Tidningarna pratar om en "död" piratrörelse. Upphovsrättsmaffians advokater bjäbbar som små arga chihuahuor ut budskapet att deras vilja... erhm... öh... nej, "rättvisa" kommer skipas. Man får nästan en känsla av uppgivenhet när tidningarna på nätet verkar försöka sälja in ett slags "det-är-kört-bry-er-inte"-tänkande till människor.

Hahaha... det är jävligt långt ifrån kört. För trots all uppståndelse... trots den första rättegången... trots domarna... trots malliga maffiaadvokater som kört ut pressreleaser "VI VANN!" till världens medier... trots stöddiga artiklar i världens tidningar... så får vi inte glömma en sak...


Nämligen

www.thepiratebay.org

Den är nämligen fortfarande jävligt online.

Den har egentligen aldrig varit nere heller. Trots alla ansträngningar.

Tjohooo!

 

Så vad har lilla industrin egentligen vunnit med alla 100-tals miljoner som spenderats på att stoppa siten? Jag fattar inte... har ni skrämt bort fildelare? Nope... siten har aldrig haft mer användare... har ni avskräckt andra från att starta liknande siter? Nope... det finns mer än någonsin att välja på när det kommer till torrentsiter... Ni har däremot fått ett svenskt parti att ta över driften av siten vilket gör det lite jobbigt för er.

Är det pga av att ni öser ut pengar och tid på sån här skit som är anledningen att en omodern cd-skiva fortfarande kostar 179 spänn? Vem i helvete har fortfarande en cd-spelare?!

Hur mycket är det möjligt för en hel industri att gång på gång äga sig själv? Det är otroligt roligt att se så jag klagar inte. Jag bara undrar.

Lite smått och gått från LOL-åklagarna (de har varit typ igång i fem minuter och har redan börjat äga sig själv. Det är fan skickligt):


:D

 

Hahaha... Dreamhack är mestadels för de som diggar spel... ni fattar väl vilka idioter som står där i rättsalen och babblar?! Snart vill de väl förbjuda Dreamhack med.

 

AB - SvD - DN -


Skriv en kommentar

Dreamhack = hackerverksamhet?!
Är åklagaren hjärndöd eller bara skiter i att kontrollera vad dennes sekreterare påstår för honom?!

Jag lyssnade på hela första rättegången via SR, det va konstanta grodor och saker som inte stämmer överens med verkligheten. Idioter ska inte vara åklagare. Stackars stackars barn...

Pezster 
· Svar till Andreas

Roswall och Wasted (:)) är dessutom extra intelligensbefriade. Inhyrda speciellt för att se till att sunt förnuft INTE når in i rättsalarna.

De "bevis" dom hade tidigare var från trackern som tpb drev, men den är stängd sedan länge. Tekniken har sprungit ifrån behovet av tracker :-)

Fan, jag jobbar för att tjäna en hacka, det måste väl också vara någon form av hackerverksamhet enligt samma logik..

man blir vansinnig på hur lite koll de har, eller försöker de inte ens?

Pezster 
· Svar till Tinky

Klart de inte gör Tinky... de är fullt upptagna med att skapa en verklighet som de gamla knarrande gubbarna och gummorna i rättsalsen köper.

Trist. Och väldigt allvarligt.

Kommentera