Polisen har lyckats få tag i Lasermannen verkar det som. Det var som fan! Jag är i chock! Alltså, det är självklart alldeles lysande att han är infångad! Jag är bara lite överraskad över att polisen faktiskt fick tag på honom. Är det rätt man blir det livstid i finkan! Helt rätt.

Fast jag blir så trött av att läsa att en massa ungdomsgäng står och hänger utanför hans lägenhet. Varför i helvete hänger ni där? Han är i fängelset, era förbannade idioter!!! Häng där!

Såvida det inte är den där laserturken med sina förståndshandikappare kompisar som ska döda hans brevlåda, göra kaos med hans ytterdörr och klottra elaka saker på hans dörrmatta. Vem vet... det kanske kommer en ny film på Youtube snart:


"Ey... när vi gjort allt det där på han lägenheten. Så ollade vi den där taget för handen på dörren. Flera gånger. Vi var massor med killar som gjorde det. Ollade. Respekt med tillsammansollning! Workteaming! Öööh... och jag har fullt med ollade grejjor bak på bilen."

Suck. Stoppa allt det där testosteronet på en burk och spara det till när ni är 80 år och inte får upp kuken längre. Ingen i hela världen är imponerad utan bara skrattar hårt åt er.

SvD - SvD - DN - DN - AB - AB -


Skriv en kommentar

38-åringen ifråga sägs ha Asperger-liknade symtom, men har aldrig blivit ordentligt utredd. Grannarna har beskrivit honom som enstöring vilket stämmer ganska väl med Asperger-symtomen. Enligt Aftonbladet har han sagt (till sin far) att han var rädd att invandrarna skulle svämma över i Sverige - men hur många skåningar har inte någon gång tänkt och sagt nåt sånt till sina närmaste släkt o vänner... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Blogo

Intressant. Jag måste genast fördjupa mig mer i det här.

Pezster 
· Svar till Blogo

Läste precis "sannolika skäl"... då brukar det vara rätt bra med kött på benen...

Tror ni inte laserturken brutit sig in i hans LGH i detta klippet`? :D

www.youtube.com/watch?v=6GOvIQfWNJE&feature=player_embedded

Han har diagnostiserats med Aspergers och gjorde inte lumpen pga psykiska eller medicinska skäl. Dessutom är ett av hans vapen 9mm... En som var med i hans band en gång i tiden berättade att han slutade i bandet då en färgad man började spela med dem... Han kan ju vara skyldig till en del av skjutningarna, verkar dock som Blogo skriver, lite osannolikt att det även var han som sköt mot skräddaren... Vi får väl se vad som händer... Visa hela »

Blir deppig av artiklar som den här:

www.aftonbladet.se/nyheter/article8093922.ab

Hans "bästa vän" verkar inte fatta det där med att mannen endast är misstänkt. Många som inte verkar greppa det.

Minst en av pistolerna som tillhör den misstänkte Peter Mangs, 38, har använts av lasermannen i Malmö. Det visar de hemliga provsvaren från SKL, enligt uppgifter till Expressen.

-Tja det skulle ju betyda att jag hade fel i min bedömning från igår. Men man undrar ju hur hemlig information i förundersökningen kan läcka till kvällstidningarna.

Kommentera