Jag läste ikapp på lite som hänt under de senaste dagarna och framför allt snöade jag in på politiken. Jag läste om Arkelstens bravader, något om Mona Sahlin och sedan slog en sak plötsligt mig. Jag tittade runt lite mer... de olika partierna... de olika ministrarna... jo... fan. Jag har snubblat över något märkvärdigt.

Samtliga politiker är fula... manliga som kvinnliga. Hur kommer det sig?

SvD - DN - AB - Exp - SDS -

Skriv en kommentar

Näe, är du säker på att inte Wetterstrand tilltalar dig lite? ;)

Pezster 
· Svar till Herman

WETTERSTAND?! ARGH! Nej fy &%€"#/!!!

Kärlek vid första ögonkastet?

Pezster 
· Svar till Moo

Du menar typ "love to hate" eller något?

Nope. Jag vidhåller. Samtliga politiker är fula. Kom igen... säg en som inte direkt går under den kategorin... EN!!!

En del av deras frustation över begränsade reproduktionsmöjligheter får dem att projicera frustrationen till annan energi som får dem att hålla på med politik och på så sett bli bevarade för eftervärlden ifall de är för fula för att lyckas hitta en partner att reproducera sig med...ganska lätt fråga faktiskt, om man bryter ner den till ren biologi

Pezster 
· Svar till Mikael

Ah... givetvis så! :D Tack! Vetenskap ftw!

Flaskbarn.
De ammades inte, rakt på flaskan. Kemikalier, kanske resterna av raffinerade oljeprodukter. Sen dagis, förskola (minimal kontakt med föräldrar) senare ungdomsförbund , umgänge med samma typ av barn/ungdom... Bara en teori...

Pezster 
· Svar till George69

Förklaringarna strömmar in :D

Bodström tillhör väl skaran som ser relativt bra ut i sin ålderskategori I guess, därmed inte sagt att han är en bra kille though. Men alltså den här Arkelsten, och den där grävskopan Anton, herrejävlar, maken till fula människor alltså. Jag vill ge mig på dom fysiskt, enbart för dom är så fula. Sen att det verkar fattas en hel del indianer i bådas kanoter gör dom inte direkt vackrare.

Pezster 
· Svar till Alexandra

Bodström?! Men för hel... han ser kanske bäst ut (vilket är riktigt lätt i den där skaran) men han går fortfarande under kategorin "småful". Jag frågade tre människor och det är samma sak som alla andra i hela världen. ;)

För att förtydliga, jag går inte igång på Herr Bodström, men kan tänka mig att kvinnor 45 kan tycka att han är attraktiv. Nu ska jag googla politiker och se om jag kan finna någon som inte är ful. Men jag tvivlar.

Pezster 
· Svar till Alexandra

Du måste posta eventuella kandidater här! Jag kanske har fel! Jag vill ha fel!!!

Ursäkta spammet, men googlade snygg politiker och fann denna lista: www.politikerbloggen.se/2009/07/05/22358/ Wöööööh, är det där topp 15 så är jag benägen att hålla med dig och ställa in vidare research.

Pezster 
· Svar till Alexandra

Hahahaha... först såg jag Reinfeldts fru på FÖRSTA PLATS?! Sedan bläddrade ned till nummer tre sedan blev jag blind efter den massiva tandköttsattacken. Förblindad scollade jag vidare ändå till en stor näsa längre ned dödade det sista av min syn.

Lancia! Hur kunde du göra detta mot mig!!!

:D

Pezster 
· Svar till Alexandra

Den listan är lite som att göra en lista över de smartaste i en inavlad by... eller i kungahuset... ;)

Varför är politiker fula?
Svaret är enkelt.

I dagens Sverige är det modernt att bli (vilja vara) kändis, helst av typen popstjärna, modell eller skådis. Detta helt utan vidare eftertanke och självinsikt och även (oftast) trots att en total avsaknad av talang.
Men kändis vill man fan ta mig bli och man tar till botox, silikon o skalpeller för att det ska bli sant.

Sen försöker man sig på tv-program... Visa hela »

Då ska du bara veta var jag faktiskt besparat dig! Jepp, jag gick just igenom SAMTLIGA riksdagsledamöter och nu vill jag att någon avlivar mig.

Var det inte någon minister nånstans i Sydamerika som varit miss universum nåt år innan hon gav sig i kast med politiken? Hon såg iofs med tanke på att politik tilltalade henne ut som ett avlopp i själen, politiker är fula innombords per fucking dogma.

Finns bara en förklaring till hur politiker föds: Crackrökning under graviditeten

Politiken är ju en skönhetstävling för fula människor, det trodde jag var allmänt känt?

Pezster 
· Svar till Magnus i Solna

Hahahaha

Tycker JB ger en socialförklaring som egentligen betyder samma som min mer biologiska förklaring så nu har du fått 2 enkla förklaringar på frågan, kunskap är makt som man brukar säga.

Tycker nog att Karlstads blivande komunalråd får godkänt...
bloggportalen.aftonbladet.se/blogportalimages/avatars/originals/48722.png

Är det inte lite så att väldigt vackra/snygga/söta människor tas inte på lika stort allvar? Man kan ju inte både se bra ut och vara intelligent...

Marlene Lund Kopparklint heter hon. Hittade originalbilden.
www.facebook.com/photo.php?fbid=134132331054&set=o.126527153548&pid=3559684&id=657276054

Kommentera