En gammal kollega till mig och jag var ute för några år sedan. Vi skulle ta bilder på några ruiner för ett it-projekt för ett uppdrag för större stad i Sverige. När vi kom fram så körde han hela vägen fram till en parkering och sedan stängde han av bilen och började packa fram vår utrustning. Jag tittade ut genom vindrutan och såg en liten skogsväg som verkade gå hela vägen fram till ruinen någon 1-2 km längre fram.

"Vad sysslar du med? Vi kör hela vägen fram! Inte en chans att jag går härifrån." säger jag.

"Men det är ju bara en liten bulig skogsväg."

"En liten bulig... vad i hel... vi sitter i en stadsjeep!"

"Men..."

"Vaddå? Tror du den är byggd för att köra över farthinder och trottoarkanter inne i city?"

"Alltså..."

"Din bil är fan byggd för att kunna köra i naturen! KÖR NU!"

"Men.. jag har precis tvättat den..." piper han fram.

"KÖR!"

Varför köper man en stadsjeep om man inte vet att den är byggd som... öh... just det... en jeep! Vad har man egentligen en jeep till?

Det roligaste var att se hur han oroligt kravlade runt sin fina bil och letade efter skador typ fem gånger innan vi var tillbaks på kontoret igen. Givetvis hade den inga skador... just eftersom den ÄR BYGGD FÖR ATT KÖRA I NATUREN!


Skriv en kommentar

XD Då skulle han se min pappas jeep (vanlig jeep, inte stadsjeep) när han varit i skogen med den under jakt eller så. Totalt sprejad med lera från däck till tak. Bara spola av den när man är hemma. Inga skador alls.

Pezster 
· Svar till Raven

Sedan måste jag säga att en jeep fan är SNYGG när den är så där skitig.

Bilden av en glad bil som används som det är tänkt :D

Faktiska tester visade ju att stadsjeepar inte alls fungerar i terräng - de välte/fastnade alldeles för många gånger för att man skulle kunna räkna med att man skall kunna ta sig fram pålitligt. Alltså är de enbart en penisförlängare :-)

Pezster 
· Svar till Anonym

Nu var det här dessutom en Cherokee Jeep. Gjord för naturen.

Mjo, en SUV är mest till för folk som tilltalas av estetiken eller tanken av att äga en Jeep, när det kommer till prestanda klarar dom flesta av dom sig knappt över en trottoarkant.
Enda egentliga fördelen är om du kör till jobbet innan snöröjningen har kommit igång på mornarna =P

Herregud, bra jobbat! Det där skulle fler SUV-ägare må bra av! :D

Klargörning : dom flesta stadsjeepar är som en skruvmejsel i skumplast - kul leksak för barn i alla åldrar, men vill du ha funktionaliteten och inte bara utseendet så kanske det inte är det rätta valet =)

Usch vad jag hatar ordet penisförlängare. Nu har jag ingen superbil av något slag, men jag gillar coola bilar skarpt och skulle jag få chansen att plocka ut Ferrari eller nått så skulle jag inte tveka en sekund. Men min kuk blir fan inte längre för att jag har en cool bil och inte är det syftet med den heller, ligga får jag göra så det räcker redan idag. Skulle jag äga en riktigt fin drömbil så skulle jag aldr... Visa hela »

www.youtube.com/watch?v=-wKfpPrRVIo

Topgear när det är som bäst.. ;D

SUV - Idiotbilar.

jag har bara åkt riktig jeep i bergen. en såndär väg med små gravar utmed stupen.

fan vad den satt på vägen. som klistrad.

Pezster 
· Svar till Tinky

Riktig jeep. Respekt.

En suv är väl ändå inte en snygg bil. Snyggheten ligger väl inte i storlek?! I så fall vinner sopbilen!

Tycker suvar ser ointelligenta ut. För att inte tala om Hummer. Fan vad ful! Vi brukar se en pippigul utanför vårt hus. Shit vad ugly!

Kommentera