Jag har suttit i ett möte idag. Tyvärr kommer jag inte ihåg någonting alls från mötet eftersom jag suttit och retat mig på en persons "klibbiga" prat. Ni vet… när någon som är torr i munnen pratar och man liksom hör hur tungan, kinderna och tänderna klibbar in i varandra med ett smetigt ljud som kladdar ned hela talet.

"Jag… klibb… anser… smask… klibb… att vi bör… slibb… klibb… komma fram… smet… klibb…"

Det är världsmästerskap i äcklighet. Ännu värre är det när personen ifråga dessutom har något gulvitt glegg i mungiporna. Öööööööörk! TYST! Sluta prata! UT!

Vet ni inte vad jag pratar om så kan ni gå hit istället och titta på ett filmklipp där de sjösätter stora båtar. Så kan ni titta på det medan jag sitter här själv och stör mig på smaskochklet-munnarna.

Skriv en kommentar

Vet precis vad du menar. Det finns en på sveriges radio som läser upp sjövädret i trettiofyra timmar och efter bara två-tre minuter har han lim i munnen. Uuuurk!
Apropå sjösättning av båtar: Helt otroligt hur de vågar. Ser ut som om de kommer att sjunka hela bunten.

Brukar säga att det låter som att de har en liter saliv i käften.

Hm... snarare som om de skulle behöva en liter saliv i käften..

Ah Menar vissa tv o radio-presentatörer o även intervju-offer...

Pezster, vad tycker du om att den anhållna för Elin Krantz-mordet hängs ut offentligt på bl.a. Facebook? Man publicerar namn, adress samt bilder på både han själv och hans barn...

Pezster 
· Svar till Sophia

Tja... medier etc ska ge fan i publicering förrän efter/under rättegång. De där brukar de ha koll på.

Min ståndpunkt är mestadels att ligger det saker på Internet är det fan alltid en själv (mer eller mindre) som sett till att de ligger där. Så då får man lite skylla sig själv.

Öh, det där sista var väl att hårddra det lite? Hur kan man rå för vad andra publicerar/lägger ut om en? Det spelar ingen roll hur försiktig man har varit, man kan inte styra över andra. Tycker inte det är ok att man lägger ut bilder på hans barn. De har inget med det här att göra.

Pezster 
· Svar till Candy

Det enda jag säger att man ska inte gnälla för mycket om man själv hällt ut sitt liv på Internet.

Kommentera