Säpo höjer hotnivån för terrordåd i Sverige. De kan inte berätta varför, bara att det är lite allvarligare nu än innan. Ojojoj... låter som vi mer och mer får hit dessa dåliga influenser från USA. Varför?!

Håll befolkningen tyst genom att se till att de ständigt är medvetna om att folk vill dem illa. Med den parollen fick amerikanarna igenom "The Patriot Act" bl.a. Bara namnet gör ju att ingen kan ifrågasätta den. Vill vi verkligen kopiera det där tänkandet från ett av de länder som av politiska skäl är ett av de mest hatade länderna i världen när det kommer till sådana här saker? Fundera på det där en stund... medan du gör det så titta på filmen nedan från ett samhällsprogram som heter iWatch i LA, USA. Det är ett väldigt bisarrt klipp.

Är det bara jag som tycker filmen är riktigt, RIKTIGT sjuk?

AB - AB - SvD - SvD - DN - Exp - Exp -

Skriv en kommentar

Känner mig inte speciellt rädd. Om de velat skrämma upp folk finns det nog betydligt bättre sätt att göra det

Du har rätt, det är NWO och judarna som är igång igen för att uppnå världsdominans!!! AKTA ER, KONSPIRATIONEN ÄR VÄRLDSOMFATTANDE. Alla vet ju att det inte finns några terrorister, talibaner eller andra, de är bara en massa förklädda amerikaner som vill ta över världen, imperialistsvin.

Fort, RÖSTA V DE KAN RÄDDA OSS...nej just det, det är ju för sent nu :S

Pezster 
· Svar till Oscar

Flippa inte ut, Oscar ;)
Min poäng är bara att kopiera amerikanarnas stirriga sätt är en DÅLIG idé.

Vi var över i USA med en artist och kunde läsa "Report Suspicious Activities" följt av ett nummer på lysande skyltar längs med motorvägen. Samma sak hände en reporter som var där... som blev stannad flera ggr för att de filmade honom i bilen. Två-tre stopp av polisen fick han stå ut me... Visa hela »

Terrorn kanske kommer från Norge!
Som hämd för vintern!

Pezster 
· Svar till Gubben

Eller så är det vargarna som fått nog och mobiliserat sig i slagkraftiga terroristceller.

Aah! Brainwashed people! Läskig film...

Pezster 
· Svar till Raven

Lite så... eller hur?

Inte så långt från angiverisystemet, det kommer nog snart utkristalisera sig proffspejare som vekligen kan se terrorismen/terroristen i de vardagliga göromålen:)

Pezster 
· Svar till Mikael

Hahaha... precis.

"Hallå? Är det angiverilinjen?"
"Ja."
"Min granne har klippt gräsmattan i över en timme. Jag hör honom bakom planket. Men så stor är inte gräsmattan. Han måste ha något fuffens för sig."
"Vi skickar en bil."

Jag har bara en respons till Säpo, och det är: Screw You!

Har Sverige bara en terroristexpert? Alltid samme man. Likaså när det är jordbävning, då får vår ende jordbävningsexpert Bödvar komma till tals.

Tycker inte det är konstigt med "angiveri". Ser, hör, man något misstänkt som kan leda till brott, grova brott, ska man förstås anmäla det. Terroristhandlingar kan ju drabba ett stort antal människor. Det är polisens sak att utreda om det verkligen föreligger ett reellt hot. Bra att vi har Säpo - annars skulle Sverige vara ett drömland för terrorister. Något mer än normal vaksamhet behövs inte från... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Elisa

Problemet med ditt argument är att du verkar ha en felaktig bild över hur många "förnuftiga" människor det finns.

Angiveri missbrukas alltid i någon form. Det är det inte värt med tanke på hur många terrorister som åker fast runt om i världen med hjälp av alla dessa verktyg.

Det är inte många. Om någon.

Japp, en ruggig film. Tänk om de kunde försöka göra något om orsaken istället för symptomen nån gång? Om USA betedde sig hyggligt skulle det inte finnas några terroristhot att tala om. Men när det kommer fram ett Abu Graib här och en en grupp tokiga militärer som åker runt och skjuter folk för nöjes skull där så blir det förstås svårt att hålla sig lugn. Och det är ju likso... Visa hela »

Varför " terrorhot" i Sverige ?

1. Ingen Muslim har provocerat Sverige på nåt sätt men ändå Sverige valde att gå i Afganistan och kriga mot oss Muslimer . Så Sverige beffiner sig nu i öppet krig emot alla Muslimer .

Om svenska folket och regeringen vill ha det så ok , men varför ni säger inte hela sanningen att ni började först . Vad gör era topp utrustade soldater i Afganistan ? Delar... Visa hela »

Pezster 
· Svar till amatullah

Pfffftt....

Fjant. Och vad då "er" profet? Har ni papper på det? Den där "profeten" kanske är min. Då måste ni betala avgifter på flera miljoner kronor om dagen.

Nån annan än jag som ser sambandet med SD intåg i riksdagen?

Så SD tar sig och blir vågmästare. Plötsligt blir Sverige terror hotat av misstänkta terrorister... Bah löjligt. Den som köper detta är bara hårt IQ befriad.

