Flygplatssäkerheten flippar mer och mer ut. Nakenscanning, närgångna kroppskontroller, skumma intervjuer etc... och folk i allmänhet bara lyder alla uppmaningar de får av flygplatsens säkerhetsfolk.

Utom Steven Bierfeld. Han var på väg hem med 4.700 dollar i en kartong. Pengarna kom ifrån en insamling (Campaign for Liberty) och säkerhetsfolket fångade upp honom när de såg pengarna i röntgenmaskinen. När de frågade honom om pengarna så frågade han:

"Am I required by law to answer that question?" gång på gång. Varpå de små säkerhetsnazisterna mer eller mindre flippar ut, hotar att med våld föra honom till polisstationen och kontakta DEA, FBI etc. Om de svarat ja på Stevens fråga skulle han svarat på deras frågor... problemet är bara att han inte är skyldig enligt lag att svara på frågorna.


Men vilken jävla snubbe. Helt iskall igenom allting, upprepar sin fråga hela tiden och spelar in allting på sin Iphone. Lyssna på hela här. Grymt!


Skriv en kommentar

Men var det inte väldigt onödigt arbete?

Pezster 
· Svar till Dante

Nope. Absolut inte. Alternativet var att ge med sig. Han höll på sina rättigheter och det är fan aldrig någonsin "onödigt arbete".

Om man tänker så, ger med sig och ger efter så förtjänar man inte sin frihet.

"Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety."

Fy fan vilken underbar kille, Civilkurage vs Staten 1-0!

Pezster 
· Svar till Vegetal

Eller hur! :D

Dags att köpa lite Mighty Putty och smeta igen linserna på nakenlasern och andra bekymmer. :D

www.youtube.com/watch?v=r_4a4O7kXQo

Pezster 
· Svar till paqe

Hahahahahahaha

LOOOL Paqw:

-fucking optimus prime? can't even tear this shit up<3

Vilket otroligt "sammanträffande" att just denna killa som jobbar för en republikansk kampanj för att starka de konstituella rättigheter "råkar" ha sin iPgone på record när han "råkar" bli stoppad.

Pezster 
· Svar till JB

Det är snorlätt att sätta igång en inspelningsapp mer eller mindre osynligt.

Viktigt hur som helst.

Borde finnas fler som han !

Kommentera