Påven har uttryckt oro över att framstegen i bioteknik kan skada människans värdighet.

”Påven Benedictus XVI varnar för att framsteg inom bioteknik kan skada människans värdighet och uppmanar till försiktighet vid den medicinska tillämpningen.

”De nya möjligheterna som biotekniken och medicinen erbjuder oss leder till svåra situationer där vi går på tunn is”, sade påven i ett uttalande riktat till den nya tyska ambassadören i Heliga stolen.”

Hmmm... skadar människans värdighet säger du, lille man med rolig hatt? Ungefär på samma sätt som att företrädarna för en av de största religionerna på den här planeten förgriper sig på små barn? Eller?

Mannen med den roliga hatten och kjol har tydligen inte fattat att hans liv blir mycket enklare om han kryper in i valfri kyrka och dör ut tillsammans med sina polare.

Typ... lille gubbe, sluta stör oss som njuter av livet på 2000-talet.

Vad är egentligen under människans värdighet? Jo... att det uppenbarligen finns folk som på allvar tror att evolutionen inte är ett faktum. Det finns folk som på fullt allvar tror att det finns en gud som skapat allting.

DET är sjukt pinsamt. På en intergalaktisk skala.

Hade utomjordingar landat på jorden hade jag varit väldigt noga med att påpeka att jag inte hör till den där gruppen av människor. Bäst så... annars hade man blivit bortförd till deras intergalaktiska idiotutställning borta vid Alcyone i stjärnhopen Plejaderna. Kan tänka mig speakerrösten när vinnaren utses på bästa sändningstid över hela galaxen (översatt av babelfisken i mitt öra):

"And the winner of the 'Whose The Dumbest Species In The Galaxy'-competition is....... the 'religious humans' from planet Earth! Let's give them a big round of applause! Fun fact about these morons... they named their planet after the material they where standing on! Poor bastards... hahaha... look at their faces... they really have noooo clue!!!"

:D

Skriv en kommentar

Å andra sidan så om utomjordingar landar här så har de säkert sin egen religion som förbjuder ditten och datten.

Pezster 
· Svar till Pelle

Det är jag helt övertygad som att de INTE har.

"El primitivo pedofilo har talat"

Är påven alltså, enligt dig, pedofil? Det är en MYCKET grov anklagelse. Har du belägg för detta? Det faller annars under kategoriseringen grovt förtal (böter eller fängelse upp till två år - brottsblaken, kap. 5).

Du får naturligtvis kritisera påven. Men det finns ju också gränser.

Pezster 
· Svar till papisten

Min uppfattning är att killen nog inte har helt rent mjöl i påsen.

Dock har du en moralisk poäng att han faktiskt inte är dömd. Så ok. Ändrat.

Stopp lite, vi måste visa lite tolerans! Katolska kyrkan har varit motståndare till all utveckling. Det måste bero på att de (enligt sig själva) bara funnits i drygt sextusen år. Vi andra människor har utvecklats under ohyggligt mycket längre tid än så, vi har så att säga ett försprång av att äta på kunskapens äpple. ;)

Pezster 
· Svar till LOL

Jag har så slut på tolerans att det är löjligt när det kommer till religioner och dess anhängare.

Pezster 
· Svar till LOL

Faktum är att vi nog för börja prata om antitolerans.

Tack för bloggen förresten, brukar ramla in här för att få ett garv! (^_^)
Men nu blev jag lite seriös... Ämnet som sådant kan som bekant starta krig. När vi i våras begravde min sambos mor tyckte prästen att det var helt ok, att länge och väl predika om "kunskapens styggelse". o_O Detta i ett mycket modernt kapell med alla moderniteter. Jag var mycket irriterad när jag gick därifrån. Samma prä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till LOL

Tack själv för kommentarerna!

Jag förstår vad du menar... jag klarar inte alls av religionens förespråkare nu för tiden. Mitt tålamod är slut.

Respekt!

Pezster 
· Svar till papisten

Det är därför det är så bra med folk som kommenterar... ibland blir det fel och då får man ju ändra sig.

;)

jag tror inte ens dom hämtar några, dom åker nog bara förbi, skakar på huvudet och tänker hopplöst fall..*ler*

Pezster 
· Svar till Åsa

Hahaha... det skulle inte förvåna mig om de har en slags stråle som delar ut ett globalt kalsonggrepp bara för att jävlas.

Kommentera