Pezster 
· Svar till Oskar

Hahaha... inte bara jag som slog mig för pannan och suckade med andra ord.

Har för mig att britterna provade det där men fick lägga ner eftersom 99% av allt som rapporterades va av folk som ville jävlas med sina grannar / ex / chefer / lärare etc etc.

In other "news" : Snart lämnar SÄPO in sin budgetansökan till den nya regeringen.

Filmen var fullkomligt horribel. Vad många inte fattar är att för varje skyldig som grips så är det flera hundra oskyldiga som blir utsatta för obehag och renodlade övergrepp i samband med "förhören"... You may watch, but if you accept innocent sacrifices in the name of peace and justice, then you are also a terrorist.

om sverige skulle vara hotat på ett eller annat sätt vore det naturligt om folk allmänhet blir informerade men så är det inte,smyg och skumrask,juden har säkert en klo med i uppviglingen av islamiseringen sk hotbild

Pezster 
· Svar till diana

Men ge upp nu. Var fan kommer ni ifrån?

Vi begär att landet styrs av SD i fortsättningen för en regering i chock går inte att lita på,kan hitta på vad som helst

Pezster 
· Svar till diana

Ska SD styra landet så lägger jag ned mitt medborgarskap. Dummare människor får man leta efter.

En skock psykopater har tagit över terror bevakningen
många går lösa sen beckomberga lades ner

Himmel. Vill de upphoja paranoia till den nya normen? Och vilka kostnader det maste involvera... Otroligt.

@Diana
SD !? ... Styra landet !? HAHAHAHAHHAHAHAHAAAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA.
*djupt andetag*
Tack men nej tack.

@Pez
SD har ju mobiliserat på nätet innan valet, och nu efter valet.
Stort set allt som postas i en blogg med ett stort nummer läsare får kommentarer vinklade för SD.

jag önskar bara att vissa byar inte hade så mycket inavel >.< så kanske färre bloggar skulle behöva filtrera kommentarer.

Såklart vi ska vara hotade också. Vi är väl inte sämre än resten av Europa eller? Hörde just på TV: "...nja, vi har höjt hotgraden men det är ingen fara", typ. Hur ska dom ha det? Fara å färde eller inte? Det är för att gemene man ska stå på tå och vara hovsam mot överhetens nya idéer, exvis angiverier enligt filmen. Har man inget att dölja kan man ju låta sig analyseras.. Visa hela »

Terroristerna heter: CIA, Mossad och MI5.

Himmel. Hoppas ingen i LA får för sig att ha maskerad på temat "Tusen och en natt"...

Svenska trupper har inget att göra i Afganistan och inte några andra platser heller, där USA har ställt till med problem. Låt dom få städa upp efter sig själva, utan att andra länders människor och skattemedel skall utnyttjas för att utföra det.

Man borde dessutom försöka åtgärda orsakerna istället för symptomen. Man bör i sammanhanget vara medveten om att CIA (världens största t... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Mihmet credo

Och jag känner att man borde säga... en gång till...

Terror... oh noes!!!

Det var väl detta det svarsjuka ex:et använde när hon rapporterade den stackars pakistaniern som knappt kom till sitt bröllop utan fick stanna i Sverige pga att han var misstänkt för ngn bomb lr ngt. Sinnessjukt!

DDR någon?

men hahah vaffan vilka muppar din blogg attraherar. är det inte överreligiösa galningar av alla möjliga trosuppfattningar (bästa ordet att länka till religion, trosor, tihi!) så är det folk som tror att politik är så enkelt att SD är svaret.

@ amatullah
är du seriös eller? på nåt sätt VET man att det är Muhammed som avbildats i nidbilder bara för att nån valt att säga det - trot... Visa hela »

haha OJ jag missade att kommentera på huvudämnet :D

men ja. OJ. terror. scary. vill de att jag tar dem på allvar får de fan vara mer konkreta, annars ser det bara ut som nån form av jävligt lam skrämselpropaganda. jag är inte mottaglig för sånt utan skäl. KOM IGEN. jag har mer vardagliga ting att oroa mig över än typ... terror och svininfluensa som hittills ter sig som likvärdiga "hot".

och fö... Visa hela »

1984 here we go! Sett filmen innan och den är otäck. För tankarna till diverse SF-filmer man sett där lydnadsbudskap kavlas upp på storbildsskärmar hela tiden. "Trust your betters"

Det är med lite skräckblandad förtjusning som jag observerar "världens största demokrati" stadigt stega mot att bli en totalitär stat där ifrågasättande starkt ogillas. De har verkligen tagit "Är du inte... Visa hela »

Min första tanke var oj kongressval snart i USA...då gäller det att skrämma inte bara amerikanerna utan nu tar vi i, hela europa också..*ler*

Om den filmen inte är ett practical joke från någon blir jag en smula orolig. :/

creepy.... ska det vara så svårt att tänka själva???

Charmigt med en ngt galen lyster i ögonen. Tänk att man så lätt känner igen extremister oavsett hur många lager fårakläder de byltar in sig i...
Den som läst EN bok om Tyskland eller G:a Sovjet under WW2 ser precis vilken motbjudande angiveriväg man slagit in på. Snacka om att söndra och härska...

Kommentera