På radion hör jag om ännu ett flippat psykfall i Sveriges ghettostad Malmö. Mannen knivhotade tydligen en mamma och hennes son. Tog tag i ungen och höll, beväpnad med två knivar, ett litet barn som gisslan i nästan två timmar.

Självklart var det, ännu en gång, ett sinnessjukt psykbryt som är tidigare känt inom knäppskallevården. Psykiskt sjuka människor som har en tendens att flippa ut ska inte gå lösa bland oss andra.

"Man kan inte kränka dessa människors rättigheter!" bölar säkert någon. "Ett tydligt rop på hjälp!" skriver någon annan.

Jodå. Det kan man visst det. Hans "skrik på hjälp" betyder "LÅS IN MIG!". Det enda vi ska göra nu är att damma av alla psykbrythus och börja stänga in folk där.

AB - DN - Exp - SvD - SDS - GP -

Skriv en kommentar

Malmö - Sveriges stab-city.

Pezster 
· Svar till Mobwoof

Malmö har helt flippat ut. Trist.

Nu är jag på ett annat ämne men hört talas om en tråd på flashback där en kille drevs till att hänga sig själv live? det gjorde han också. Helt vidrigt.

Pezster 
· Svar till Melodie

Öhm... han hade ju lite problem som skulle sända självmordet live... bara det är ju lite underligt. Inte konstigt det var många som trodde att han bara trollade.
Oavsett vad dock så var det många som sa riktigt korkade grejjor. Tror det är många som mår riktigt dåligt idag.

Pfff ja här i örebro har vi perverterade psykfall som våldtar allt med tuttar, från 20-åringar till pensionärer.

Nu påstår sig polisen ha haffat en misstänkt, nästan så man undrar om hela skiten är iscensatt av polisen för att lugna befolkningen, varför tror jag det jo! det enda polisen kan ta i den här stan är cyklister som cyklar mot rött, en våldtäktsman ja det är lite svå... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Vegetal

Det är ju roligare (och säkrare) för polisen att jaga människor som inte riskerar att skada dem.

Sverige verkar ha fått stora snurren.

Dessutom ska psykvården släppa ut 35 patienter i veckan i Lund, Eslöv och Landskrona så att det blir plats för fler... Vad som händer med de 35/vecka verkar det inte vara någon som har tänkt på. En läkare har redan sagt upp sig i protest...

Pezster 
· Svar till Candy

JA! Vad smart!!!

DOH! *slår mig på pannan*

Jag har bott i Säter, där man kan skymta mytiska väsen som "Runken", "Princesskronan" eller om man är mycket försiktig den skygga "Maggan" på gratisbussen centrum-sjukhuset. Samma princip verkar gälla där, i nordens största mentalsjukhus :)

SV: Japp, de sade en hel del grejer som att han kommer inte våga, mm. Undra hur de mår nu idag. Det peppade ju killen till att verkligen genomgå det. Hörde att han hade egentligen asberger men jag vet inte om det hade en roll i det.. Tycker synd om hans familj.

Här i Linköping är biblioteks-branden och dubbelmordet fortfarande ouppklarat.

Melodie: hänger runt ganska mycket på nätet och ser minst ett självmordshot om dagen - det är ingen (inklusive jag själv) som tar det på allvar utan ser det bara som ytterligare som ett emokid som vill ha lite uppmärksamhet. resultatet blir att den som yttrar en sådant hot/önskan häcklas hejdlöst eller blir ignorerad - och självmordet kommer i stort sett aldrig - här var ett undantag.
Rätt? Njae. Men så ser... Visa hela »

Kommentera