Satt igår och flummade runt på diverse spelsiter ifall det finns något spel värt att spela. Sonen ska inhandla Black Ops idag (vilket han berättade för mig sjutton gånger under frukosten) men själv håller jag mig. Jag hatar hela den där "Modern Warfare"-serien där det bara är hjärnlöst "springa omkring solo och skjuta på saker". Black Ops verkar ta arkadkänslan ett snäpp vidare.

Men det är som sagt inte det som jag sitter och dreglar över. Oh, nej... men det är nämligen att det 2011 kommer Deus Ex - "Human Revolution". Efterföljaren till Deus Ex - "Invisible War"  som - när det kom - var fullständigt banbrytande (nej, kära nördar... jag räknar INTE ettan för jag var kräsen och den var både buggig och grafiskt undermålig). "Deus Ex"-serien  inspirerade till spel som "Mass Effect". Action, dialoger, tankenötter och helt fantastiska framtidsmiljöer. Jag dreglar redan nu.

Jag är en nörd, jag vet. Kan inte hjälpa det... Science-Fiction i alla former får mig att dreglandes drömma mig bort till den värld jag egentligen hör hemma i.

Skriv en kommentar

Men...du kan ju inte hylla tvåan och såga ettan.

Does not compute :/

Pezster 
· Svar till Björn

Nej.... visst låter det konstigt. Man jag spelade faktiskt tvåan först och sedan var liksom ettan... öh... nej.

;)

Angående Modern warfare och annan FPS idag, denna bild är tyvärr ganska nära sanningen idag :S

i.imgur.com/BITmX.jpg

Pezster 
· Svar till Vegetal

Hahahaha... så kul och så rätt!

Fixa Medal of honor åt grabben så han får skjuta ner lite Amerikaner :D CoD serien har alltid varit "skräp" i mina ögon, de har alltid legat långt efter grafikmässigt och alltid haft den där deathmatch/shoot em'up/arcade känslan, första spelet var ett av de bättre när det kom dock.

Pezster 
· Svar till uHlf

Vi kör båda BFBC2. Mest för man kan förstöra mer eller mindre allting. ;)
Medal of honor kollade jag på häromdagen... får plocka upp det där.

Du ska ju spela det här, Pezster:
mars.spiders-games.com/

Lite träning för vad som vänter när du kommer fram och måste rädda praktikanten som hämtat ved.

själv har jag hakat upp mig på New Vegas. min karma är inte vad den en gång var.

muahaha.

Pezster 
· Svar till Tinky

Åh... New Vegas... jag har inte vågat köpa det eftersom jag vet hur jag fastnar (har ALLA DLC till Fallout 3)... *host*

OOOH!! en ny deus EX video. Det här spelet verkar bli så BRAAA!! Har följt utvecklingen av det ett tag och DAMN så mycket coola saker de har gjort. Om de lyckas så kan det konkurrera ut (förlåt mig min synd) Mass Effect.

Fallout New Vegas är riktigt bra. Jag la ner 300 timmar på en enda karaktär i Fallout 3 och älskade varje minut, New Vegas är inte sämre. Det är dock annorlunda, känslan och atmosfären... Visa hela »

Aah, sitter faktiskt nu och kör om Invisible War, körde klart ettan för andra gången. Det var väl... 8 år sen sist :S MEN, måste säga att ettan ÄR bättre. Den har bättre gränssnitt, man kan ha fler prylar och sättet att använda biomodsen är mer intuitivt. Däremot slog ju deus ex 2 grafiska motor en hel del när det kom ut. Har för mig att dem var en av dem första att använda dynamiska ljus och s... Visa hela »

Kommentera