Europa ligger pyrt till! 25 stycken krigare är på väg mot oss för att förgöra oss! Det är någon som franska underättelsetjänsten som pratat med någon som känner någon vars ena kusin kände just tjugefem stycken skumma typer med skägg som har berättat det för en annan kompis som kände en tjej som jobbade för underättelsetjänsten i Frankrike. Och nu har de varit snälla nog att berätta det för alla andra. Vilka hjältar! Tack för varningen!!!

Vi bör genast förbereda oss onödigt mycket! Vara misstänksamma på allt och alla. Ring till polisen så fort du ser en konstigt färgad väska någonstans! Bevaka dina grannar! Är det inte lite konstigt att de gått TVÅ gånger till soprummet idag? Ring! Vi måste packa en väska så vi kan sticka när som helst... vi måste köpa gasmasker, radioapparater, bunkra batterier, mat och vatten måste säkras. vi måste sluta resa och bara i nödfall gå till jobbet. Faktum är att vi helst ska hålla oss hemma, liggandes i fosterställning i badkaret med badrumsdörren låst.

Vi kan ju dö närsomhelst!!! 25 islamistkrigare är på väg mot oss! HJÄLP! En kanske sitter på din buss och planerar hur han bäst dödar dig, din familj, dina husdjur och dina avlägset bekanta. En annan kanske cyklar som en dåre genom en öken med siktet på Advans Pizzeria i Bjästa. Alla därinne måste dö eftersom Advan har serverat pizzor till en kille som känner en annan kille vars bror en gång sa något dumt som ingen kommer ihåg. Bara att det var tillräckligt allvarligt för att alla i hela världen måste dö!

Jag börjar mer och mer misstänka att vi inte har hittat spår av liv i universum mestadels pga av att de helt enkelt håller sig undan från oss. Vi är liksom inte värda besväret.

SvD - AB - Exp - GP -

Skriv en kommentar

Tack Pez, då är vi två som misstänker att livet i universum håller sig undan. Misstänker starkt att det finns en skylt kring Saturnus med texten "mata inte djuren" eller något liknande.

Pezster 
· Svar till eduronflux

Hahaha... precis så. En gigantisk varningskylt.

Jag är redan här !

Pezster 
· Svar till Konspiratör

ARGH! NEEEEEJ!

Terrowhatnow? Farliga terrorister får fanimej ta en kölapp, just nu är min paranoia inne i en "zombieapokalyps"-period.

Bunkra motorsågar, bensindrivna häcksaxar och LÅNGA skaft gott folk! The ENDTIMES draws nigh!

Pezster 
· Svar till paqe

Ah... en zombieattack... alltså... det hade faktiskt varit rätt roligt.

Själv tycker jag det är toppen, när nu underrättelstjänsterna skrämt skiten ur folk kan jag flyga till Paris för DK 725:- Fullständigt lysande! Kan de nu bara komma på att förbjuda bagage på pendlartåget så vore lyckan total! Fick denna brillianta idé i morse när fetsmällen Herr Ekvator trampade på tåget före mig och fyllde kupén med sig själv och sitt, till ryggsäck kamoflerad... Visa hela »

Pezster 
· Svar till JSC

hahahahahaha!!!

Min teori är, att ifall Sverige skulle bli utsatt för en terrorattack, skulle det bara göra saken värre för extremisterna.
Idag är de flesta här rätt likgiltiga över för vad som händer i Pakistan, Afghanistan e.t.c. De stör ju inte oss. De flesta är väl även rätt negativa till USA's ständiga övertramp.
Terrorister? När, var, hur? Inget vi har sett till här och varför skulle vi d... Visa hela »

25 krigare påväg från blackwater och Cia för at ticensätta en falsk flag attack och sätta skräck i medborgaren till att tro på PR jippot och sponsra mera krig så bankirerna kan bli rikare och dom fattigare fattigare.

ha ha ja man kan ju börja fundera. Härligt när media skall blåsa upp allt så enormt.

Men det kanske är bästa att bunkra upp skyddsrummen nu. Jag menar 25 soldater kan ju utrota alla här!!

Funderar på om jag kan ta det här som ursäkt för att kunna klå upp en av pizzabagarna som missade att lägga stark sås i min kebabrulle för 2 och ett halvt år sedan...

Kommentera