Bodström vill ha tjänstledigt och chilla lite i USA. Nu ska jag vara ärlig och erkänna att jag inte har speciellt bra koll på hur det där med ledighet och annat fungerar för någon som sitter i riksdagen. Trots det kan jag ju tycka lite om det där.

Om man sitter i riksdagen, nominerad, invald, blablaosvosv så är man liksom där för att styra Sverige. Vara med och rösta på saker, pilla lite med andra saker... antagligen inte speciellt svårt. Men att vara DÄR är ett måste anser jag. Vill man ha frihet att göra vad man vill och när man vill så är det ens eget ansvar att se till att ha ett sådant jobb. Att sitta i riksdagen är INTE något jävla glidarjobb som det passar sig att komma och gå lite som man vill.

Som Bodström själv säger... folk har röstat på honom (idioter!) och förväntar sig att han ska vara där. Och folk röstar ju på någon som de förväntar sig ska vara där... Det här är ju för fan glasklart! ARGH!

Angående hans ursäkter... Lille Bodström visste i god tid om sin resa med sin familj. Han har nämligen planerat den i flera år. Han visste dessutom i god tid att han var etta på listan i Stockholms län. Precis och exakt DÄR skulle han bestämt sig för hur han skulle ha det. Men det sket han i... han fortsatte glatt planera sin resa och stannade samtidigt kvar på listan.

Att han nu förklarar att han i god tid berättat för alla att han vill till USA med sin familj och nu befinner sig i en svår situation är patetiskt... det är inte andras ansvar att idioten inte kunde fatta ett beslut! Nej, det här kallar jag för ett misslyckat försök att både äta kakan och ha den kvar.

Bodströms gnällutspel i sin blogg bekräftar dessutom för mig var den svenska mentaliteten "jag vill ha allt men absolut inte göra det som krävs för att få det" kommer ifrån. Nämligen regeringen, vilket för mig förklarar en hel del. En liten "aha!"-upplevelse, typ.

Upptäckte den här artikeln precis... jisses... han har gjort ALLT utom att utföra vad han ska i riksdagen. Ut med skiten ur riksdagen!

AB - AB - AB - DN - DN - SvD - SvD - Exp - Exp - Exp - 2 -

Skriv en kommentar

Jag måste säga att jag inte håller med dig där. Beslutet att vänta med ansökan togs i samråd med gruppen i och med att de inte visste om vänsterblocket skulle få majoritet eller ej. Jag tycker nog att han har samma rätt som alla andra att ta ut föräldraledighet. Den skulle ju inte vara i 4 år...
Dessutom hade han en vikarie som var väl insatt i allt.

Pezster 
· Svar till Candy

Politiker ska vara där. Annars får det välja ett annat jobb.

Det är som poliser som gnäller att de inte kan vara lediga under midsommar.

Tycker nog det är lite som att jämföra äpplen med päron - det går inte. Poliser som gnäller över en dag - en politiker som vill ha föräldraledigt. Det handlar om familjen och framförallt om barnen här. Jag hoppas han hoppar av och spenderar tid med dem!

Pezster 
· Svar till Candy

Klart han ska hoppa av. Det borde han gjort från början.
Men jag reagerar mest på sättet han har hanterat det hela.

Socialismen i en liten ask. Man behöver inte prestera bara låta andra betala. Bodström får en hög lön av skattebetalarna för sin plats i riksdagen. Vilket svin.

Jag hoppas för hans barn och framförallt för Sveriges rättssäkerhet att han stannar i USA. Iofs kommer antagligen nästa rötägg att spinna vidare på hans Bodströms-samhälle.

Hade jag varit så lite på jobbet hade jag förstås fått sparken. Även jag hade extraknäck men på helger. Men för B. tycks andra lagar gälla.

Pezster 
· Svar till elina

Precis. Jag blir allvarligt arg när jag inser hur lite den här snubben har varit på jobbet... och då menar jag självklart riksdagsjobbet... för jobbat har han gjort... ja jävlar. Han har skrattat hela vägen till banken.

Han skall avkrävas att betala tillbaka all lön han fått under glidartiden. Allt annat är snuskigt.

