Verkligen. En idiot springer runt i Malmö och skjuter invandrare. Den där idioten gör sedan så att det kommer fram fler idioter som uttalar sig till utländsk (norsk i det här fallet) press. Andra idioter kommer till slut att se klippet nedan och sedan kommer ännu fler idioter... äsch... kolla själv så fattar ni vad jag menar. Den här lilla knäppskallen ska inte bara ha tag på Lasermannen utan ska även döda alla med samma efternamn. Suck.

*doh!* - slår mig på pannan och suckar. Vilken idiooooooooooot!!! Sedan avslutar han med att så där tufft, manligt och fräsigt dra iväg med lilla bilen i typ hundra knyck på en väg mitt i ett bostadsområde. Han är nämligen på väg att göra kaos med någon. (wtf?!)

Exp - SvD - DN - DN -

Skriv en kommentar

Det som inte framgår av detta ljubel idiotiska NORSKA! inslag, är farthindret som är längre ner på gatan... Jag kör på denna gata dagligdags och med en SUV måste jag rulla över tämligen sakta. Ren flax att han inte sätter bilen i lyktstolpen!!!
Tragiskt att inte norska journalist kåren håller högre nivå än att plocka upp den mest påtände personen i hela Malmö...för en intervju...

Pezster 
· Svar till Lasermannen har inget med Rosengård att göra!

Precis...

Vi går väl hoppas att lasermannen inte heter Karlsson i efternamn annars kommer vi se en drastisk reduktion av sveriges population. Vilken idiot!!! :D

Pezster 
· Svar till Vegetal

Jupp. Suck, typ.

Efter att ha sett inslaget måste jag säga att det verkar som att "Nya Lasermannen" gör en samhällstjänst!

Pezster 
· Svar till JB

Jag blir så trött faktiskt. Räcker det inte med att vi har idioter som Lasermannen lösa? Oh, nej... klart det inte gör. Nu ska alla andra minst lika korkade människor ta sina "15 minutes of fame" verkar det som.

lol :D vilken idiot

Oh herreguuud vad pinsam han är! jag skäms för hans skull uuuuh!

Hahahaha, jag ÄLSKAR detta! Vilken jävla lirare :D

Att det är på norska gör det bara ännu...värre.

Pezster 
· Svar till Tove

Jupp

Kommentera