Hahahahaha... jag skrattar så jag får ont i magen. Ett program baserat på ett amerikanskt program där tjockisar tävlar mot andra tjockisar vem som kan gå ned mest i vikt. Tröttsamt koncept för här ger man mediatid till ett gäng med fetknoppar som... öh... just tillåtit sig själva att bli just det... fetknoppar.

Nu är tjockisarna upprörda eftersom de tvingades att springa ikapp mot en åttaåring. Hahahaha... aj... kramp! Hahahahaha! *torkar tårarna* ... anyway...

Jag såg inte avsnittet men nu önskar jag att jag gjorde det. Jag har en bild av ett gäng fetton som flåsandes försöker hinna med en liten grabb på löpbanan. Hur jävla kul är inte det?! :D

I vilket fall... "förnedringen" började så klart när dessa tjocksmockar började hiva in käk i munnen som om världen skulle gå under inom kort och det gällde att äta upp allting innan det var för sent. Jag vet inte när exakt de såg sig i spegeln och tänkte:

"Nej. Det här kan inte vara rätt... jag kan inte se mitt könshår längre..." och sedan ryckte på axlarna och sträckte sig efter ännu en chipspåse.

DÄR började förnedringen. Vem bjuder på den? Jo... dessa människors oförmåga att ta tag i det. Att de sedan valde att vara med i tv och visa upp sig är väl ändå deras val? Vad trodde de? Att folk tittar för att heja på dem och för att se dem bli smalare? Öh... vänta nu här... nu kommer en liten rapport från verkligheten:

Vi kollar på det där för att få våra fördomar bekräftade. Hur en tjockis smiter från det ena passet efter det andra. Hur de konstant fuskäter. Eller hur i utbyte mot en belöning kastar bort dagars motion genom att toksvulla wienerbröd eller något. Vi älskar att se tjockisar försöka springa. Allt detta och mycket annat är enda anledningen folk kollar.

Så tro mig. Att ni tjockisar förlorar mot en åttaåring är det ingen som reagerar på. Vi hade däremot blivit chockade och upprörda om ni hade vunnit.

Förresten... om ni i framtiden inte vill bli förnedrade inför publik så ska ni få ett litet tips helt gratis av mig...


VAR INTE MED I TJOCKISTVPROGRAM!

Avslutningsvis en tjockis från det där amerikanska programmet där de gör om folks hus. Bara för att illustrera hur kul det är med tjockisar som dabbar sig.


Hon liksom bara ger upp när hon inser att det inte är glassbilen...

"Oh, noes... it's not the icecream van... fuck it... my energy is gone... shutting down..."

Exp - 1 - 2 -


Skriv en kommentar

Måste erkänna att sådana här program gör att jag slutat se på TV i stort sett. Det är förnedrings TV. Ja, inte förnedrande för deltagarna för är man korkad nog att delta får man stå sitt kast. Jag tycker det är förnedrande för tittarna, förakt för publiken på något sätt. Typ, här är lagom menlösa grejer för er att glo på och slösa med både int... Visa hela »

Pezster 
· Svar till eduronflux

Jag har aldrig fattat grejjen. Förnedringstv är som du säger mer förnedrande för den som tittar. Det sjuka är att det skälls på folk som SPELAR för mycket datorspel men det är tydligen ok med folk som sitter och dreglar vid sån här skit.
Jag menar... spelar man ett spel så GÖR man något. Man TÄNKER.

Förnedringstv är bara dumt. Fast det är roligt att några tjockisar blev upprö... Visa hela »

Spela spel, gå på gymmet i några timmar, spela mer spel, äta något gott, spela ännu mer, gå på gymmet igen... Ah, det är lätt och roligt att vara en vältränad spelgalning X3 Folk gnäller på mig att jag sitter stilla för mycket, men jag är inte ens i närheten till fet, så jag tycker de kan lägga sitt gnällande på de feta personerna... Folk som sitter och spelar spel, ok. Folk som sitt... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Raven

Precis så! Raven... du är ett föredöme :D

På TV4 Play kan du njuta av löptävlingen mot småkidsen. Enjoy. :)

www.tv4play.se/hem_och_fritid/biggest_loser_sverige?videoId=1.1809229&selId=1.1774330&currPage=0

Pezster 
· Svar till Alexandra

Ah... det ska avnjutas med råa skratt och en god drink. Tack!

Hehe, där kom det! Kommer inte kolla på programmet, blir bara så less på folk.

Pezster 
· Svar till Björn

Ja, jag tänkte på din kommentar när jag såg programmet.

För övrigt:

- Det är absolut knäckande. Jag har fått bita i gräset ganska hårt. Det har regnat in sms där folk har hånat mig, säger han.

Vafan? Lägger han ut sitt privata telefonnumret i programmet eller?

Pezster 
· Svar till Björn

Hahahahha... jag vill ha hans nummer så jag med kan håna honom lite.

Björn...från dem som redan har hans nummer kanske....eller eniro, vad vet jag. Tänker bara lite logiskt här.

Men, lämnar man ut ens nummer till folk som man skulle kunna tänka sig hånar en? Knappast... :/ Och på Eniro lär det ju finnas ganska många med samma namn...

Pezster 
· Svar till Björn

Hahahaha... det är hans egen familj och vänner som hånar honom! Hahahaha... extremt roligt.

Dessutom så finns inte alla på Eniro. Jag är inkognito, bland annat. :)

Psst, "Loser" har bara ett O. Passar bara på innan någon tjockis använder det i anti-Pezster propagandan! (Ta bort det här?)

Pezster 
· Svar till Anonym

Hahaha... absolut inte. Jag har stavat fel! :)
klant-pezster :)

Förnedringstv i all ära men hade jag varit sådär fet skulle det lätt vara värt att vara med i programmet för att gå ner i vikt om det inte gick på egen hand vilket inte alla gör.
Fast då ska man ju inte klaga man får höra ett o annat för dom är rätt äckligt feta trots allt..

Pezster 
· Svar till Micke

"för dom är rätt äckligt feta trots allt.."

Hahahaha... Micke!

Jag har strötittat rätt ofta på amerikanska "Biggest looser". Tycker att det är rätt underhållande faktiskt. Inte på ett "förnedringstv-sätt" dock. Sorry göra dig besviken Pez...Jag gillar se program med lyckliga slut (lilla huset på prärien) och resultat i slutet. Ja, de gråter lite väl mycket och själva invägningsmomentet är långtråkigt (zapptid), men annars blir jag rö... Visa hela »

Kommentera