § andra stycket bestämmelserna om gående skall tillämpas. Cyklar och tvåhjuliga mopeder klass II skall vid färd på väg föras på cykelbana om sådan finns. "... Visa hela »

Kommentera