Måndag. Det märks. Det blir inte lättare av att jag tillbringat nästan en vecka sängliggandes. När jag blir sjuk så går jag in i min "grotta", stänger dörren och vill inte bli störd förrän jag är frisk. Så därav bloggtystnaden.

En annan sak har varit att jag har varit tvungen att ägna sonen extra mycket tid eftersom han går i klass som har lite problem just nu. Eftersom lärarna mer eller mindre lägger sig ned med buken upp vid minsta problem så har jag varit tvungen att lägga lite tid på att ordna upp det där. Just nu i Sverige finns det en rektor som instinktivt lägger sig i fosterställning när han ser mitt mobilnummer på displayen. Jävla handlingsförlamat mongo. Fast nu verkar allting vara på banan igen... tills nästa idiot fuckar upp det igen.

Nu är jag tillbaks på jobbet igen... hjärnan är mer eller mindre mos efter en vecka i sängen och jag undrar just nu vad jag egentligen är anställd för att göra... Fysiken är åt helvete och jag blev fan utmattad av de två trapporna upp från garaget. Helvirrigt. Nu gäller det att vara aktiv som fan och pusha kroppen lite så man får tillbaks all energi så snabbt som möjligt.

Så... nu kör vi.

Skriv en kommentar

good to have you back! :D

Pezster 
· Svar till Sofia

Tackar! :D

Håller med föregående talare, welcome home! =D

Pezster 
· Svar till Vegetal

:D tack! det värmer!

Härligt med lite Pezster i vardagen igen! Började nästan få abstinens...

Pezster 
· Svar till Lina

:D !!!

är det nåt lärare är rädda för så är det förbannade föräldrar :)

gick lärarutbildningen och under praktiken var det ganska kul att se att den absolut största paniken orsakades av föräldrar som skulle "lägga sig i" och förstörde deras lilla bubbla av säkerhet.

in kommer pezster med nål och pajar bubblan... :D

Pezster 
· Svar till Tinky

Hahaha... alltså... de menar väl men ibland tar lärare begreppet "handlingsförlamad" till nya nivåer.

Alldeles för lang paus ;) Välkommen tillbaka. Ps Om du missat det, här har fettona fatt ännu en ursäkt till att de är feta: www.aftonbladet.se/kropphalsa/dinvikt/article8017782.ab

Pezster 
· Svar till Linda

Jag vet. Var tvungen.
Tack och jag ska genast läsa länken!

Saknade dig!!

Pezster 
· Svar till Mobwoof

Tack. Saknade er med. :D

:D

Åh, där är du ju äntligen, Pez.
Det var bannemig på tiden!

Pezster 
· Svar till JB

Good to be back. :D

Kommentera