SVT har numera även de hängt på den här trenden med "fördummningstv" med programmet "Ung & Bortskämd" vilket jag måste erkänna gör mig besviken. Att våra... öh... vänta... era licenspengar (jag... öh... har ingen tv... just det... så var det... den gick... öh... sönder...) ska användas till något sånt här korkat trams är bara tragiskt. Än en gång får kompletta idioter mediatid vilket är precis vad Sverige INTE behöver...

Ungdomarna som är med i programmet är tyvärr ett gäng massiva mähän som skapats av sina föräldrar. De har noll förståelse för att pengar inte bara magiskt ploppar ut från pappas röv, de har orimliga framtidsvisioner (hihihi... jag ska ba' bli känd liksom typ blabla... jag ska bli artist... hihihi... jag är skådespelare... hihihi) och det viktigaste i deras liv är bara lol-värderingar och luftslott. Noll substans. En ung generation av mediakåta horor som världen aldrig tidigare skådat. En produkt av ett mycket osunt samhälle.

Loserföräldrarna sitter och ser sina loserskapelser göra bort sig i SVT. När de blir chockade över hur de och sina barn framställs så anmäler de SVT och ropar "förnedringstv"!!! Skärp er, annars anmäler jag er för slöseri av människoceller.

Alltså... verkligen... om ni nu hoppar på att göra ett program som heter "Ung & Bortskämd" så borde ni redan där räknat ut att det inte kommer bli så positivt framställt. Ni verkar ha trott att ni skulle få reaktioner som "oj, vad bra föräldrar ni är som torkar era barn i rumpan hela vägen upp i vuxen ålder! Bra jobbat!" och när de reaktionerna inte kom och alla mer eller mindre idiotförklarade er och era barn så blev ni upprörda?! Hallå?

JAG är upprörd för hur ni lyckats fucka upp era barn. Ett gäng mini-blondinbellor-wannabes som utan att blinka hade sugit av en brunstig elefant för att bli kända. Bra jobbat kära föräldrar! Det är fan nästan skickligt dåligt gjort. Hade era ungar hamnat på en öde ö med ett gäng verktyg så hade en framtida räddningsexpedition hittat skeletten av dem i en dåligt ihopsnickrad soffa av palmträ framför en ännu sämre ihopsnickrad tv-liknande låda med ett instängt apskelett i ett försök att skapa en tv. Expeditionen hade även hittat rester av försök att bygga locktänger av bambu, sjöborrar på en pinne i ett försök att göra en borste och diverse malet djurbajs i ett försök att skapa någon form av smink. Räddningsexpeditionen konstaterar att samtliga dog av svält eftersom Jean-Pierres hafsigt ihopklistrade bambutelefon inte fungerade när de beställde pizza.

ARGH! Till och med min tioåring sitter framför tv:n och blir arg. Han kan laga mat, åka och handla, han kan städa undan efter sig och han är inte rädd för att bli lite skitig om händerna. Spontant känner jag att när min tioåring reagerar med att han kan mer än 20-åringar så är det riktigt jävla illa. Jag vill till och med kalla det för en katastrof.

Jag vill gärna tro att dessa föräldrar och barn är i FET minoritet i det här landet. För om det inte är så...

*ryyyys*

Den där Olga som åkte ut var värst. Hon lyckades skratta åt allting, se ut som en rosa, billig, rysk prostituerad precis hela tiden och när hennes mamma hämtade henne var det som en dialog mellan en förståndshandikappad hund och hennes matte.

"Kom så lilla älsklingen så går vi hem..." sa mamman och hämtade hem sin vuxna bebis för att gå hem och fortsätta vad som måste vara det mest osunda mamma-dotter förhållandet i Sverige just nu.

SJUUUUUKT! Varför... verkligen... varför i helvete kollade jag på skiten!? Ctrl-z! CTRL-Z!!!! Argh, det går inte! Faaaaaaaaaan.


AB - Exp - Exp - DN - SvD - SvD - DN - GP - GP - AB - AB - AB - AB

Skriv en kommentar

Urk. Har inte kollat på programmet men jag såg en snutt av ett debattprogram som diskuterade skiten. En av mammornas försvar när en psykolog frågade varför hennes dotter inte gjorde något hemma var:
- Men hon gör ju visst något. Hon är där och gör mig glad, håller mig sällskap osv.
Och den lika dumma dottern menade att hon visst kunde något; hon kunde blogga till exempel.
Mmmm, visst. Bådar gott... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Candy

OJ! Jävlar vilket ryt från dig.
Och du har helt rädd... min mardröm är när man ser framtida riksdagsdebatter med en riksdag full med twittrande, bloggande, blonderade kids som sitter och röstar så fort som möjligt så att de inte ska missa nästa chans till en goodie bag.

men du - manners, för helvete! vad du tycker att någon ser ut som kan du hålla för dig själv!

Pezster 
· Svar till Anonym

Absolut inte. Det är roligt att påpeka när någon är ful, tjock eller annat. Vill du inte läsa sånt så läs inte min blogg! Bort!

;D jag tar mig en liten stänkare läsandes detta och är helt övertygad om att jag är i restaurangen vid slutet av universum.

Sett filmen "Idiocracy"? Helt okej rulle, funny coz its true.

Pezster 
· Svar till paqe

Ta in kossan, jag kommer för att välja stek.

Såg om den igår... och vi är ju nästan redan där! Jag gillar början när de förklarar hur det började... sant.

Paqe: Åh, dit vill jag med. Och jag vill ha den där lille gröne sudden som servitör!
Vill också se Idiocracy!

Hahaha, jag tycker faktiskt det är humor att kolla på. :D

Tråkigt att din tv är sönder, men det verkar som du kunnat kolla ändå:)
Men trots alla attacker då man skriker om användandet av våra licenspengar har det här berört en hel del, det här är en av de saker vi mest av allt föraktar och ser det sjuka i att barn förvägrats vuxenhet.

Pezster 
· Svar till Mikael

Jo... jag har faktiskt insett att detta program belyser en rätt intressant grej... det är bara det att formatet är... jag vet inte... fel för SVT?

Kan tänka mig hårt arbetade pensionärer som ser programmet och nu hämtar sina värjkäppar och går på ett killing spree.

"Det HÄR var inte anledningen till att jag jobbade röven av mig i hela mitt liv! DÖÖÖÖ!"

"Det HÄR var inte anledningen till att jag jobbade röven av mig i hela mitt liv! DÖÖÖÖ!"

Haha :)))

Sitter och kollar på debatt från förra veckan och gnisslar tänderna...grrrr....

citat:" (jag... öh... har ingen tv... just det... så var det... den gick... öh... sönder...)"

Fan, precis samma sak hände mig när jag flyttade hemifrån för, errhm, ganska längesedan :)

jag har en kompis som var tvungen att fråga mig hur man kokar potatis.

Pezster 
· Svar till Tinky

Illa...

Kommentera