Hösten är här. Jag kan känna lukten av vinter i luften. Det blir mörkare och mörkare... kallare och kallare och just nu är energinivåerna i botten. Jag jobbar, umgås med sonen men det blir liksom inte mer än så.

Det känns lite som om jag och grabben kurar ihop oss inför den mörka halvan av året. Det är varmt och gott här hemma. Mörkt och kallt utanför. Vi äter mackor, dricker varma drycker, umgås. Jag sneglar på datorn och undrar om jag inte skulle blogga... men jag har inte haft energi under helgen. Inte idag heller. Vad fan ska jag säga? Det blir ju bara svammel om inte hjärtat är med... eller blir det? Så sitter jag här och bara "babblar" lite.

Jag har alltså varit i pausläge vad gäller bloggandet sedan i fredags. Nu ligger sonen och sover... jag sitter med en glas vin och surar över att vintern är runt hörnan. Med vintern kommer mörkret och kylan. Jag hatar fan den här årstiden och just nu sitter jag och försöker lista ut hur man skulle göra som björnarna och bara skita i den här årstiden.

Björnar... jag har just nu nyvunnen respekt för det där djuret. Nästan alla djur gör något under vintern. Vissa biter ihop och kämpar sig igenom vintern, vissa har sparat mat i små gömställen, andra sticker mot värmen... men björnen, tillsammans med några igelkottar, tog det hela ett steg längre och bestämde sig under evulotionens gång att sova sig igenom skiten.

Typ...

"Brrr... this is getting cold and old... FUCK THIS. I'M OUT... ZZzzzzzzzzzzzzzzz"

Björnar är fan genier. Jag gillar björnar. Jag vill nog vara en björn.




Skriv en kommentar

Björnar är nice. Fast jag har nån milt masochistisk ådra som gillar kyla och mörker. Att åka skidor runt ett elljusspår strax efter tiotiden runt midvinter är ruskigt avstressande, allt man hör är snöns knarrande, krispiga viskningar och ens egen puls. Defragmentering av dagens intryck i vaket tillstånd.

Men nog vore det på sitt sätt vettigt och skönt att varva ner rejält under vintern, ta sig sovmorgo... Visa hela »

Haha jag heter Björn i förnamn men alla tilltalar mig med mitt andranamn Tommy :))) Förresten, bajsar björnarna i skogen? Rofl!

Är flyttfåglarna snäppet vassare?

-"Brrr... this is getting cold and shit... fuck THIS! im going south to Bikinis and Pina Colada bitches!

Björnar är coola... men "there is a new sheriff in town (woods?)"..KOR!

www.youtube.com/watch?v=Mzme_yQcgIc

Att fly är bättre än att inte göra det. Kanske osmakligt att länka en gammal YTMND, men vintern är ju ett hinder i mängden. Undvik bara att försöka äta långfil, leka med gummisnoddar och köra en partikelaccelerator samtidigt så ordnar sig nog allt. thefutureofourworld.ytmnd.com/

Vilket bevisar att vi måste ha haft jordens dummaste förfäder! Jag menar, människan kommer från Afrika - det innebär att de måste ha passerat både bättre väder och godare mat på resan... Men stannade de där? I helvete heller - de urbota, envisa idioterna skulle naturligtvis traska vidare.... Fryser, vem jag?? Aldrig i livet!

Insekter går också i dvala. FYI

inget är så trevligt som att ta sig en kopp varm choklad och titta ut på eländet, och reflektera över hur sjukt varm och bekväm ens tvsoffa är.

HAR DIN BJÖRN EN SOFFA? PFT!

Pezster 
· Svar till Tinky

Björnen behöver ingen soffa. FÖR HAN SOVER!

Såg en förjäkla rolig artikel angående bibeln och religion. Har du sett den redan? Hur skickar jag bilden till dej?

Ok, såg din mail nu! Skickar den.

jag sover i min soffa.

Pez börjar du hamna i en depression? du skulle kunna bli sjukskriven, slappa hemma, slippa jobba, och få pengar ändå. det vore väl soft, eller? det är ju så jobbigt nu när det börjar bli lite mörkare och kallare, så det är ju inte mer än rätt, varför ska du behöva pallra dig upp ur sängen liksom? :D

alltså: jag saknar dina blogginlägg! hur ska jag klara mig nu, va? inte lätt...

Skriv något för helvete, jag får abstinensbesvär! ;-)

JB: www.youtube.com/watch?v=qd3vctRJhPE&

Ta det bara lugnt så går allt väl :)

Se namnet. :)

Skämt åsido älskar jag vintern. Finns så mycket man kan göra.

Ytterligare en tänkbar kandidat att nomineras till darwin awards? failblog.org/2010/10/21/epic-fail-video-360-flip-save-win/

Ja för faan Pez!! ;-) I crave the Pez haha

Kommentera