"Hej! Jag ringer från nummerupplysningen 118 700 och undrar..."

"Undra på du." avbryter jag honom.

"På vad?"

"Det där du skulle säga."

"Men du vet ju inte vad det var jag skulle säga?" säger han.

"Jo."

"Nej."

"Jo och det gör mig mycket bättre än 118 700." konstaterar jag.

"Va?"

"Jo. Jag vet svaret innan frågan är formulerad. Det är en gåva jag har. Oh... förresten... jag ser framför mig i framtiden ett... klick?"

"Ursäkta? Vad pratar du om?"

*klick*

Jag är uttråkad på jobb och roar mig med att själv ta ALLA inkommande samtal.


Skriv en kommentar

118 700 är faktiskt en nice tjänst och du borde faktiskt gett honom en lite större chans åtminstone :) Gratis nummerupplysning borde fan uppmuntras!

Gratis? Vilket svammel. Vart får du såna ideer ifrån?
4,95 kronor per minut eller per SMS.
Knappast gratis.

JB: Är inte 118 700 den där nummerupplysningen där man får en reklam uppkörd i örat innan man får prata med någon? Den var åtminstone gratis förut. Elleeeer? Jag kanske e helt ute och cyklar, då har jag blivit lurad. Och betalt massa ggr utan att veta om det :'(

Jag har forskat lite i ämnet och de verkar som att det är 118 701 som är gratis! De kanske har ändrat eller nåt. Så verkar det vara iaf.

Klockrent avbrutet, I love it! :)

Internet är "gratis"... varför skulle man ringa, alt. sms'a för att få reda på ett nummer när det är billigare att surfa, antingen på mobilen eller via närmsta dator, för att hitta ett nummer? Hitta.se eller eniro sköter det där... Varför skulle man vilja betala för något som kan fås gratis? De lär ju knappast ringa folk och erbjuda sina "tjänster" om det är helt gratis, e... Visa hela »

118700 kostar 4.90 i minuten..dessutom finns det den helt kostnadsfria 118701 samma bolag men 2 olika nummer..118701 är helt gratis men du får höra en liten röstspott i början! =)

Dem har ju faktiskt mer tjänster än bara nummerupplysning.företag gynnas ju av dem tjänster dem erbjuder.det är inte bara "nummerupplysning" det handlar mer om deras tillgänlighet hur mycket de ska rekommenderas dess utom annonsering,röstspottar telefefonpassningar..hemsidor..logotyper..! Så ta fakta innan ni tar slutsatser att dem bara säljer en "gratistjänst" man kan leta på webben!

Pezster 
· Svar till hemlis

Det är ju en meningslös tjänst. Jag har ALDRIG använt en sådan tjänst och jag hittar allt jag behöver innan du ens slagit klart numret.
Hahaha... jag har en liten aning om var du jobbar ;)

Hemlis: Lär dig skillnaden på de och dem så kaaaanske jag börjar läsa vad du faktiskt skriver.

Billigast och gratis!! Tro mig de företaget har knappt marknadsfört sig och de växer otroligt snabbt. Man är ju bara idiot om man som företagare inte vill vara med på den nummerupplysningen som växer mest. Haha!
Jo jag jobbar där och kollar statistik dagligen. Men den största anledningen till att folk inte vill lyssna många gånger är att 118118(eniro, gula sidorna) har skickat ut bluffakturor. Tråkigt men sant. Har pratat... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Anonym

Jag fattar fortfarande inte vem som ringer till nummerupplysningar. Kanske samma snubbar som bor i grottor och använder fax.

De personer som ringer till nummer upplysningen är de som inte har tillgång till Internet. Tro mig 118700 är betydligt mycket bättre än någon annan nummer upplysning. 118700 har ett gratis nummer 118701 och ett som INTE har öppningsavgift eller bunden minutavgift, 4,95 :- så pratar du 30 sek så betalar du halva avgiften. Näst billigast är 118100 och de kostar 16,90:- i öppningsavgift 16,90 :- så redan när telefonisten l... Visa hela »

Pezster 
· Svar till J

Vem vet om sån fakta du skriver om? jo, någon som jobbar på ett telefonföretag.
är det patetiskt att försvara en utdöende idé på nätet? Ja.
Är du på riktigt?
Nej.

Känn på den din analog!

118701 är gratis

Pezster 
· Svar till Anonym

Fast om man har Internet så är man bra korkad om man ringer dit.

Döende bransch... hur vet jag det? Jo, ni sitter mitt i natten och postar ert nummer i bloggar.

IP-nummer... ringer det en klocka... någon? Inte?

Fan. Inte så höga krav på att jobba på 118701, va?

DE är riktiga lurendrejare själv har jag polisanmält dem efter åtrkommande felaktiga fakturor på saker som ej är beställda. De ljuger en rätt upp i örat. Hur kan folk inte förstå att man inte stödjer den typen av företag?

118700 är skit bra ju, billigast i sverige på nummerupplysning, hellre de än att betala 24 kr till 118118.
Sen har dom ju vägbeskrivning på hemsidan också

Pezster 
· Svar till Anonym

Hahahahaha... internet? Ringer det en klocka?
Tjänster via telefon som kostar pengar... eller är gratis för den delen... ÄR BARA PINSAMT!

118700 är ett bluffföretag som försöker lura företagare genom att ställa frågor som man svarar ja på.därigenom görs en beställning och faktura kommer.har råkat ut för dom för nåt år sedan,trodde dom inte fanns kvar,men så ringde dom i dag igen och körde sitt race.skällde ut honom....puckot

Detta säger väl det mesta om 118700 och varför dom "växer så dom knakar", som någon så kaxigt uttryckte.

ltz.se/nyheter/stromsund/1.4763085-svara-aldrig-ja-i-telefon-pa-en-fraga-fran-okanda

118700 är oseriösa, de ringde upp mig i egenskap av styrelserepresentant för en förening inom HSO. De ställde en massa frågor om föreningen, man fick svara om uppgifterna stämde, som de visste om oss. Jag sade som det var, att jag inte på telefon hade mandat att för föreningens räkning anta och köpa tjänsten. Sa att jag skulle ta upp frågan på nästa styrelsemöte om intresse fanns för denna tjä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till bin

Säg bara tydligt att ni inte vill finnas med alls i deras skittjänst och lägg på luren i örat på dem.

Vet du inte vad du ska säga kan du bara lägga på luren i örat på dem.

118 700 är mycket oseriösa dom skulle inte finnas kvar om dom inte lyckats lura så många företag att betala för deras skittjänster.

Varför ska man annonsera hos ett företag med en marknads andel på ca 1 % totalt helt bortkastade pengar tycker jag.

Kommentera