Suck.

Lars Ohly, Sveriges ständiga stolpskott och obekväma del av de rödgröna, har gjort det igen. Ut och babbla om att man ska tvinga folk att vara hemma lika mycket med barnen för att få ta del av föräldraförsäkringen. Sedan uttala sig om att om det ställer till det för amningen(?!) så är det bara att använda en bröstpump, för det har minsann hans egen sambo gjort.

Suck igen.

Att regeringen ska lägga sig i såna här frågor är bara pinsamt. Folk bestämmer sånt där själv. Den dagen vi har en lag om hur mammor och pappor ska dela upp tiden under barnets första levnadsår så är Sverige helt fuckat. Då är det väl snart dags för lagstiftning om hur mycket varje föräldrapar ska ha sex för att maximera chansen att föräldrarna håller ihop.

Hur olämplig är man egentligen som riksdagsman och partiledare när man ens kan komma på tanken om att lagstifta in i det mest privata som medborgare i det här landet kan göra? Verkligen? Han kan dementera och förklara bort sig i flera månader... men det sjuka är att tanken fanns där och han sa den dessutom högt i media. Man blir riktigt mörkrädd.

AB - SvD - SvD - DN - DN - Exp - AB -


Skriv en kommentar

Varför förvånad över att han vill detaljstyra människors liv, han är ju trots allt kommunist.

Tänker er befolkningen samlad i ett stort RTS, blir en massa jävla micromanagement för herr Ohly.

*Dubbelsuck!!!!!!*

Idioterna har ju verkligen ingen som helst verklighetskoll! Vad händer då när en av föräldrarna t.ex. är arbetslös eller sjukskriven? Djävla IDIOT!

Det finns ingenting som egentligen förtjänar min röst men allra minst risk är det att rösten blir rödgrön. :D Min blir vit som ...... blank(röst)is!

Fast man kanske skulle rösta på Piratpartiet bara för att emot alla andra partier.

Det var väl Ronny Eriksson som myntade "Ibland vill man finans till bara för att djävlas".....

Krister:
Piratpartiet är inte mycket att rösta på heller! I ambitionen att bli ett vågmästarparti, så kommer dom ju att "lägga upp sig" alt. göra en "bend over" för övriga sakfrågor, för de som kan tänka sig att stödja dom i deras egna sakfrågor ...

Då spelar det ingen roll om det är Alliansen eller vänstern. Det kan bli så att en röst på (pp) innebä... Visa hela »

PP kommer aktivt att se till så att "storebrors-samhället" (tex. det herr Ohly precis gapat ut om) inte blir av. inte på papper, inte i verklighet.

Så gunnar, innan du börjar dissa ett parti och säga att det lika gärna kunde varit en röst på rödgrön sörja / knalliansen, begrunda vad du helst vill;

1) Att rödgröna/alliansen vinner, *UTAN* att behöva stöd ifrån, som i detta fall, P... Visa hela »

J:
Du verkar inte inse att det är inte många som är intresserade av en-/fåfrågepartier, just på grund av det som jag nämnde i mitt tidigare inlägg! Var det inte just Falkvinge som sa, att så skall partiets strategi vara, fast i andra ordalag ... ?

Dessutom så är en regering som är beroende av ett vågmästarparti, en handlingssvag regering. Vi har sett tillräckligt med sådana exempel (tänk (nd... Visa hela »

Ska vi snacka valfrågor i samband med skratt-gråt, kan vi väl tala om Skånepartiets utskick. Åh, jisses vad jag har garvat...sicka dårar. Och vad rädd jag blir att vi tillhör samma ras! Kan vuxna människor som gått i skola (åtminstone de obligatoriska nio) vara så dumma?

Pezster 
· Svar till Geniusloci

Skånepartiet... är inte det bara Kalle Anka partiet med nytt namn?

ps. Ohly är inte kommunist. Han tror på den kommunistiska ideologin. STOR skillnad Argosy!

alltså... vill man komma "till rätta" med den här fördelningen är det en generell attitydförändring som ska till hos både hos föräldrar och arbetsgivare. inte lagstiftning. det är ju uppenbart inte för barnets skull lagstiftningen skulle ske. För allvarligt talat, den som hävdar att det är omöjligt för en förälder att knyta an till sitt barn bara för att man inte är där en be... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tinky

bra!

Kommentera