Jag hatar anonyma lappar med en slags brinnande fanatism. Den här hittade jag idag, rev ned den när jag slängde soporna och ersatte den sedan med en annan lapp. Jag glömde tyvärr plåta min ersättningslapp men så här stod det:

 

"Uppmärksamma det här istället!


Om ni är nya i huset så ska jag förklara för er hur jag ser på sånt här.

Det har satts upp lappar i mängder här tidigare ang. ditten och datten. Så fort det är någon som har synpunkter på någon annan så är lapparna anonyma. Vilket är dumt eftersom det blir envägskommunikation... den som budskapet berör kan inte ha en dialog med någon utan vad? Bara förväntas "lyda"? Bullshit. Ser jag en anonym lapp så drar jag ned den direkt.


Och verkligen? Sitter du och retar dig på att någon parkerar på en plats som ingen använder? Kom upp till mig och låna några pussel ifall du har så tråkigt att du orkar lägga tid på sånt här."

 

Jag skrev självklart under med namn och mobilnummer. Som vanligt är det ingen som ringer. På något sätt är det så ursvenskt med anonyma lappar. Folk sitter och kräker ur sig skit men kan inte stå för det. Det säger mig en hel del om personen bakom.

 

Skriv en kommentar

håller helt med! Kan man inte stå för det man säger eller skriver är det bättre att hålla tyst*ler*
Bra ide att riva ner dom dock, ska nog börja med det med och samla dom och skriva en bok...kan nog bli en rolig en..nej atsiken det är ju redan en som gjort det...

Har du 5000 bitars?, ska ändå förbi och sätta upp ett par av mina Anonyma "Plocka upp hundbajset efter er" "Ni oansvariga föräldrar som låter era barn stå och röka vid förskolan" skyltar i ditt område, så jag kan plocka med mig ett i förbifarten lämna ett urval av mina förtryckta tvättstuge skyltar.

Fast du måste hålla med om att www.argalappen.se/ rockar! :D Sup och svälj trevlig helg på dig Pez!

Pezster 
· Svar till Vegetal

Den är rätt kul den där siten. :)
ha en skön helg!!!

En smaksak antar jag. Jag ser hellre arga lappar och får reda på att någon ogillar vad jag just tänkte göra än blir den olycklige nr.X att göra "fel" och blir misshandlad av en rosenrasande gubbstrutt vars toleranströskel för exempelvis "tagen tvättid" slutligen blivit nådd.

Det är för mig inga problem att vika mig på ställen det tarvas. Skulle folk inte få skriva arga lappar skulle... Visa hela »

Och om man ska vara anonym så får man åtminstone ha humor men som en del på arga lappen.

Vi verkar lite lika gällande vad vi skriver om. Fast jag stör mig på andra saker bara!

En kärring på mitt jobb lämnar också "anonyma" lappar i still med: "Ta hand om disken! Din mamma jobbar inte här!" HA HA HA! Jävla loooser, det gör hon ju! På riktigt ju! ha ha!

jag gillar det officiella tonen i originalbrevet. nån som vill låta lite... officiell.... statlig. Auktoritär. Hade kanske varit mer effektivt om ämnet inte hade varit så löjligt. "det är orättvist"? sry? Om ingen BEHÖVER platserna så är det orättvist bara av princip? Behövs de, så säg det istället för att försöka låta fetproffsig och kom till sak. Herregud, låna pussel fö... Visa hela »

Sofia: sätt en svarslapp. "gör hon visst!"

Kommentera