Pezster 
· Svar till Rolf

Helt rätt. Iallfall de där 47% av tiden han faktiskt inte var på jobbet.

OM han inte varit så girig så hade någon annan valts in i riksdagen. Kanske någon ärligare?

Pezster 
· Svar till Rolf

Intressant där Rolf. Nu blev jag ännu mer förbannad.

Han vill väl också bli godsägare och fiin herre som sin mentor GP...

Pezster 
· Svar till Tompa

Tja... nu fattar man ju varför äldre politiker har så in i helvete med pengar. De har jobbat med annat under tiden de SKULLE suttit i riksdagen.

www.eatliver.com/i.php?n=2982

Att ägna sig åt politik som levebröd överhuvudtaget är för hjärtlösa, fantasilösa fönsterslickare. Hycklande övervakningskåta jävla sniglar som alltid vill ha mer betackar jag mig fan för.

Okej, han kanske högljutt planerat och längtat efter en semester med familjen till USA, fair enough och rentav berömvärt. Men då måste han väl fö... Visa hela »

Pezster 
· Svar till paqe

Själv avreagerar jag mig med att spela lite Battlefield där alla jag dödar av någon anledning heter just Bodström.

53% frånvaro från vilket annat jobb som helst och han hade troligen inte bara blivit sparkad utan även mer eller mindre 'svartlistad' eftersom vilket företag som helst skulle varna alla sina samarbetspartners från att anställa en sådan person.

Pezster 
· Svar till Jay

Jag fattar verkligen inte hur det där går till. Det roliga är att idioten försvarar sig.

Hur kan man inte närvara 100% och få ut heltidslön är en gåta, alla andra jobb i det här landet kräver att man är på jobbet sina 40h per vecka men tydligen inte om man har ett av de viktigaste jobben i landet, då får man glida in lida hur som helst verkar det som.

Pezster 
· Svar till Björn

Ja... det är riktigt jävla illa. Det är som man undrar vad de egentligen gör där i riksdagen. Jag menar... någon borde ju syna hela högen.

Jag håller med om att det är jäkligt illa att han inte är i riksdagen under de viktigaste besluten. Men samtidigt har många riksdagsmän yrken utanför politiken vilket de är tillåtna att ha. Dessutom sammanträder riksdagen inte 8 timmar varje dag. Grejen är fortfarande att han ville ha föräldraledigt vilket jag fortfarande tycker att han ska ha - som alla andra är berättigade till.

Grabben är sju. Klart fan han ska ha lite tid med sin farsa. Olyckligtvis bor han i USA. Vilken annan jobbande farsa som helst hade nog att välja på jobb i USA för att vara med ungen eller karriärbyte till ett jobb där han kan sköta det från USA.

Alternativt lägga politiken på hyllan och göra comeback om 10 år när grabben står på egna ben.

"Men man ska väl kunna vara både politiker... Visa hela »

Alla andra får bara 20 % föräldraledigt när barnen går i skolan om dagarna. varför ska bodström ha rätt till 100%?

Rent praktiskt är detta det bästa alternativet - Sossarna förlorade och den värste av dem alla lämnar landet, tyvärr inte länge nog men man får vara glad för det lilla :-)

Och visst har han rätt att ta ut föräldraledighet - i det statsfeministiskt kontrollerade Sverige är han väl snarast skyldig att göra det - men vet man redan på förhand att man inte kommer att kunna fullgöra uppdraget ska man f... Visa hela »

Hans bok "700 dagar i Rosenbad" beskriver hans senaste 10 år i riksdagen.
Tyvärr är han inte den enda som är mycket frånvarande. Det är alldeles för vanligt.

JSC: Säg det till alla riksdagsledamöternas barn... De har säkert förståelse för det - not.

Men visst är det lite konstigt? Han har planerat detta "i åratal" men åker över för att leta rätt på bostad och skola den 27 augusti? 3 veckor innan flytten?

Och ansöker om ledigt med en orsak som inte är gångbar. Alla föräldrar får information om hur föräldraledigheten fungerar. Och man får bara ta ut 20% efter att barnet börjat skolan. Dvs 1 dag i veckan.

Verkar mera panikfly... Visa hela »

Kommentera