Någon skum kristen pastor i USA får för sig att hålla i ett koranbål och hela världen blir helt till sig. Tja... killen är ju religiös och retar upp andra religiösa... så ni kan tänka mig hur engererad jag blir då...

Det enda jag egentligen har att säga om saken är att bokbål är extremt primitivt. Så väldigt 1800-tal. Vilket direkt fick mig att testa något aningen mer modernt.

Så jag laddade hem bibeln, koranen, tanak och diverse andra roliga böcker i pdf-form. Sedan masskopierade jag dem så att jag hade typ 100 kopior av varje i en mapp på datorn. Under mycket spända förhållanden drog jag sedan mappen från skrivbordet till papperskorgen på datorn och valde sedan "Töm papperskorgen". Man hörde ett prasslande ljud och sedan var helig-text-förstörandet över. Lite antiklimax faktiskt.

Men ändå! Tillvägagångssättet för förstörandet av dessa s.k. "heliga" böcker har jag, Pezster, ensam släpat rakt in i 2000-talet. Kick'n 'n screaming...

Och så är mitt sätt mycket mer miljövänligt. Bara det!

ab1 ex dn12 svd1 dagen svt sds 3

Skriv en kommentar

Yttrandefrihet: rätten att säga saker som gör andra förbannade. Samma rätt som skyddar muslimer är samma rätt som skyddar bokbrännarkillen.

Etc etc etc...

Pezster 
· Svar till Anonym

Ja... yttrandefriheten kan vara jävligt jobbig.

Som någon sa (Evelyn någonting?):

"I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it."
Jag håller inte med om vad du säger men jag är beredd att dö för din rätt att

Hahahaha-tchht-hihihi.

Och med lagom exalterat ansiktsuttryck också? Vet dina medarbetare om att du sitter på kontoret och bedriver hädelse och kätteri? Du kanske ska förvarna dem, så de inte blir överraskade över den ekumeniska pöbeln utanför när de ska dra hem och fira helg?

Det bästa jag sett hittills i denna fråga. Hihihihi. Dagen är räddad.

Pezster 
· Svar till Capensis

Nej... medarbetarna är med på noterna. De tipsade till och med om vilka böcker. ;)

istället för att betrakta koranbrännarpastorn som isolerad galning. och skratta och honom, väljer man indirekt att uppvigla muslimerna, genom att hävda att bränningen kommer att orsaka godtyckligt våld mot väst, och deras medborgare

Bryr mig inte speciellt mycket vad den där pastorn sysslar med. Killen har uppenbarligen hittat ett sätt för att få bl.a världens presidenters uppmärksamhet. Detta kan han tacka media för. Uppmärksametskåta snubbar som denna bör ignoreras av media.

Pezster 
· Svar till Gurra G



Ja... man undrar ju faktiskt hur i helvete kamerorna plötsligt fastnar på en snubbe i en liten håla... faktiskt.

Det är inget att vara fundersam över. Klart allt riktas mot pastorn då det handlar om att den fredliga religionen islam attackeras.

Titta bara i sverige, så fort någon säger något om islam så blir det rabalder. Och samtidigt pådyvlas mina barn att lära sig om islamska högtider på Bolibompa.

Allting om islam blir stort då media försöker skildra den som något gott när den är det mot... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tony

Inget kommer att bli bra förrän de som tror på sagor har dött ut.

Jag skulle ta bilder en gång i en Synagoga... det sket sig för någon ville jag skulle ha på mig en larvig liten mössa... så det uppdraget gick fetbort.
Sonen hörde mig berätta om det en gång och sedan körde han samma princip på ett skolbesök i synagogan... 10 år gammal och vägrar redan respektera låtsasgudar... per... Visa hela »

Pastoren är ju totalt blåst, men han kan da göra vad han vill.
Vad som jag tycker är roligt, är att i stort sett alla artikler om de som kritiserer honom och där folk säger "så kan man ju inte göra", ledsagas av bilder på arga muslimer, som eldar upp biblen, jesusfigurer, amerikanska flaggor e.t.c, e.t.c.

Men det verkar vara helt ok.

Vem fan är det om är skurkarna egentligen? Pastoren har bara SAGT han... Visa hela »

"Evelyn"? Voltaire var det val? I ovrigt - kul inlagg!

Tycker att det är rätt komiskt att pastorns församling först köpt upp ett jättelager Koranen för sin protest....
Muslimer borde se det komiska i det hela. Lönsamt för förlaget och bokhandeln trycka Koranen.

Syftet med bokbränneri har historiskt förhindrat tillgång på efterfrågan eller helt förintat de sista exemplaren av någon bok. Inte riktigt samma effekt nu....fniss.

Helt meningslöst bränna böcker i vår tid. Inte så att böckerna försvinner....

Lite roligt att knäpp-pastorn använde kollektpengarna till att köpa en massa Koraner. Undrar om förlaget är muslimskt.

Kommentera