Folk är alltid på mig om mitt renodlade polishat. Jag hatar inte poliser... jag hatar de män och kvinnor som i Sverige söker sig till yrket. Majoriteten av de poliser jag råkat på är så "inne" i det där att vara polis att det är svårt att inte skratta åt dem. Jag har blivit tillsagd av polis många gånger i många olika situationer att jag ska visa respekt, sluta skratta etc... vilket i sin tur leder till ännu mer skratt från min sida. Jag har suttit skrattandes i polisbilar, häkten och alltid blivit utsläppt från dessa med en fet ursäkt av ett ytterst besvärat befäl. Skitnödiga poliser som går omkring och förväntar sig blind lydnad och respekt kan fara så långt åt helvete som det bara går.

Nu kan man alltså läsa när dessa småkukade idiotsnutar ingrep mot en "terrormisstänkt". I det här fallet undrar jag på allvar om det inte var så enkelt att killen råkade vara en svensk som hette Muhammed. De forcerar dörren och rusar in med vapen. Brottar ned mannen, riktar modigt sina vapen mot hans familj, nekar en 3-åring en filt, höjer ett vapen mot en 10-åring och massor av annat modigt. Sedan sitter en kvinnlig polis och förhör barnen i ett seperat rum på lilla polisstationen... olagligt. Det var olagligt igår, idag och kommer vara så imorgon med. För varför i helvete tog man inte in dem på förhör utanför lägenheten? Utan att familjen drabbades? Kan någon svara på det? Det fanns nämligen gott om tillfällen till detta.

När jag läser artikeln i Proletären (ARGH! Jag har läst i Proletären!!!) så inser jag att jag känner igen hur polisen agerat. Många små detaljer har jag själv sett och varit med om så min ställning är nog att det är helt och hållet sant.

Poliser... jävla fjantar. Jan Guillou har uttryckt sig väl (se där... jag håller inte med honom i långt och mycket men i såna här fall är vi uppenbarligen helt enade). Polisen håller som bäst på med att importera USA-influerad panik mot terrorismen. Mestadels för detta innebär att de får leka tuffa poliser, med bästa utrustningen och mot oskyldiga mål. Det är nämligen jävligt ont om terrorister här i Sverige så det gäller att hitta på lite scenarion. Efter att stå femton patruller på plats i det härliga solvädret och plocka fortkörare så är detta det bästa som poliser vet.

Det roliga är alla dumma människor som säger att sånt här får man stå ut med. Jag har märkt att ju mer folk stödjer sånt här beteende från polisen... desto sämre står det till med deras hjärnceller.

Det är precis sånt här som gör att jag är en jobbig jävel mot poliser.

Dagens uppgift... titta på eventuella poliser sedan skratta och skaka på huvudet. Har jag riktigt mycket tur kanske en polis undrar vad det är som är så kul. Då ska jag förklara det för honom.

Så jävla bra. "Det svenska systemet är hjärndött".

Exp - Det började här -

Skriv en kommentar

OT: Nu blev jag ännu mer nyfiken att höra historierna när de haffat dig för att du "ska visa respekt, sluta skratta".

On-topic: Helt sanslöst vad det finns för avskrap inom polisen. Att storma in i en lgh, kicka ner pappan, och sen rikta vapen mot tio åringar och neka en 3 åring en filt...... och så undrar man varför folk är negativt inställda till svenska polisen.....
F.ö säger det här citatet... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Vegetal

Jag har en händelse jag ska skriva ned. När jag var runt 25 år så var det en händelse som sticker ut lite. Den inkluderar häktet, en ursäkt från en pressad polis och skjuts hem efter några timmar. ;)

Ja berätta vad som hände. Jag är sjukt nyfiken =)

Pezster 
· Svar till Loon

Ja... det kommer senare... får skriva ned allt det där. :D
Jag är nämligen inte bara ord när det kommer till sånt här... jag kan faktiskt backa upp det med egna upplevelser.

Underbart! ser fram emot att få läsa det inom snar framtid Pez :D *går och fixar popcorn*

En god vän som jobbar som just Polis blev under festivalen Peace and Love upplyst om precis vad en polis var när han omhändertog en mager ung bråkstake som fått i sig mer öl och jazztobak än han klarade av.

Jag har en mjuk punkt för folk i otacksamma yrken, typ polis, undersköterska eller telefonsupport. Men visst är det nog sant att det finns oproportionerligt många dåliga äpplen i den svenska poliskåren, fö... Visa hela »

Här är det ett svårt val - terrorister ska inte klappas med håren, men misstag kan (och kommer att) ske. Problemet är väl mera HUR man hanterar (ignorerar) dessa misstag i efterhand.

ÄR det ett terroristskymsel, så tycker jag alla medel är tillåtna. En handgranat eller bomb funkar lika bra oavsett om det är en skäggig 35 åring eller ett oskyldigt utseende 10 års barn som släpper den.
Det är kanske... Visa hela »

Pezster 
· Svar till JB

Vi har aldrig haft en terrorist i det här landet... kommer antagligen inte få det heller... erhm... jo... ifall vi fortsätter att eftersträva USAs panikartade domedagsinställning till allting...

Du menar vi har aldrig UPPTÄCKT/ERKÄND en (modern) terrorist i det här landet?
Att de finns här kan du ge dig fan på, men att de skulle ställa till med något är en annan sak.
Men helt terroristfritt har det inte varit:
sv.wikipedia.org/wiki/Terrorism#Terrorism_i_Sverige

Pezster 
· Svar till JB

Precis. Det här "vi måste göra och tänka som usa"-skiten måste sluta nu direkt.
Sedan är det många av de där terroristerna som kanske inte borde vara just det... alltså terrorist. Vi borde framöver allt chilla om det är amerikanarna som står och pekar.
Löjligt.

JB> Så, hårda tag är helt ok, TILLS MAN VET BÄTTRE och/eller har säkrat.

Det är ju bra om man har NÅGOT SOM HELST JÄVLA BEVIS innan man tar till 'hårda tag'.

Pezster 
· Svar till jkm

Allting löser sig själv om vi bara får lite intelligenta snutar och en intelligent underrättelsetjänst... fast det kommer aldrig att hända eftersom Sverige är just... sverige...

saken i det här fallet var ju att han bara skulle in till förhör. inget annat. det fanns inga stadiga bevis för någonting särskilt, och absolut ingenting som pekade på att det behövdes ett våldsamt ingrepp. och NEKA EN TREÅRING EN FILT!? hur är detta antiterrorism in action? skulle det vara en explosiv filt eller nåt? Skulle treåringen detonera filten? Tydligen, eftersom det sedan var nödvändigt att illegalt fö... Visa hela »

Kommentera