Jag har aldrig fattat grejjen med de där förståndshandikappade snorungarna på nätet som bloggar (kissie, paow, bping, blasdfknsdlFKUHDSLKG etc...). Jag kan inte förstå varför de är så stora eftersom... öh... inget vettigt liksom kommuniceras där. Nada. Zip. Noll. Typ:

"Kolla min fot! Den är sååååå svullen efter tre dagar med de där skorna jag fullkomligen ääääälskar! Förresten har lilla jag idag ätit en hel bulle! Fatta! Vad är förresten de vita prickarna på bullen? Nån som vet? Nej, nu börjar mitt tv-program som jag bara dööööör så bra det är. Tataaaaa!"

Häromdagen var det någon (nemo? som fisken?) från ett dåligt tv-program som knullade på en 17-åring vid namn Paow som då alltså lyckades vara otrogen mot sin 20-åriga pojkvän och sedan EXPLODERADE den där delen av bloggvärlden. DRAAAAMAAA!

Hahahaha... pubertal ångest och dålig svenska spreds som en löpeld på nätet. Jag blev så jävla nyfiken att jag bara var tvungen att kolla in vad folk skriver för kommentarer under de där inläggen och... öh... blev... erhm... chockad. Alltså... om de som kommenterar representerar den där generationen så är det dags för oss att bli nervösa på allvar.

Det är ointelligens på absolut högsta nivå. Både från bloggarna och deras läsare. Testa själv och kolla lite. Först skrattar man lite åt det hela men sedan så slår tanken en... öh... ska dessa skitungar styra framtidens Sverige? ARGH! Så illa kan det väl ändå inte vara... men så kom jag att tänka på att en liten 18-årig unge (Anton (Erhm...) Abele) i år har fått plats i vår riksdag. Precis där vill man krypa ihop i fosterställning och invänta världens undergång.

Bleurk.


Skriv en kommentar

Jag har aldrig haft respekt för dom där lallande dårarna med ett undantag efter att jag nyligen träffat och lyssnat på Blondinbella. Den tjejen är fan i en klass för sig, all business liksom. Ganska kul att jag fick svälja min egen uppfattning om henne ganska snabbt :D. Hon hade koll på läget, 19 år och fyra företag och hade till skillnad från de flesta andra ungdomarna en realistisk plan för framtiden.

Pezster 
· Svar till Tombosto

Du gillar blondinbella... *fniss*
Det är nästan värt att trycka upp en t-shirt med det budskapet...

Kom igen Pez.
Jag tycker du publicerar på tok för lite bilder på vad du planerar att ha på dig för dagen (följt av 357 kommentarer i stil med "shit vad snyggt" och elva utropstecken).
Eller varför inte en bild på flickvännens frukost med undertexten "leverpastejmacka - blä".

Kan vi få lite mer substans i den här bloggen tack.

Pezster 
· Svar till Guran

Hahahaha... en dagens outfit! NEJ!

Fördjupade mig också lite i det där sen jag en sen kväll överhörde en konversation på gatan som handlade om just Paow eller Kissie eller vem fan det nu var.
Helsike - det är ju en hel kultur. I deras lilla värld är de själva värsta A-listekändisarna. Det är otrohet, slagsmål, skitsnack och rakt igenom helfejkat. Men det är tomma skal. De kan inte stava, bryr sig bara om utseendet (kolla hur Kissie ser ut fö... Visa hela »

Världens undergång?

Åk till Mars.

(Och börja omedelbart sätta upp staket!)

För att återknyta till Anton så verkar det som att medierna varit så fokuserade på SD att det kommit in en del tomtar på annat håll, har inte en sån anhängare av tämligen strikt tolkad Islam slunkit in också.
Här i Falun har numera en 19 årig vänsterpartist ordförandeskapet huvudansvaret för våran skol och förskoleverksamhet. Visst är det kul när ungdomar får jobb:)

HAHAHAHA :D, jag visste redan när jag skrev att du skulle bli 10 år gammal igen :P. Men jag bjuder på den ;).

Jag har dock inte brytt mig om att följa hennes blogg eftersom jag redan följer din. Blir bara tråkigt med dubbelt upp av samma sak......... ;) hahaha puss på dig.

Pezster 
· Svar till Tombosto

:D
Bebis-Pezster, helt enkelt. :D

Kommentera